Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Dennis Hadžikadunić
Dennis se meni čini kao igrač koji još fizički nije izrastao, očekivati do 24-25 da se fino popuni. Anel je npr doživio svoj fizički vrhunac i izgleda malo stabilniji od Dennisa.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hadzikadunic definitivno treba poradit na misicnoj masi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Gradjen ko Koselni
Prvi put da sam ga pratio, onako na prvu djeluje solidno, sviđa mi se što je pokretljiv i nije usporen za razliku od svih naših stopera, ali vjerovatno će morati malkice da poradi na mišićnoj masi ako misli biti konkurentan na većem nivou.
A ovaj Rostov je vala bezveze ekipa, ne znam kako izboriše Europu prošle godine, ove sezone pored moskovskih timova i Zenita, ja ne vidim kako će oni biti u vrhu tabele.
A ovaj Rostov je vala bezveze ekipa, ne znam kako izboriše Europu prošle godine, ove sezone pored moskovskih timova i Zenita, ja ne vidim kako će oni biti u vrhu tabele.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odbrana im je beton, primaju malo golova. Borit će se oni za evropu i ove godine.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:20Prvi put da sam ga pratio, onako na prvu djeluje solidno, sviđa mi se što je pokretljiv i nije usporen za razliku od svih naših stopera, ali vjerovatno će morati malkice da poradi na mišićnoj masi ako misli biti konkurentan na većem nivou.
⚜️~⚜️~⚜️
Doduše, odbranu nisam ni vidio na djelu kako treba, Ufa rano dobi crveni karton pa nisu ni napadali nešto previše.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:21Odbrana im je beton, primaju malo golova. Borit će se oni za evropu i ove godine.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:20Prvi put da sam ga pratio, onako na prvu djeluje solidno, sviđa mi se što je pokretljiv i nije usporen za razliku od svih naših stopera, ali vjerovatno će morati malkice da poradi na mišićnoj masi ako misli biti konkurentan na većem nivou.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dennis drugi najbolje ocjenjen igrac Rostov na danasnjoj utakmici (ocj. 7.7).
najbitnije je imati fundamente tj bazu. ostalo se da nadogradit.
denis zna lopte i ima talenta...to je najvaznije.
a sve i da ne nabaci neku veliku masu, nema veze. nisu ni lovren, bonuci i mmogi drugi...olicenje fizicke grdosije.
momak fino izgleda...opsjedace ga sponzoruse
steta pa on i anel nece odmah u vatru
a mozda je i bolje...jer ne bi valjalo da ih navijaci uzmu na zub nakon tezih poraza od italije i poljske.
denis zna lopte i ima talenta...to je najvaznije.
a sve i da ne nabaci neku veliku masu, nema veze. nisu ni lovren, bonuci i mmogi drugi...olicenje fizicke grdosije.
momak fino izgleda...opsjedace ga sponzoruse

steta pa on i anel nece odmah u vatru
a mozda je i bolje...jer ne bi valjalo da ih navijaci uzmu na zub nakon tezih poraza od italije i poljske.
Sreća da Dennis i Anel neće nastupit protiv Italije.
Kad nas žabari nafiluju, odma bi krenulo kako su razočarali, kako nisu kalibar za reprezentaciju...
Vuklo bi se narednih 10 godina kako su dobili šansu i nisu zadovoljili.
Kad nas žabari nafiluju, odma bi krenulo kako su razočarali, kako nisu kalibar za reprezentaciju...
Vuklo bi se narednih 10 godina kako su dobili šansu i nisu zadovoljili.
Pa kad god dodju anel i dennis, samo lud bi stavio dva stoperska debitanta u neku takmičarsku utakmicu.
Vjerovatno ce dobiti jedan od njih dvojice za pocetak (dennis) pa onda polahko uvoditi i anela.
Trebaju se prvo malo prilagoditi, upoznati sa igracima, osjetiti koju minutu na terenu, uigravati. Ima tu tona posla.
To je najskakljivija pozicija na terenu
Vjerovatno ce dobiti jedan od njih dvojice za pocetak (dennis) pa onda polahko uvoditi i anela.
Trebaju se prvo malo prilagoditi, upoznati sa igracima, osjetiti koju minutu na terenu, uigravati. Ima tu tona posla.
To je najskakljivija pozicija na terenu
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Denise dobro doso u repku BOSNE ... svaka cast na odluci momcino , hvala tebi i tvojim roditeljima .. SRETNO
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
U oktobru imamo 3 utakmice i sasvim je logicno da nece startati obojica u barazu...u preostale 2 utakmice LN naravno da hoce...dakle svaki debitant ce zasigurno dobiti priliku vec u oktobru ako se rijesi papirologija, a HKadunic mozda cak i u barazu mada tesko je vjerovati u takvo sto.
Rostov je objavio koja četiri igrača su pozvani u svoje reprezentacije za ligu nacija u septembru: Aleksei Ionov(Rusija), Mathias Normann(Norveška), Khoren Bayramyan(Armenija), David Toshevski(Sjeverna Makedonija). Da je sreće bio bi i peti 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još jedan clean sheet, i po algoritmu jako dobro ocijenjen.
⚜️~⚜️~⚜️
Ima li neko insidersku hoce li on i Ahmedhodzic dobit sve dozvole do oktobra?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
^SK3
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakvog smo igračinu dobili. Nevjerovatno zaista, kako zrelo igra.
Kad gledaš utakmicu, rekao bi ništa poseban, ali kada samo njega pratiš konstantno gleda preko ramena da vidi gdje su napadači, procijeni gdje prijeti opasnost, gdje će lopta pasti, uvijek je na pravom mjestu, prati liniju.
Jako jako dobar potencijal i momak samo ide dalje!
Kad gledaš utakmicu, rekao bi ništa poseban, ali kada samo njega pratiš konstantno gleda preko ramena da vidi gdje su napadači, procijeni gdje prijeti opasnost, gdje će lopta pasti, uvijek je na pravom mjestu, prati liniju.
Jako jako dobar potencijal i momak samo ide dalje!
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: katalinski, Rimes87 i 16 gostiju.