A sta se desilo tad? Imate li link slucajno do tog dijela teme?
POST Godine
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: POST Godine
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
viewtopic.php?f=103&t=352&start=7540
Enver sa ciglana kae hahahah

Nije bilo streama, ovi isfurali da ce izvjesni Enver prosvercat kameru i laptop i napravit stream
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Fantasista
- Kontakt:
Koje su to izvale bile
Enver sport

Enver sport

Sjećate se napada PL Prepucavanja na druge PDFove
Jao kakvih je tu bisera bilo, na Bayernovom pdfu jedno **** vas hitler je bilo dovoljno za lavinu komentara
Jao kakvih je tu bisera bilo, na Bayernovom pdfu jedno **** vas hitler je bilo dovoljno za lavinu komentara
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ernad porucuje Australki: "Ovo je Bosna!"

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bice stream kod bosanaca iz australije u grupi, snima Enver sto je zivio jedno vrijeme na Ciglanama, bio cesto u onoj kafani "London".
On nosi Toshiba kameru, to ce moci unijeti i laptop, ali pitanje kako ce njega. Ako mu daju da unese laptop, bice stream dal preko ustream dal preko veetle.
On ima internet 20mbps/10mbps a za gledanje bez stekanja ce biti potrebno 4mbps.
On nosi Toshiba kameru, to ce moci unijeti i laptop, ali pitanje kako ce njega. Ako mu daju da unese laptop, bice stream dal preko ustream dal preko veetle.
On ima internet 20mbps/10mbps a za gledanje bez stekanja ce biti potrebno 4mbps.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
I to je bio cirkus. Na kraju su to retardi skroz izvadili iz konteksta, oni koji nisu znali o čemu se radi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ova novinarka je napisala da Spahić ne dolazi na okupljanje reprezentacije zbog Leverkusena, tj. da mu je važniji klub od reprezentacije. To se desi baš u jeku rasprave oko Spahića, gdje sam ja vazda bio protiv njega. Ja jedva dočekam tu informaciju (

Par godina poslije je to neko isčačkao u arhivi foruma, pitarski debili uglavnom i onaj retardirani makedonac, i kao ja se njoj nešto nabacujem, a nemaju pojma o čemu se konkretno radilo, pola foruma joj tu noć okupiralo Twitter nalog.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jes lažni Makedonac, toga se sjećam. A ovo gore nisam znao, nisam tad bio na forumu al je očito od starta bilo da nije to za šta su te zayebavali. Ne znam uopšte što Grka iko ozbiljno shvata na ovom forumu.Virtu4l je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:45Ma ova novinarka je napisala da Spahić ne dolazi na okupljanje reprezentacije zbog Leverkusena, tj. da mu je važniji klub od reprezentacije. To se desi baš u jeku rasprave oko Spahića, gdje sam ja vazda bio protiv njega. Ja jedva dočekam tu informaciju () i napišem joj 'ne zaslužujemo te' u onom našem forumaškom slengu naravno.
Par godina poslije je to neko isčačkao u arhivi foruma, pitarski debili uglavnom i onaj retardirani makedonac, i kao ja se njoj nešto nabacujem, a nemaju pojma o čemu se konkretno radilo, pola foruma joj tu noć okupiralo Twitter nalog.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A kako drugačije da mi vrate za svu nanesenu bol i patnju, osim ovako i kroz glasanje za kantu godine.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cocaine je napisao/la: Vaha je more para skršio u Velež,Vaha je platio toliko puta pripreme Veleža i kupio opremu za sve uzraste. Ne možeš tako pisat kad pojma nemaš. Stanje u Veležu je takvo da bez statuta niko nece da primirise. Nemojte kenjat bezveze Vaha i njegov rahmetli brat Salem su veležovci mrtvi mislim dok je ovaj drugi živ bio
Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
A daj 

Trenutna situacija na pdfu CL

Lillard je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:24WtfBosniaBoston je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:32Pa paja je od 2010 maltene o svemu promijenio misljenje za 360 stepeni
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Zasto ja ovo tek sad vidim haha
E vrh stvari ima, al vojvodina tema nenadyebiva, nakucavanje 20 stranica dnevno haha
E vrh stvari ima, al vojvodina tema nenadyebiva, nakucavanje 20 stranica dnevno haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 22:04Zasto ja ovo tek sad vidim haha
Yebo to , Ogi ispišavao sa 50 stranica dnevno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Treba pisat admiru peticiju da nam vrati od Ogija temu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 150 gostiju.