Jesi došao i naglas prozivao?memija38 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 20:24pametnice doso sam u denisov kafic oko 8 sati kako smo i dogovorili i pito sam konobara znal kakvog maloumnika poremecenog da se mota ovuda da vidim gdje si covjek kaze nema takvih kod nas jos sam i na sav glas goovrio da cekam sastanak s nekim... nista niko ne progovarastiputo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 20:19@memija38
Gdje si zajebani, ti nekog zvao...
Ima lista jedno 10 likova koji vrijedjaju, pa kad im ze odgovori primjerno, onda kukaju na javnim raspravama.
Ovo za Race i Atp listu je smiješno i žalosno..
To što je za vas par neznalica viša matematika, pa računate najjednostavnije preko Race liste a ne preko ATP liste oduzimanj i dodavanja svake sedmice, to vaš mozak ne može shvatiti, pa lupetate neko te osnove da ne zna, hahaha.
A ovo za nalaženje, bujrum stoji vazda, rečeno ti je gdje da dodješ, koliko sam ja vidio poruke, nisi se pojavio...
@Virtu4l
Koliko god ti dali ovdje minusa za kantu godine, ja te poštujem max, dobar si lik.![]()
pizda si to znamo. Preko poruka si jak nema sta, u psovanju matera i rodbine si pogotovo najbolji![]()
![]()
HAHAHAHAHA!
Tinky Winky si za medalju druže, ali ne krivim te, ja takvim komplekse nabijam na dnevnoj bazi...
Da opet podvučem "jaki" , da te profulam UPALU PLUĆA bi dobio.
Hajde, ne smaraj više jazavac...
@darker10
Gdje si hinjaro stara...
@Sarri
Teško je čobanluk ubiti, lakše sam onaj osmanluk nulirao...
P. S.
Sedmicu si dobio od srca.