Kenan Pirić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kenan Pirić
Nema veze. Dok je Mihajlo Petrov selektor uvijek će biti mjesta na spisku za našeg Kenana.
" lon je golman mlade i A reprezentacije koji potpisuje sl sedmice milionski ugovor,tako da imas info!I kad od sad komentarises budi malo ozbiljniji!"
" znam i ja da je Bošnji tesko gledat kad drugi Bosnjo uspije!Sto to ti ne napisa za Vasilja Nikolu,u kojeg otac javno psuje balijsku majku,pa opet se sin mu poziva u reprezentaciju!Otkud bas da Pirica prozivas?!Pa jel ti uopste znss ko je bio kapiten mlade reprezentaciju(U21)?!I kada i kako je Piric dosao u A reprezentaciju?!Enver Lugusuc bivsi trener golmana u A rep.je vise puta sksutirao Pirica,i Enver je selektoru Bazdarevicu preporucio Pirica da ga pozive!Vrlo bitne su tacne info a ne blebetanja po fejsbuku razno raznih tzv.strucnjaka koji veze sa vezom nemaju!"
to pise Husaric na FB.
i sada BH Fudbal
"Prema našim saznanjima, Pirić bi trebao uskoro potpisati za novi klub, te dobiti ugovor života.
Nezvanično, radi se o klubu iz turske Superlige."

" znam i ja da je Bošnji tesko gledat kad drugi Bosnjo uspije!Sto to ti ne napisa za Vasilja Nikolu,u kojeg otac javno psuje balijsku majku,pa opet se sin mu poziva u reprezentaciju!Otkud bas da Pirica prozivas?!Pa jel ti uopste znss ko je bio kapiten mlade reprezentaciju(U21)?!I kada i kako je Piric dosao u A reprezentaciju?!Enver Lugusuc bivsi trener golmana u A rep.je vise puta sksutirao Pirica,i Enver je selektoru Bazdarevicu preporucio Pirica da ga pozive!Vrlo bitne su tacne info a ne blebetanja po fejsbuku razno raznih tzv.strucnjaka koji veze sa vezom nemaju!"
to pise Husaric na FB.
i sada BH Fudbal
"Prema našim saznanjima, Pirić bi trebao uskoro potpisati za novi klub, te dobiti ugovor života.
Nezvanično, radi se o klubu iz turske Superlige."

Golmanska rupa 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma Husaric je idiot epskih razmjera.To mati rodi jednom u zivotu.Frajer za svakog svog igraca govori da je klasa,a ne moze nijedan dogurat do Turske,a o ligi petice da ne govorim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja kad vidim Husaru s ovim dignutim palcem, ispadne mi minimalno pet vlasi kose...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ide on u Göztepe
- bavariapivo
- Kontakt:
Transfer života...
Husara kad ce taj transfer Mesanovica u Herthu? Evo vec pet godina cekamo. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Danasnje igrace mozes ocjenjivati i prema menadzerima koji ih zastupaju ... ako mu je dugogodisnji mendjo Husara onda zamisli kakav je on igrac ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
@Wanderson, dobar ti je stajling

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Sretno u Goztepeu!
Kad moze rupetina Sehic moze i Pirija.
Kad moze rupetina Sehic moze i Pirija.
Balmain kecvi - 700€
Giorgio Armani odijelo - 2500€
Valentino Garavani cipele - 750€
Stajling top
Giorgio Armani odijelo - 2500€
Valentino Garavani cipele - 750€
Stajling top

Postao/la Wandelanoite » 25 jan 2020, 17:22
Od fudbala sam zaradio sto ti u zivotu neces, a kakve kontakte imam i s koliko se ljudi poznajem iz svijeta fudbala ti mozes samo sanjati.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne bi, ovaj je pismen ... Husara to nije ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: KrajinaKing, NebeskaSila96 i 16 gostiju.