Ali tih usporedbi, još da je stavio mrze se kao Katalonija mrzi Madrid (Katalonija isnt Spain). Ili Celtic i Rangerse haha.
Mislim da će ovo West Ham dobiti laganini 3:1.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ako nemas sta konkretno napisati sto se tice utakmica nemoj se onda ni javljati,ta podjebavanja ostavi za sebeMadafaka je napisao/la:hammers mislis sto si moderator da mi mozes bez razloga obrisati post ? smijesan si
Samo tako nastavite...Madafaka je napisao/la:Poderat ce vas Millwall.
ZanimljivMadafaka je napisao/la:Samo tako nastavite...Madafaka je napisao/la:Poderat ce vas Millwall.
bas ko' u good old days...hammers je napisao/la:Van terena stotine ucestvuju u tucama, dvojica su vec uhapsena
Gdje gledas, daj link?hammers je napisao/la:Navijjjaaaacciiii nnaaaa ttteeeerrreeennnuuuu STTTTAAANNNIIIISSSSLLLLAAASSSS![]()
CMON YOU IRONS !!!!
i meni su Hammersi poslje Redsa najdrazi klubbilalinho2 je napisao/la:stanislas junior 87 minut 1 1 hajmo jos pored liverpoola najdrazi klub mi je west ham ne znams to ali ga simpatisem lol cesto sam sa njim managera igrao
meni BGM poslije Liverpoola u engleskoj a poslije liverpoola i barce na cijelom svijetu mi najdrazi tim i zelje naravno ahhaPhill Jackson je napisao/la:i meni su Hammersi poslje Redsa najdrazi klubbilalinho2 je napisao/la:stanislas junior 87 minut 1 1 hajmo jos pored liverpoola najdrazi klub mi je west ham ne znams to ali ga simpatisem lol cesto sam sa njim managera igrao
evo nasao sam..Madafaka je napisao/la:Gdje gledas, daj link?hammers je napisao/la:Navijjjaaaacciiii nnaaaa ttteeeerrreeennnuuuu STTTTAAANNNIIIISSSSLLLLAAASSSS![]()
CMON YOU IRONS !!!!