FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Ti možeš biti na tronu samo u nekoj ustanovi za rehabilitaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto bi navijaci rekli: "Pogledajte semafor, pogledajte semafor!"Virtu4l je napisao/la:Ti možeš biti na tronu samo u nekoj ustanovi za rehabilitaciju.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:Virto pjeni sto on nije ni bar u sirem krugu kandidata!![]()
Dje zapelo virtualni, vise pratis ove izbore nego one politicke koji nas se doticu sviju u drzavi. Da je skinuti Effea sa trona a tamo Milu odrzavate u junackoj li vam drzavici vec 100 godina!![]()
Zavezi labrnju.Effenberg je napisao/la: Bravo!![]()
![]()
![]()
Amin za svaku rijec. Al objasni ti to Bosnji koji vice samo ko traka tetovaza, tetovaza.
Ja vazda govorio istetoviraj i Ratka i Radovana ako hos, samo igraj imaj kvalitet a ne tam hemeroide po klubovima nabijat.
Effenberg na ovom forumu može biti sve osim forumaša godine. Ima vrlo moćne neprijatelje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jesi li ti iz Tuzle ili iz nekog drugog sela?Effenberg je napisao/la:Virto pjeni sto on nije ni bar u sirem krugu kandidata!![]()
Dje zapelo virtualni, vise pratis ove izbore nego one politicke koji nas se doticu sviju u drzavi. Da je skinuti Effea sa trona a tamo Milu odrzavate u junackoj li vam drzavici vec 100 godina!![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Effe nemoj da ti zovemo Sariela
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što nisi Virtualni imao ovakvu priču kad ste dvije godine na isti fazon birali forumaša Bocacija ?(tako nešto,nek mi oprosti),.Možda ti smatraš da je navedeni zaslužio istu ali to nece promjeniti fakt da su ga birali iskljucivo željini simpatizeri uz podršku pitara,slicna ekipa je i prošle godine birala @ hilmu,.
Effenberg 6b - nemam pojma ko je lik ali jednostavno bodovi njemu iz razloga jer poolovci glasaju za gastona
Monolog 4b - jer mi je rekao da mogu pisati gdje hocu i sta hocu a da necu dobiti BAN pa reko da ga pocastim s par bodova
Nitro 3b
Septerra 2b
20ole 1b

Monolog 4b - jer mi je rekao da mogu pisati gdje hocu i sta hocu a da necu dobiti BAN pa reko da ga pocastim s par bodova
Nitro 3b
Septerra 2b
20ole 1b

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Nisam jer su obojica izuzetno kvalitetni forumaši, vrlo jednostavno.chily-rz je napisao/la:Što nisi Virtualni imao ovakvu priču kad ste dvije godine na isti fazon birali forumaša Bocacija ?(tako nešto,nek mi oprosti),.Možda ti smatraš da je navedeni zaslužio istu ali to nece promjeniti fakt da su ga birali iskljucivo željini simpatizeri uz podršku pitara,slicna ekipa je i prošle godine birala @ hilmu,.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta sto Hakala nema acc na forumu, vjerujem da bi imao ogromnu podrsku dvoglavih azdaha, koji zapravo, ako izuzmemo ponosa Zenice, podrsku vise i nemaju kome iskazivati.chily-rz je napisao/la:Što nisi Virtualni imao ovakvu priču kad ste dvije godine na isti fazon birali forumaša Bocacija ?(tako nešto,nek mi oprosti),.Možda ti smatraš da je navedeni zaslužio istu ali to nece promjeniti fakt da su ga birali iskljucivo željini simpatizeri uz podršku pitara,slicna ekipa je i prošle godine birala @ hilmu,.
Ja sam iz sela, ali i to je selo vece od Miline drzave!shzna je napisao/la:Jesi li ti iz Tuzle ili iz nekog drugog sela?Effenberg je napisao/la:Virto pjeni sto on nije ni bar u sirem krugu kandidata!![]()

Haj zivili plavi, naucite jednom kako se pobjedjuje Sloboda na Grbavici, pa se javite!

Ne da mi se ovdje spustati na primitivni nivo uvrh glave prosjecno inteligentnih pisara PL teme!

Policeman je napisao/la:Effenberg 6b - nemam pojma ko je lik ali jednostavno bodovi njemu iz razloga jer poolovci glasaju za gastona
Nitro 3b
Septerra 2b
20ole 1b

Nemoj @effe sa ovim likovima da se kačiš, prijete smrću na kućnom pragu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dajte te racune da vam se uplati koja markica, vidim krizirate. 

Treba li i tebi sta da se salje da mjenjas misljenje. Ima Effe para ko Saban Saulic!shzna je napisao/la:Dajte te racune da vam se uplati koja markica, vidim krizirate.

De pitajte tamo u klubu jel vam treba u golubarniku za strehe da posaljemo jednu jacu doznaku!

Zar ti nisi simpatizer Liverpoola koji je visio stalno na temi prije ?shzna je napisao/la:Dajte te racune da vam se uplati koja markica, vidim krizirate.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Treba!Effenberg je napisao/la:De pitajte tamo u klubu jel vam treba u golubarniku za strehe da posaljemo jednu jacu doznaku!![]()
Evo link,
http://fkzeljeznicar.ba/izgradimo-istocnu-tribinu/
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Skini sajkacu i dodji da prozborimo koju.Effenberg je napisao/la:Ja sam iz sela, ali i to je selo vece od Miline drzave!shzna je napisao/la:Jesi li ti iz Tuzle ili iz nekog drugog sela?Effenberg je napisao/la:Virto pjeni sto on nije ni bar u sirem krugu kandidata!![]()
![]()
![]()
Haj zivili plavi, naucite jednom kako se pobjedjuje Sloboda na Grbavici, pa se javite!![]()
Ne da mi se ovdje spustati na primitivni nivo uvrh glave prosjecno inteligentnih pisara PL teme!![]()
Simpatizer Liverpoola, Millwalla, Juventusa, Dinama. Navijac ne. Simpatizer da, u jednu ruku. Simpatizer fudbala i navijacke scene u Srbiji, Grckoj, Rusiji, Italiji.gaston je napisao/la:Zar ti nisi simpatizer Liverpoola koji je visio stalno na temi prije ?shzna je napisao/la:Dajte te racune da vam se uplati koja markica, vidim krizirate.

Joj Effe nemoj ti golubarnik ovo ono, tvoje selo nije veliko ko taj stadion.
Moglo je i gore.shzna je napisao/la:Simpatizer Liverpoola, Millwalla, Juventusa, Dinama. Navijac ne. Simpatizer da, u jednu ruku. Simpatizer fudbala i navijacke scene u Srbiji, Grckoj, Rusiji, Italiji.gaston je napisao/la:Zar ti nisi simpatizer Liverpoola koji je visio stalno na temi prije ?shzna je napisao/la:Dajte te racune da vam se uplati koja markica, vidim krizirate.![]()
Joj Effe nemoj ti golubarnik ovo ono, tvoje selo nije veliko ko taj stadion.
Šta bi da si simpatizer Uniteda ili, ne daj Bože, Želje.

gaston je napisao/la:Policeman je napisao/la:Effenberg 6b - nemam pojma ko je lik ali jednostavno bodovi njemu iz razloga jer poolovci glasaju za gastona
Nitro 3b
Septerra 2b
20ole 1b
Nemoj @effe sa ovim likovima da se kačiš, prijete smrću na kućnom pragu.
da sam znao da si ovakav saljivđija dao bih ti 6 bodova
opet glasam za Effea s drugih svojih profila ako bude ikakve neizvjesnosti ali ti neces pobjediti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.