Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
filip13
Pogba je napisao/la:Kakve budalastine na RTS-u.
Kaze Udovicic da ako bi se hipoteticki nasao predstavnik Srbije i Kosova na pobjednickom postolju da su donijeli odluku i preporuku da njihov predstavnik napusti dodjelu medalja.
Duh olimpizma.
Voditeljica iritanta za zlatnu medalju. A fino su krenuli.
odavno je olivera iritantna
-
Pogba
-
Kontakt:
filip13 je napisao/la:
da,da,to stoji,plus i dalje sve medalje bivse drzave prisvajaju
Srbija jeste nasljednik. Isti slucaj sa Ceskom (Cehoslovacka).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
-
DANTES
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:filip13 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Jel mozemo mi iz BIH uvesti zakon da placamo svi pretplatu HRT?
Kod nas kako koja Olimpijada sve losiji program. A kada pocnu sportovi HRT pocrni

da bar ne zatamne RTS
Kako cu gledati ove debile, oni u uvodnoj emisiji raspravljaju o Kosovu. Ova voditeljica govori Kosovo je nasa pokrajina koja pod protektoratom UN nastupa na OI
I onda pricaju kako ce se nasi borci ponasati ako nalete u nekom sportu na predstavnika takozvane republike Kosovo
Govore ako se to desi treba odustati od takmicenja protiv tog sportiste.
Debili, HRT je Mount Everest za ostale

ne laži. to niko nije rekao. već da se meč održi. napuštanje samo ako budu na podijumu medalja zajedno. to je vučić fino smislio pošto zna da se ta situacija na ovim igrama neće desiti. a što se tiče prenosa. pa rts je na prošlim imao najbolji program prenosa. nekad je hrt bio najbolji ali su pali zadnjih 6-7 godina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
DANTES
-
Kontakt:
Pogba je napisao/la:filip13 je napisao/la:
nije. srbija je nasljednik SRJ a SFRJ svakom svoje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 05 avg 2016, 22:52
Ja sam vise da Kosovo bude dio Srbije Dantes ali ove price, bas zbog toga je HRT profesionalniji po meni.
Jesil siguran da nije Srbija nasljednik? Ja sam negdje usput vidio npr da se statistike igraca Jugoslavije u fudbalu do 90" mogu koristiiti kao podaci za reprezentaciju Srbije. Npr nastup kraljevine Jugoslavije na svjetskom se racuna Srbiji?
-
lisander
-
Kontakt:
Kaže Udovicic naši sportaši su odvojeni od Kosovara, ne smiju se vidjeti u selu, hahahahhahaha, likovi žive u aparthejdu
-
DANTES
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam vise da Kosovo bude dio Srbije Dantes ali ove price, bas zbog toga je HRT profesionalniji po meni.
Jesil siguran da nije Srbija nasljednik? Ja sam negdje usput vidio npr da se statistike igraca Jugoslavije u fudbalu do 90" mogu koristiiti kao podaci za reprezentaciju Srbije. Npr nastup kraljevine Jugoslavije na svjetskom se racuna Srbiji?
za sfrj pričam a kraljevina jugoslavija kad je igrala na sp igrali jesu samo srbi, hrvati su trebali ali nisu htjeli, nešto kenjali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 05 avg 2016, 23:03
DANTES je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam vise da Kosovo bude dio Srbije Dantes ali ove price, bas zbog toga je HRT profesionalniji po meni.
za sfrj pričam a kraljevina jugoslavija kad je igrala na sp igrali jesu samo srbi, hrvati su trebali ali nisu htjeli, nešto kenjali
Ubi me ako ja nisam vidio na stranici reprezentacije Srbije u fudbalu biografije bivsih igraca iz SFRJ, a rodjeni su u SR BiH. Npr Husref Musemic pa biografija i broj nastupa za SFRJ ..
Stranica reprezentacija .rs zbog toga sam mislio da je ovako jer imaju uracunati i igraci i nastupi na Svjetskim svi.
-
Sheyi
-
Kontakt:
Ali se ja osjećam tužno kad prebacim sa RTS na HRT, pa se vratim na BHT

-
DANTES
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:DANTES je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam vise da Kosovo bude dio Srbije Dantes ali ove price, bas zbog toga je HRT profesionalniji po meni.
Ubi me ako ja nisam vidio na stranici reprezentacije Srbije u fudbalu biografije bivsih igraca iz SFRJ, a rodjeni su u SR BiH. Npr Husref Musemic pa biografija i broj nastupa za SFRJ ..
Stranica reprezentacija .rs zbog toga sam mislio da je ovako jer imaju uracunati i igraci i nastupi na Svjetskim svi.
moguće ali pošto on nije nastupao za bih možda zato. po meni je to svakako glupost. treba se lijepo skupiti i reći ove medalje su osvoji srbi, ove hrvati itd... a kod ekipnih sportova pa onaj ko je imao najviše reprezentativaca taj kupi medalju. ali opet kako da tu medalju uzmeš od divca ili kukoča?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Tribalian
-
Kontakt:
DANTES je napisao/la:Pogba je napisao/la:filip13 je napisao/la:
nije. srbija je nasljednik SRJ a SFRJ svakom svoje.
@Pogba je u pravu, Srbija je naslednk SFRJ. I za Cesku je u pravu.
Neverovatno je da jedan forumas hiljadu puta postavlja isto pitanje oko legimiteta Srbije kao naslednice SFRJ, mada ja to mislim da radi namerno a ne zato sto ima neke nejasnoce. Ako i dalje ima neke nedoumice neka se obrati UN pa neka mu oni objasne kako to ide.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 05 avg 2016, 23:15
Ove Olimpijade do Svjetskog rata sam gledao malo po fajlovima i manje vise u Kraljevini niko nije trenirao iz BIH izgleda. Dok su Slovenci bili npr napredniji i mozda imali najvise predstavnika, a uz njih Zagreb i Beograd.
Znaci bila je veoma losa sportska drzava koja je imala Sloveniju pa su Slovenci dosta isli na OI u nekim sportovima..
-
DANTES
-
Kontakt:
Tribalian je napisao/la:
Neverovatno je da jedan forumas hiljadu puta postavlja isto pitanje oko legimiteta Srbije kao naslednice SFRJ, mada ja to mislim da radi namerno a ne zato sto ima neke nejasnoce. Ako i dalje ima neke nedoumice neka se obrati UN pa neka mu oni objasne kako to ide.
nisam siguran. bila je priča o tome. pred svaku yebenu OI.. magica je to najbolje znao ali njega nema
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Admir_Sa
-
Kontakt:
DANTES je napisao/la:Tribalian je napisao/la:
nisam siguran. bila je priča o tome. pred svaku yebenu OI.. magica je to najbolje znao ali njega nema
Posto Sam ja rodjen I zivio u sfrj svaka osvojena medalja do 1992 je I moja, pa nek prisvaja KO god hoce

nema potpisa
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 05 avg 2016, 23:43
DANTES je napisao/la:a što se tiče prenosa. pa rts je na prošlim imao najbolji program prenosa. nekad je hrt bio najbolji ali su pali zadnjih 6-7 godina
Samo NBC, BBC i CBC, sve ostalo amaterski izgleda poredeći sa njima
Browsec addon za chrome i sva 3 ferceraju u HD-u

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 05 avg 2016, 23:44
hapuc je napisao/la:
Lagano.

Springfield was shocked today to learn it will host the next Olympics.
Economists predict our city will experience the same boom that Sarajevo enjoyed after the 1984 Games.
-
Burundi
-
Kontakt:
Cast svim sportovima i sportistima, ali WC u fudbalu je ispred Olimpijade po meni, iako neki na silu pokusavaju ugurati olimpijadu na prvo mjesto.

DD
-
Admir_Sa
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:DANTES je napisao/la:a što se tiče prenosa. pa rts je na prošlim imao najbolji program prenosa. nekad je hrt bio najbolji ali su pali zadnjih 6-7 godina

Ajd malo to detaljnije za has nesposobne DA odma skontaju. Start tacno sve trebam uraditi
nema potpisa
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 06 avg 2016, 00:15
Admir_Sa je napisao/la:
Ajd malo to detaljnije za has nesposobne DA odma skontaju. Start tacno sve trebam uraditi
Admir_Sa je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:DANTES je napisao/la:a što se tiče prenosa. pa rts je na prošlim imao najbolji program prenosa. nekad je hrt bio najbolji ali su pali zadnjih 6-7 godina

Instaliraj browsec addon za chrome
https://chrome.google.com/webstore/deta ... bgdodcjboh i onda će ti se pojaviti ikona za browsec u gornjem desnom uglu i klikneš tu i nađeš USA ili Uk i klikneš i prebaci ti na njihovu IP adresu i onda odeš na
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b0 ... own-to-rio i tu imaš BBC sve kanale i snimke. NBC ti je na
http://www.nbcolympics.com/live-stream-schedule. CBC na
http://olympics.cbc.ca/online-listing/
Umjesto browseca možeš i sa dotvpn isto sve uraditi,
https://chrome.google.com/webstore/deta ... lpinceiihk, tu imaš i kanadski IP, za CBC.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Forster
-
Kontakt:
Hvala, de samo popravi prvi link

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.