FK Krupa Krupa na Vrbasu
Re: FK Krupa Krupa na Vrbasu
Ne bi ja bio bas tako siguran, djeluju mi kao nagazna mina
- djoleprijedor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a možda i kao Modrica.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Gdje cemo igrati utakmicu, na vašem stadionu ili negdje drugo? Najavljena je i izgradnja tribine, jel se uradilo išta na tom planu?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Dobila je Krupa koliko ja znam licencu za stadion i da ce igrati i Krupi svoje utakmiceFKMLADOSTDK je napisao/la:Gdje cemo igrati utakmicu, na vašem stadionu ili negdje drugo? Najavljena je i izgradnja tribine, jel se uradilo išta na tom planu?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
E super, hvala na informaciji. Drago mi je zbog njih što se igra na njihovom stadionu, a ne na nekom drugom.FoSte95 je napisao/la:Dobila je Krupa koliko ja znam licencu za stadion i da ce igrati i Krupi svoje utakmiceFKMLADOSTDK je napisao/la:Gdje cemo igrati utakmicu, na vašem stadionu ili negdje drugo? Najavljena je i izgradnja tribine, jel se uradilo išta na tom planu?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Nova juzna tribina je kapaciteta 800 mjesta, na jednom dijelu ce biti box za gostujuce navijače. Klub domaćin je duzan da gostima obezbjedi 5 - 15 % od ukupnog kapaciteta stadiona (oko 2600), uprava je odlučila da gostima ostavi prostora za max. 200 navijača!!!
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
To je ok, kada dolaze manje grupe navijaca klubova: Mladost, Vitez, Radnik, Metaleghe, Siroki, jer svakako je limit ovih navijackih grupa na gostujucim utakmicama, 1 autobus. Ali kada se najave vece skupine navijaca od strane Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Zrinjskog, Slobode, ne bi ih trebalo limitirati sa brojem.nikolasbs je napisao/la:Nova juzna tribina je kapaciteta 800 mjesta, na jednom dijelu ce biti box za gostujuce navijače. Klub domaćin je duzan da gostima obezbjedi 5 - 15 % od ukupnog kapaciteta stadiona (oko 2600), uprava je odlučila da gostima ostavi prostora za max. 200 navijača!!!
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- Tristan
- Kontakt:
Slazem se da ne treba limitirati sa brojem, ali mislim da nece biti problema. U Banjaluci su cifru od 200 ljudi prebacile Horde 2 puta, Manijaci jednom i Fukare ove godine. Krupa je manje atraktivna od Borca, tako da ne vjerujem da ce neko gore praviti invaziju.FKMLADOSTDK je napisao/la:To je ok, kada dolaze manje grupe navijaca klubova: Mladost, Vitez, Radnik, Metaleghe, Siroki, jer svakako je limit ovih navijackih grupa na gostujucim utakmicama, 1 autobus. Ali kada se najave vece skupine navijaca od strane Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Zrinjskog, Slobode, ne bi ih trebalo limitirati sa brojem.nikolasbs je napisao/la:Nova juzna tribina je kapaciteta 800 mjesta, na jednom dijelu ce biti box za gostujuce navijače. Klub domaćin je duzan da gostima obezbjedi 5 - 15 % od ukupnog kapaciteta stadiona (oko 2600), uprava je odlučila da gostima ostavi prostora za max. 200 navijača!!!
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Svi navijači dolaze radi svog tima, tako da atraktivnost neće uticati na njihovu brojnost. Ako je u Banjaluci bilo Hordi više od 200, biti će ih i u Krupi, a tako i ostalih navijačkih skupina. I ako ćemo pravo, trenutno je Krupa atraktivnija jer igra ligu 12.Tristan je napisao/la:Slazem se da ne treba limitirati sa brojem, ali mislim da nece biti problema. U Banjaluci su cifru od 200 ljudi prebacile Horde 2 puta, Manijaci jednom i Fukare ove godine. Krupa je manje atraktivna od Borca, tako da ne vjerujem da ce neko gore praviti invaziju.FKMLADOSTDK je napisao/la:To je ok, kada dolaze manje grupe navijaca klubova: Mladost, Vitez, Radnik, Metaleghe, Siroki, jer svakako je limit ovih navijackih grupa na gostujucim utakmicama, 1 autobus. Ali kada se najave vece skupine navijaca od strane Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Zrinjskog, Slobode, ne bi ih trebalo limitirati sa brojem.nikolasbs je napisao/la:Nova juzna tribina je kapaciteta 800 mjesta, na jednom dijelu ce biti box za gostujuce navijače. Klub domaćin je duzan da gostima obezbjedi 5 - 15 % od ukupnog kapaciteta stadiona (oko 2600), uprava je odlučila da gostima ostavi prostora za max. 200 navijača!!!
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Grb je očajan. 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Cestitke za gostoljubivost.
Cestitke za organizaciju.
Publika je perfektna, bez psovki i sto mi je posebno drago, bez nacionalizma.
Stadion fino ususkan.
Borbena ste ekipa i opravdano ste u ligi 12.
Penal je diskutabilan, ali sta je tu je.
Sretno u nastavku i vidimo se u uzvratnoj.
Cestitke za organizaciju.
Publika je perfektna, bez psovki i sto mi je posebno drago, bez nacionalizma.
Stadion fino ususkan.
Borbena ste ekipa i opravdano ste u ligi 12.
Penal je diskutabilan, ali sta je tu je.
Sretno u nastavku i vidimo se u uzvratnoj.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/milorad-nik ... eler/37315
Krupa dovela jos jednog golmana uslijed povrede Kutica!!!
http://www.transfermarkt.de/nemanja-vid ... ler/218287
Vidovic se vratio u Krupu, inace mu je to maticni klub!!!
Krupa dovela jos jednog golmana uslijed povrede Kutica!!!
http://www.transfermarkt.de/nemanja-vid ... ler/218287
Vidovic se vratio u Krupu, inace mu je to maticni klub!!!
Sutra samo hrabro, bolji ste na svakoj poziciji osim na poziciji trenera, Hurta je veliki mag.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Reci im godit ce im tvoj savjet e ne mogu da vjerujemVirtu4l je napisao/la:Sutra samo hrabro, bolji ste na svakoj poziciji osim na poziciji trenera, Hurta je veliki mag.

04.10.2009 !!
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Navodno je Ajaks zainteresovan za Koljica. Celnici Krupe pricaju kako su odbili ponudu od 400.000 evra
. Sad da li je ovo tacno ne bih znao 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Ma lazu tolko para puno veci ne bi odbilibluearmy je napisao/la:Navodno je Ajaks zainteresovan za Koljica. Celnici Krupe pricaju kako su odbili ponudu od 400.000 evra. Sad da li je ovo tacno ne bih znao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.