Haris Duljevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Haris Duljevic

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 mar 2016, 22:35

:tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 mar 2016, 22:38

Momak zna lopte, sjajna lopta za Bešica koji nažalost ne završi kako treba. Nadam se i daljem pozivu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 mar 2016, 22:42

pinoglavi je napisao/la:Dobar je Duljevic kao zamjena, za nadati se da ce u buducnosti dosta napredovati, a smijesno je poredjenje sa Lulicem i Viscom koji su nekoliko klasa iznad njega. Volio bi da i protiv Svicarske dobije 20-30min.
ma jasta, nesto kao razlika izmedju Robena i joce stokića :damn:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 mar 2016, 22:43

Dobar Dulja, ali mu na ljeto treba transfer. Svicarska liga bi bila ekstra za pocetak.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 mar 2016, 22:44

Pantelija je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Dobar je Duljevic kao zamjena, za nadati se da ce u buducnosti dosta napredovati, a smijesno je poredjenje sa Lulicem i Viscom koji su nekoliko klasa iznad njega. Volio bi da i protiv Svicarske dobije 20-30min.
Nije bas tako, ali je Visca jos uvijek nekoliko klasa iznad. Dulja opravdao poziv, pronasli smo i rezervno krilo.
Nad tobom sunce najljepše sja

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 29 mar 2016, 22:44

VanCipelic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Talenta ima definitivno, ali je lijen igrac, tipicni balkanac, dribla do iznemoglosti.
Prije par godina ga je Olimpic vodao po njemackoj po probama po cvajti i nije prosao 2,3 puta.
Ipak i takav moze pomoci repki, nesto tipa Said Huseinovic, igrac koji potezom moze rijesiti mec, i dobar dzoker sa klupe. Iskreno ne vidim ga u prvih 11.
2 puta je bio u Njemackoj, oba puta ga Gracic zajebao, imao ugovor sa Olimpicom. Prvi put otisao u Dortmund, prosao probu, trazio Gracic puno para, drugi put bio u K'lauternu, odigrao 3 utakmice, dao 2 gola i 2 asistencije, Gracic trazio 500k€ a njemu ostalo jos 6mjeseci ugovora i kada se vratio iz K'lauterna potpise predugovor sa FKS i Gracic ga suspenduje.
Pa sto nije sa Dortmundom potpisao taj predugovor ako je prošao?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 mar 2016, 22:45

Sto prije iz ove nase lige (ili barem u Zelju :mrgreen: ), pa da poradi malo na brzini i reakcijama. Zna lopte, nema govora, ali to jednostavno nije dovoljno u danasnjem fudbalu...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 mar 2016, 22:46

Nismo džabe ponudu slali.
Šalu na stranu, izgleda jako dobro sa loptom, ima korak, dribling, još da neke stvari popravi i neka ga kao rezerva.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 mar 2016, 22:47

Na ljeto u kakvu jacu ligu. Za sada rezervno krilo, moze u zadnjih 15-ak minuta na svjezinu igrati, za neku znacajniju ulogu u reprezentaciji treba napredak kakav moze ostvariti samo ako ode vani i nametne se. Steta sto ne upisa asistenciju, Mume nabijem te!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Haris Duljevic

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 mar 2016, 22:54

pinoglavi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Nije bas tako, ali je Visca jos uvijek nekoliko klasa iznad. Dulja opravdao poziv, pronasli smo i rezervno krilo.
Daj BA molim te. Kakav crni Visa, pa ozbiljnijem beku ne može ništa, ovim ne želim da kažem da je Dulje vic Robben, a nego da je Visa jednostavno čisti prosjek. Duljevic je bgm klasa za njega samo da se malo uhoda. Nije bitno, neka igra bolji, ja bi stavio Duljevic da igra prije Visce.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 29 mar 2016, 22:56

Jeste vi normalni.. je l vidite kakve nebuloze pisete.... pa frajer u nasoj ligi nije klasa... 2 gola ima i 2 asistencije, a Visca u Turskoj desetak golova i pofino asistencija... jos ovaj mnogo mnogo mora toga uraditi da bude i blizu Visci....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 mar 2016, 22:59

Peace je napisao/la:Jeste vi normalni.. je l vidite kakve nebuloze pisete.... pa frajer u nasoj ligi nije klasa... 2 gola ima i 2 asistencije, a Visca u Turskoj desetak golova i pofino asistencija... jos ovaj mnogo mnogo mora toga uraditi da bude i blizu Visci....
Kakve to veze ima,mene zanima repka!A istina je da je podbacio u ove dvije tekme,bekovi ga uzimaju na snagu!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 mar 2016, 22:59

Duljevic nema ssnage da igra na oovom nivou i ovom tempu 90 ali moze 30 bez problema...
da bi igraoa 90 mora otici iz nase lige

visca u ovoj utakmici se vidio nije od onog beka realno, ali je u ranijim tekmama pokazao da zna (vecinom protiv slabiijih ali...) i cvrsto drzi tu poziciju, za sad

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 29 mar 2016, 23:02

Visca nije podbacio sekunde.. .. protiv Luksemburga je bio do ulaska Dzeke i Pjanica ubjedljivo najbolji igrac nas na terenu... jedini stvarao sanse... veceras uzeo loptu na centru i dodao Dzeki kod gola... dosta od njega.... nije on neko ko ce donijeti prevagu na svakoj utakmici ali on ce svoje dati, kao npr kad je Izraela sam pobijedio....
A Duljevic je daleko od tog nivoa.... da on moze ugroziti Viscu... jedini je Hajrovic imao potencijal za to, ali je on debil....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 29 mar 2016, 23:06

Peace je napisao/la:Visca nije podbacio sekunde.. .. protiv Luksemburga je bio do ulaska Dzeke i Pjanica ubjedljivo najbolji igrac nas na terenu... jedini stvarao sanse... veceras uzeo loptu na centru i dodao Dzeki kod gola... dosta od njega.... nije on neko ko ce donijeti prevagu na svakoj utakmici ali on ce svoje dati, kao npr kad je Izraela sam pobijedio....
A Duljevic je daleko od tog nivoa.... da on moze ugroziti Viscu... jedini je Hajrovic imao potencijal za to, ali je on debil....
4-5 tvojih komentara u ovoj temi su bila samo pljuvanje na Duljevica :shhh:
Digni guzicu pa ti zaigraj za reprezentaciju, pametnjakovicu.
Momak je pokazao da moze sluziti kao rezerva na sljedecim utakmicama :)
Amer Dupovac!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 mar 2016, 23:06

Peace je napisao/la:Visca nije podbacio sekunde.. .. protiv Luksemburga je bio do ulaska Dzeke i Pjanica ubjedljivo najbolji igrac nas na terenu... jedini stvarao sanse... veceras uzeo loptu na centru i dodao Dzeki kod gola... dosta od njega.... nije on neko ko ce donijeti prevagu na svakoj utakmici ali on ce svoje dati, kao npr kad je Izraela sam pobijedio....
dobro, shvatili smo , kad roben ode , visca dolazi :tokralju: :tokralju:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 29 mar 2016, 23:14

Inace kakvi ste mi vi....

pinoglavi
Kontakt:

Re: RE: Re: Haris Duljevic

Post Postao/la pinoglavi » 30 mar 2016, 00:13

Tracy3McGrady je napisao/la: Daj BA molim te. Kakav crni Visa, pa ozbiljnijem beku ne može ništa, ovim ne želim da kažem da je Dulje vic Robben, a nego da je Visa jednostavno čisti prosjek. Duljevic je bgm klasa za njega samo da se malo uhoda. Nije bitno, neka igra bolji, ja bi stavio Duljevic da igra prije Visce.
Edin Višća ove sezone: 33 utakmice - 12 golova i 9 asistencija
Haris Duljević ove sezone: 25 utakmica - 2 gola i 4 asistencije

Četvrtoplasirani tim Turske lige i trećeplasirani tim PLBiH. Ne kažem da je Višća ubica protiv svakog beka, ali nekome su pojam ozbiljinijeg beka bekovi Belgije i Švicarske, a nekome bek Slobode. Ne pričam o potencijalu nego o trenutnom stanju, a trenutno stanje je to da je Višća nekoliko klasa iznad Duljevića. Da dodam i to da Višći najviše odgovara uloga krilnog napadača, a ne uz liniju kao što radi u reprezentaciji pogotovo u ovoj formaciji 4-4-2. Duljeviću svaka čast, opravdao je poziv i ulogu rezervnog krila ali smiješna su poredjenja sa Višćom i Lulićem.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 mar 2016, 00:18

Duljevic kod nas nece nista napraviti, previse gaa se forsira, posebno kod celave rage koja je hvala Bogu otisla. Svodilo se da se njemu da lopta pa sta bude. U nasoj ligi to ne prolazi, protivnicki branici imaju "krvave" metode za to. Vakat mu je da ide cim prije i gleda sebe i karijeru.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 mar 2016, 00:30

Ma Duljevic ce vise u Bundesligi napraviti razliku na terenu. Neg u nasoj ligi,kakvo on prebijanje dozivi u svakoj utakmici dobro ima muda uopste da igra
Samo Sarajevo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 20 gostiju.