Izbor forumaša godine 2015. - Komentari & sugestije BESKORISNA TEMA RIO KLJUČAJ

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

milanist
Kontakt:

Re: Izbor forumaša godine 2015. - Komentari & sugestije

Post Postao/la milanist » 12 dec 2015, 19:19

Donnie Darko je napisao/la:
milanist je napisao/la:6b - rope
4b - faraonTM
3b - Rob do Bagro
2b - L'avvocato
1b - Marshal

;)
Promašio si temu.
Vidi stvarno, moja greska, hvala na napomeni :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 dec 2015, 14:44

let3 je napisao/la:
Ful'o si temu. Pretpostavljam da su ti ono 'kante'. :rol: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2015, 15:45

messilla je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Ful'o si temu. Pretpostavljam da su ti ono 'kante'. :rol: :mrgreen:
kakve ba kante :crazy:

ništa ja nisam ful'o :nene: :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 dec 2015, 15:47

let3 je napisao/la:kakve ba kante :crazy:

:rol:
Znam da si se par puta zakačio sa @Lillardom i da ti je bio na listi gnjavatora čini mi se. Ili sam ja nešto utripov'o yebeš ga. :crazy: :urnebes:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2015, 15:51

ma cini ti se ;)
to je najbolji forumaš 2015 godine :salut:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2015, 16:12

messilla je napisao/la:
let3 je napisao/la:kakve ba kante :crazy:

:rol:
Znam da si se par puta zakačio sa @Lillardom i da ti je bio na listi gnjavatora čini mi se. Ili sam ja nešto utripov'o yebeš ga. :crazy: :urnebes:
ko se tuče taj voli
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 13 dec 2015, 20:35

Donnie je king
Tribalian - Duša od čovjeka, krajnje korektan, nesebičan i ono, razuman :D Eto ukratko.. Pozdrav brate.
Pogba - Pravi Juventino, najbolji od sve bijelo-crne braće.. :mrgreen:
JackTheStripper - Uz Marsala najgotivniji lik na temi Ljubav&Sex. Pravo osvježenje.
Messilla - Jedan od najkvalitetnijih forumaša. :clap:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 14 dec 2015, 00:57

Uslijed potrebe da se tradicija nastavi, kao i da se istakne ultimativna i do sad neviđena principijelnost u načinu glasanju, na uvid vam, forumska zajednico, postavljam moje upise sa zadnja dva izbora za najbolje korisnike našeg malog foruma.

Dakle, i letimičan pogled kaže da se ovdje radilo o glasanju za samu forumsku kremu:

2013.
[Believe (ex. Volim_Liverpool) 5 bodova - izuzetno objektivan forumaš, realan, neopterećen, sa izrazitim sposobnostima psihološkog profiliranja ostalih forumaša ; u potpunosti uspješno praktički implementirao korelaciju između pisanja o Premiershipu i prilaženju ženama u stvarnom životu

BluesForever - 4 boda - sjajan fudbalski znalac, precizni, koncizni i dubokoumni komentari, pronicljiv i konkretan, uvijek usredotočen u samu srž rasprava; dosljedan pri podršci pojedinim igračima

gio10 - 3 boda - podforumski logičar, John Locke i Francis Bacon EPL logike i zaključivanja, krema podforuma

Cautinho - 2 boda - neponovljivi fudbalski romantik koji teži tradicionalnim fudbalskim vrijednostima i principima, dosljedan i konstantan, nepokolebljiv i izrazito čvrstih stajališta i uvjerenja, privržen isključivo jednom timu; ne voli gloryhuntere

Otelo - 1 bod - teška srca samo jedan bod za ovog sjajnog momka, ali konkurencija je ogromna, a bodova tako malo; uvijek argumentovan, veže se striktno uz činjenice i nije sklon greškama; uzor ostalima u poznavanju fudbalske materije
i

2014.
Slijedom gore navedenog, a u skladu sa činjenicom da sam čovjek izuzetno čvrstih principa i nemjerljivog dostojanstva, moj ovogodišnji izbor za forumaša godine će se tek djelimično izmijeniti. Naime, uslijed poremećaja uzrokovanog nešto slabiom forumskom aktivnošću dvojice lauerata iz gorespomenute liste, primoran sam privremeno ih odstraniti iz iste, no neka ne budu utučeni i neka znaju da redovno mislim na njih i da će se uz malo truda u narednoj godini, bez problema vratiti u top5 najboljih. Moj ovogodišnji izbor za najbolje i najgore korisnike je specifičan i po tome što ćemo po prvi put imati kandidata i na jednoj, i na drugoj listi, uslijed očigledno (minimalno)bipolarnog poremećaja jednog od korisnika. No, o tome više u narednim redovima. Opis korisnika će se tek neznatno nadopuniti, budući da su im glavne prednosti zbog kojih su došli na vrh najbolji ostale iste. Dakle krenimo:

Believe (ex. Volim_Liverpool) 6 bodova - izuzetno objektivan forumaš, realan, neopterećen, sa izrazitim sposobnostima psihološkog profiliranja ostalih forumaša ; u potpunosti uspješno praktički implementirao korelaciju između pisanja o Premiershipu i prilaženju ženama u stvarnom životu. Prošlogodišnji forumaš godine po mom izboru je i u ovoj, odlazećoj, 2014. nastavio sa preciznim psihološkim dijagnozama korisnika, bez trunke uhođenja ili zadiranja u privatnih život istih. Trijumfirao je i na katedri Osnova forumarenja, pri čemu se istakao kao vrhunski stručnjak u detektovanju broja naloga određenih korisnika. Principijelnost u simpatisanju isključivo Liverpoola u BPLu, je ostala na izvanrednom nivou, pri čemu se prisustvo simpatija prema Manchester Cityu ili Chelseaju u momentima kada Liverpool nema rezultatske aspiracije (dakle uvijek?) svelo na tragove - valja zabilježiti da je to jedan trend koji krasi sve forumske skauzere

BluesForever - 4 boda - sjajan fudbalski znalac, precizni, koncizni i dubokoumni komentari, pronicljiv i konkretan, uvijek usredotočen u samu srž rasprava; dosljedan pri podršci pojedinim igračima. Korisnik BluesForever je nastavio sa semantičkim, morfološkim i sintaktičkim trijumfima i ove godine. Nemoguće ga je uhvatiti na pogrešnoj nozi, uvijek staložen i sa planom B u pozadini. Kompletan, univerzalan i svevremenski korisnik.

Caeruleus - 3 boda - Udarna snaga chelseajevaca u prošloj godini. Došao iznenada, nikada prije registrovan na ovaj forum, osvježio je čitav BPL podforum. Poznat po savršenom poznavanju informacija vezanih za Premiership, nije znao za grešku čitavu godinu. Takođe, dalo se primjetiti da je očigledni protivnik istovremenog korištenja opojnih sredstava i pisanja na forumu.

gio10 - 2 boda - podforumski logičar, John Locke i Francis Bacon EPL logike i zaključivanja, krema podforuma. Nakon uspješne izrade jednog ultimativnog korisničkog naloga, a u nedostatku ambicija na istom, uslijed dostignutih svih mogućih forumskih ciljeva, odlučio se okušati pod pseudonimom, na kojem je nastavio dominirati na svim forumskim poljima, čime je još jednom potvrdio svoju veličinu. Kako nisam svemoguć i sveprisutan, moram priznati da nisam do kraja ispratio njegov ovogodišnji forumski učinak, tako da mu moram dodijeliti jedno mjesto niže u odnosu na prošlogodišnje, s nadom da mi to neće uzeti za zlo i da ćemo ostati u dosadašnjim odličnim forumskim odnosima.

Virtual- 0.5 boda - Forumski uzor mnogima, posebno reprezentativnim fanovima. Dosljedan jednom stavu i nepokolebljiv u branjenju istog. Jako dobar u procjenama i nije se moglo desiti da pogriješi u procjenama trenerskih kvaliteta reprezentativnog ranga. Oduševljavao je široke narodne forumske mase argumentovanim raspravama, a generalno je bio nesklon tračanju forumaša i mahalsko/bapskim pričama. U borbi za jedan cijeli bod ga je mučki pokrao onaj prvi Virtual, koji se s vremena na vrijeme uključivao na forum.

Kako većina korisnika sa Premiership podforuma zna, veći dio svog forumskog života sam proveo isključivo na tom podforumu, sa malim ili nikakvim izletima na druge dijelove naše male forumske zajednice. No kako ograničenost bilo koje vrste nije dobra stvar, pa tako ni ta forumska, nakon što sam odlučio da bar nakratko proširim svoje virtualne vidike na podforum BiH Premijer Lige, ostao sam šokiran kvalitetom pisanja i pismenim, intelektualnim i znalačkim kvalitetom pojedinih korisnika. Sam sebe sam u sebi kudio što nisam prije progledao i dopustio da me već navedeni korisnici kako duhovno, tako intelektualno obogate. Pod utiskom ovog otkrovljenja sam i dan danas, tako da će moj izbor najboljih biti debelo obilježen nekim novim korisnicima. Pa, krenimo.

solinas - 6 bodova: apsolutni pobjednik foruma u 2015. godini. Usudio bih se reći da će, ukoliko ovaj izbor bude trajao još nekoliko godina, bez problema uzeti decenijsku titulu. Potpuno pefektan forumaš, jasan, konkretan, direktan, izrazio pismen, sa besprijekornim poznavanjem materije o kojoj se piše na temama domaće lige. Perfektno poznaje fudbalske prilike kako u bivšoj, tako i sadašnjoj državi, a više puta je pokazao i zavidno znanje o navijačkim dešavanjima, kao i geografskim položajima tribina u BiH. Posjeduje i zavidno profesionalno iskustvo koje je bilo dio priče u forumskim kuloarima.

Grupa skauzera na Premiership podforumu- 4 boda: ovogodišnji izbor za najbolje je obilježen i ovom novosti, a to je da po prvi put u ovom izboru bodove dobija čitava jedna grupa korisnika! Naime, kako je dobar dio istih već godinama dio forumske kreme, jako jako nezahvalno je bilo izdvajati pojedince i time poništavati trud ostalih iz navedene grupe, tako da sam odlučio da neću više mučiti ni sebe tim teškim izborom, a ne želim nikoga od navedenih uvrijediti, te je najpravednije da čitava ta grupa korisnika dobije bodove. Ono što ih oduvijek odlikuje, činilo je to i ove godine: život u sadašnjosti, realnost, perfektne predikcije plasmana i rezultata, kao i već poslovično nesimpatisanje Chelseaja ili Citya kada Liverpool već u novembru odustane od borbe za ozbiljno visok plasman u ligi. Divna škvadra koja nema običaj nestati sa podforuma kada su bez municije u raspravama.

staragarda - 3 boda: bože kakav korisnik ! Možda je mogao i na drugo mjesto, no počeo sam sumnjati u vlastitu objektivnost uslijed odušeljvenosti pročitanim na podforumu BiH PL, tako da sam taktički i namjerno povukao ručnu i smanjio euforiju. Još jedan iz plejade superpismenih korisnika koji ne poznaje gramatičke greške, a emocije koje proživljava pišući na forumu jako rijetko predočava upotrebom emotikona, dapače, ako bih morao izabrati korisnika koji najmanje koristi smajlije, nema dileme da bi dotični bio taj. Privatno i u stvarnom životu vjerovatno često dobija pohvale za elokventnost koju očigledno posjeduje. Vidi se i da je obrazovanje imalo jaku ulogu u njegovom životu, kao i da je često išao na sastanke Kruga 99.

BluesForever - 2 boda: nažalost, korisnik koji je najviše nazadovao ove godine. Na listu sam ga stavio samo da šok zbog ispadanja sa iste ne bi bio prevelik, a stare zasluge su ipak prevelike da bi se ovog forumskog asa tek tako eliminisalo iz uskog kruga najboljih. Ove godine je imao blistav momenat kada je u potpunosti objasnio i primijenio princip one man igrača u fudbalu, čime je dao osnov za napredak fudbalske retorike do nezamislivih granica.

rio_ferdy - 1 bod: trenutno najkontroverznija ličnost foruma. Ako bi se mene lično, i samo mene pitalo, naravno da ne bi smio biti na ovoj listi, pošto se radi o forumašu koji je godinama na lošem glasu, no i moje mišljenje je sklono uticajima sa strane, a oni su neumoljivi. Forumaši na Prem podforumu ga obožavaju ! Upravo zbog toga mu dajem taj jedan bod i priliku da po prvi put bude u društvu najboljih, a u godini na izmaku se dalo primjetiti da korisnici kod njega najviše cijene dosljednost pri brisanju postova, kao i spremnost da se ne upušta u teške i komplikovane diskusije kako sa rivalskim simpatizerima, tako i sa navijačima iz svog tabora.

Osim navedenih, par forumaša je bilo na pragu ulaska u Top5: najprije Batva, kao iskusni poznavatelj stambenih pitanja Tuzlanskog kantona, kao i legalne suplementacije pri treningu snage, a onda i izvjesni Torres_9 koji je nemali broj puta znao ostaviti upečatljive postove na Prem podforumu, pune detaljnih analiza i veće količine argumenata, što ga je činilo gotovo nepobjedivim u raznoraznim smislenim i besmislenim raspravama. Njima dvojici savjetujem samo malo dodatnog truda i neupitno je da će doći do boljeg plasmana.

slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 dec 2015, 01:15

Vau.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 dec 2015, 01:18

:rol: :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 dec 2015, 11:25

Sta kaze? Uzese li se na kraju?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 14 dec 2015, 11:29

Vedator 6 b
Pappy 4 b
samo Sloboda

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 14 dec 2015, 11:38

Samo da pitam moje manijake, za koga se glasa ove godine ? Jer je ocigledno ko vodi glavnu rijec ovdje :D

Sto se tice kante, za koga glasamo ove godine? :D

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 dec 2015, 12:24

pa ovaj je gori od Pauka :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 14 dec 2015, 13:59

Malo obrazlozenje. Najpodcjenjeniji podforum,podforum koji je najaktivniji i gdje ima najvise linkova zato bi lijepo bilo da laskavu titulu odnese neko sa stranice kladionica.

Krmpotich 6 bodova
Bodi 4 boda
gaston 3 boda
quarterback 2 boda
zgmiky 1 bod
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 dec 2015, 14:50

E ovako da i ja nesto napisem. Posto mi je tesko izabrati 5 najboljih i najlosijih onda jedino ovako mogu da napisem.

Reprezentacija:
Rope11, Dubrovnik, FaraonTM, Evil Genius II ( slazem se sa preko 90% stvari oko reprezentacije sto napisu )
DragonGirl, Claus, DonCorleone, Rios ( slazem se sa velikom vecinom stvari koje napisu )
Sheyi, HankMoody ( pohvala sto zabiljeze nastupe svih igraca ), Vedator - za snimke.
Premijer liga, mlade reprezentacije
AnelZ, Signore - vrhunski statisticari
FK Sarajevo
Bolanos i hilmo po meni najbolji. Mada ima ih vise jako dobrih da se neko ne uvrijedi ako ga zaboravim.
FK Zeljeznicar
boccacio
FK Sloboda
Vidim da mnogima smetaju ovih par njihovih forumasa samo posto nisam dovoljno citao ne bi da pametujem previse. Ljudi su u euforiji konacno poslje toliko godina i treba i to razumjeti. A i ne sjecam se jednog jedinog negativnog ili nekorektnog komentara na moje postove sto na njihovoj temi sto na temi reprezentacije.
Ostali klubovi:
Pappy
Kladionica
zgmiky, S-Y-L-A-R - odlicni
Jopaa7 - vrlo dobar
Kosarka:
Epidaurus, Donnie Darko, FaraonTM (ima tu jos kvalitetnih forumasa samo nisam dovoljno citao da bi stvorio neko objektivno i realno misljenje).
Pohvala za trud generalno - Nerminovic.

A od ovih sa kojima se puno toga ne slazem tu bi jedino naveo Virtu4l-a. Ponekad zasmetaju i oni koji se po 100-ti put registruju ili par njih koji imaju duple, troduple nikove i na taj nacin komuniciraju sami sa sobom i sa drugima.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 14 dec 2015, 15:26

Ja dajem sebi 6 bodova i gotovo

gdje da preuzmem nagradu ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 dec 2015, 15:32

Prošle godine smo nakon tri dana imali 111 glasača, a ove 73.

Kanta sad ima 43 a prošle godine smo nakon tri dana imali 101.

Zabrinjavajuće
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 dec 2015, 15:42

Virtu4l je napisao/la:Prošle godine smo nakon tri dana imali 111 glasača, a ove 73.

Zabrinjavajuće
mislim da je aktivnost pala na forumu uopćeno ove godine.. (tako se čini).. barem znam za sebe da sam ove godine jako malo pisao a isto i nisam puno čitao po forumu. kvalitet diskusije je nekako pao, pogotovo na pdf-u reprezentacija BiH, tako da sam i prestao čitati.. uvijek iste glupe rasprave, malo šta pametnog i zanimljivog za pročitati.

što se tiče forumaša godine, premalo sam čitao i pamtio ko je šta pisao da bih glasao, ali mislim da je @donnie darko bio najbolji ove godine. jedini mi je zapao za oko i bio zanimljiv, uvijek ima nešto pametno za reći i dozu humora i sarkazma.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 dec 2015, 15:45

Virtu4l je napisao/la:Prošle godine smo nakon tri dana imali 111 glasača, a ove 73.

Zabrinjavajuće
bit će dobro ako na 100 naguramo uopšte :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 3 gosta.