Ne radi toga draze bi mi bilo da su izveli iole normalan sastav i da ih je Borac uzeo 0:4 nego ovako , pustio je svim "svojima" kome je trebalovlakanje je napisao/la:Razumijem sarajlije, i jedne i druge i to sto imaju problem sa cinjenicom da je radnik odmarao kompletnu ekipu za kup. Je8eno je ako bijeljinci uzmu trofej, onda cetvrto mjesto ne vodi u evropu sto ce reci da... Zakljucite sami
Ko će ispasti iz lige 2015/16
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
ono gore je bilo vise iz zaje8ancije napisano, ali vidi jednu drugu stvar: slobodi je najmanje trebala utakmica sa sarajevom pred finale kupa zbog svega sto se izdesavalo, zar ne?! sarajevo pod imperativom doslo, evropa visi, zeljo igra kuci sa rudarom a husref "mora" da zapne a misli mu vec na prvoj utakmici u srijedu.
to znaju svi, naravno, zna i celavi jabba the hutt
i razmislja: zasto bilo sta da rizikujem, umor, povrede ili ne daj boze crveni karton nekog od igraca kada mogu da ih imam sve tip top spremne protiv upola potrosene slobode!?
isto tako, celo nije odmarao ekipu protiv slavije proslo kolo. igrali su svi, obradovic, braca jakovljevic, avdukic itd itd itd... i izgubili su, tako da o spustanju gaca svima ne vrijedi pricati.
mozda je nekim problem sto je to bilo protiv borca koji se bori za opstanak? da li bi ista prica bila da su igrali protiv mladosti, celika ili rudara?
i na kraju, prica da se politika umijesala... ako cemo vec pricati o politici, bn je najjace uporiste sds-a u rs-u! bez diskusije, micu micica i stranku samo smrt ili tsunami moze da pomjeri sa pozicije dok sa drugge strane, znamo ko je na vlasti u bl i entitetu uopste... glodju se na dnevnoj bazi po svim pitanjima, od cijene mjesecne karte u jgp pa do korupcije, kriminala i kradje po svim nivoima... i sad neko da mi kaze da su se eto uspjeli dogovoriti oko pustanja borca?!
a o fsrs i "cuvanju" klubova izmedju sebe, ni to ne prolazi. u pfsbn glavnu rijec vodi mijo sofrenic, ex sudija koji je u organima fsrs, sa milom kovacevicem i petkovicem. njihova jedina opozicija je u pfsbl, koji vodi ljakse drasko ilic koji je banjalucki fudbal unistio zarad svoje prcije od seljackog kluba i koji ima ambiciju da sjedne na celo fsrs. ali, to mu ne polazi za rukom jer niko iz ostalih podruscnih saveza mu ne daje podrsku...
otislo je u off, ali sta da radim... drugacije nije moglo
to znaju svi, naravno, zna i celavi jabba the hutt

isto tako, celo nije odmarao ekipu protiv slavije proslo kolo. igrali su svi, obradovic, braca jakovljevic, avdukic itd itd itd... i izgubili su, tako da o spustanju gaca svima ne vrijedi pricati.
mozda je nekim problem sto je to bilo protiv borca koji se bori za opstanak? da li bi ista prica bila da su igrali protiv mladosti, celika ili rudara?
i na kraju, prica da se politika umijesala... ako cemo vec pricati o politici, bn je najjace uporiste sds-a u rs-u! bez diskusije, micu micica i stranku samo smrt ili tsunami moze da pomjeri sa pozicije dok sa drugge strane, znamo ko je na vlasti u bl i entitetu uopste... glodju se na dnevnoj bazi po svim pitanjima, od cijene mjesecne karte u jgp pa do korupcije, kriminala i kradje po svim nivoima... i sad neko da mi kaze da su se eto uspjeli dogovoriti oko pustanja borca?!
a o fsrs i "cuvanju" klubova izmedju sebe, ni to ne prolazi. u pfsbn glavnu rijec vodi mijo sofrenic, ex sudija koji je u organima fsrs, sa milom kovacevicem i petkovicem. njihova jedina opozicija je u pfsbl, koji vodi ljakse drasko ilic koji je banjalucki fudbal unistio zarad svoje prcije od seljackog kluba i koji ima ambiciju da sjedne na celo fsrs. ali, to mu ne polazi za rukom jer niko iz ostalih podruscnih saveza mu ne daje podrsku...
otislo je u off, ali sta da radim... drugacije nije moglo

-
- Kontakt:
Oni vec sedmicama odmaraju igrace za kup... zrinjski, slavija, borac ..... sve se sklanjaju da se gol dadne, ko je gledo i imalo je realan zna sta se desavalo. Dosta je vise tih mutnih radnji, neka sport pobjedi konacno. A svako ko slavi jos ovako nesta je bolestan. Tesko da ce liga12 donjet popravak...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa makar ce donijet za vrh jednu dobru borbu i sve fer jer ce se svi ti gore naci na kraju u max 5,6 bodova razlike i moci stosta promjeniti a dole ovi nek prodaju i daljebhfanatic14 je napisao/la:Oni vec sedmicama odmaraju igrace za kup... zrinjski, slavija, borac ..... sve se sklanjaju da se gol dadne, ko je gledo i imalo je realan zna sta se desavalo. Dosta je vise tih mutnih radnji, neka sport pobjedi konacno. A svako ko slavi jos ovako nesta je bolestan. Tesko da ce liga12 donjet popravak...
pogledaj ekipu protiv slavije pa reci da li se cuvaju...
i da odmaraju, imaju rezultat, koliko ja vidim. ljudi igraju finale!
i da odmaraju, imaju rezultat, koliko ja vidim. ljudi igraju finale!
Svima je i prije same utakmice bilo jasno da će Borac pobijediti. Radnik je davno obezbijedio opstanak, imaju šansu u kupu, tako da su riješili pustiti svima s kim su igrali (Zrinjski, Slavija, Borac). Borac će se izvući u zadnjem kolu. Jedino je pitanje da li Olimpik može pobijediti Sarajevo na Koševu? To će biti jako zanimljiva utakmica jer Olimpik itekako zna igrati.
Moze kiturinu dobit samoZaZelju je napisao/la:Svima je i prije same utakmice bilo jasno da će Borac pobijediti. Radnik je davno obezbijedio opstanak, imaju šansu u kupu, tako da su riješili pustiti svima s kim su igrali (Zrinjski, Slavija, Borac). Borac će se izvući u zadnjem kolu. Jedino je pitanje da li Olimpik može pobijediti Sarajevo na Koševu? To će biti jako zanimljiva utakmica jer Olimpik itekako zna igrati.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci Radnik se cuva jedno 5-6 kola vec, nesto imam osjecaj da su malo i pretjerali. Sto ce se vidjeti i u srijedu 
Usli su u seriju poraza, igraci hladni. Moglo bi ih kostati..

Usli su u seriju poraza, igraci hladni. Moglo bi ih kostati..
-
- Kontakt:
To si u pravu za vrh, al zalosno je da ce dole opet biti skidanje gaca i prodavanja. A to je najgore u fudbalu sto se moze desit za mene. Igraj posteno ako si losiji gubis ako si bolji pobjedujes i to je to. Vidjet cemo sta nam donosi nova sezonabojler je napisao/la:Pa makar ce donijet za vrh jednu dobru borbu i sve fer jer ce se svi ti gore naci na kraju u max 5,6 bodova razlike i moci stosta promjeniti a dole ovi nek prodaju i daljebhfanatic14 je napisao/la:Oni vec sedmicama odmaraju igrace za kup... zrinjski, slavija, borac ..... sve se sklanjaju da se gol dadne, ko je gledo i imalo je realan zna sta se desavalo. Dosta je vise tih mutnih radnji, neka sport pobjedi konacno. A svako ko slavi jos ovako nesta je bolestan. Tesko da ce liga12 donjet popravak...

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo

Bog dječak! Kako zdravlje?lupus je napisao/la:Selam flek

I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Selam legendo,nije loše.A tebi kako ovo izgleda?
Jooooj malo me glava boli od alkohola, cigara, kad mi sjemenka oko ne izbi...malo se feštalo. Ali sve ok kad pogledam ljestvicu, rezone, raspored i onda mi dođe da se opet uslagiram.lupus je napisao/la:Selam legendo,nije loše.A tebi kako ovo izgleda?
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Ko ce znati.Pošteno igracki tesko da mozemo sta uraditi Sarajevu a onako nacionalno,mozda sevap proradi na Kosevu pa nas komsije puste.Vide se desavanja u PL kako nase uzorite komsije pametno se guraju,jbg.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo neka se prodaju. Nalupat ce ih Sloboda u Kupu i zdravo Celo.
Kako god , ovo zadnje kolo ce biti kako se koji klubovi dogovore i kako se budu stvari odvijale na terenu ... Ko igra kladionicu mislim da je rez 0:0 prvo poluvrijeme i manje od 3 gola haman zicer par na svakom od ovih parova koji se ticu opstanka
Sarajevo - Olimpic prvo poluvrijeme 0:0 - Gdje se moze odigrati ovo kao singl ?
Sarajevo - Olimpic prvo poluvrijeme 0:0 - Gdje se moze odigrati ovo kao singl ?
Olimpik, a i drugi ako budu čekali da vide kako se situacija odvija na drugim terenima, mogu se poselamiti sa premijer ligom. Ako nemaju dovoljno motiva da ostanu u premijer ligi bolje im je da ne igraju nikako.
Ustvari, sad kad sam se sjetio, Borac mora pobijediti ukoliko misli izboriti opstanak, bas kao i Slavija, s tim da se Slaviji moraju drugi rezultati poklopiti. Vitezu odgovara i bod protiv Borca. Nema šanse da Borac ispadne jer to bi značilo da će ostati samo jedan klub iz manjeg entiteta, a u Borčevom slučaju još bi to izgledalo da su došli do vode, a nisu se napili. Pustio ih Radnik, protiv Slavije baš nazor dobili i sad da to prokockaju na svom terenu, jednostavno ne vjerujem. Ako Slavija pobijedi Želju, a Olimpik remizira, imali bi isto bodova, ali Slavija bi bila ispred na tabeli.
Olimpiku samo pobjeda osigurava opstanak u ligi i mislim da su u Olimpiku toga svijesni. Znači, nemaju šta kalkulirati.
Ustvari, sad kad sam se sjetio, Borac mora pobijediti ukoliko misli izboriti opstanak, bas kao i Slavija, s tim da se Slaviji moraju drugi rezultati poklopiti. Vitezu odgovara i bod protiv Borca. Nema šanse da Borac ispadne jer to bi značilo da će ostati samo jedan klub iz manjeg entiteta, a u Borčevom slučaju još bi to izgledalo da su došli do vode, a nisu se napili. Pustio ih Radnik, protiv Slavije baš nazor dobili i sad da to prokockaju na svom terenu, jednostavno ne vjerujem. Ako Slavija pobijedi Želju, a Olimpik remizira, imali bi isto bodova, ali Slavija bi bila ispred na tabeli.
Olimpiku samo pobjeda osigurava opstanak u ligi i mislim da su u Olimpiku toga svijesni. Znači, nemaju šta kalkulirati.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 08 maj 2016, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
znaci dva gradska derbija i direktni medjusobni duela borca i viteza za opstanak... hoce li sarajevo pustiti olimpiku? hoce li zeljo pustiti slaviji? hoce li borac pobjediti vitez i sako koliko razlike?... toliko pitanja toliko neizvjesnosti...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Mislim da Borcu odgovara 1:0 protiv Viteza. Imali bi isto bodova, a i Vitez je Borca dobio 1:0 jesenas, s tim da Borac ima bolju gol razliku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, pise tako u tekstu.ZaZelju je napisao/la:Mislim da Borcu odgovara 1:0 protiv Viteza.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
U slučaju pobjede Olimpika, Borcu ne odgovara pobjeda od samo 1:0, jer Vitez ima više datih golova.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.