Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
Sve je uredu, pravila su kakva su i pravo.
Mi izbacamo sve lige BiH, te tu jos ima korekcija oko pozicija. Na ovom od fm-balkana npr ima dosta gresaka oko pozicija u FKS.
Mi izbacamo sve lige BiH, te tu jos ima korekcija oko pozicija. Na ovom od fm-balkana npr ima dosta gresaka oko pozicija u FKS.
Amer Dupovac!
Ma ništa, onda pucati bezveze ovu sa fmbalkan dok vi ne izbacite svoju pa ušminkati maksimalno i početi rahat. Ubaci nam i ove Brazilce 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako vi igrate ovo čudo kad nema cracka? 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
KupiliFaraonTM je napisao/la:Kako vi igrate ovo čudo kad nema cracka?

Neki orginal , neki offline mode

"We need to suffer. And we need to fight."
Ma ja to sam i mislio. Ja ću ipak sačekati crack, niti sam solventan niti sam toliki fanatik ManageraCaptain4 je napisao/la:KupiliFaraonTM je napisao/la:Kako vi igrate ovo čudo kad nema cracka?![]()
Neki orginal , neki offline mode

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
A dajgle brataRahma je napisao/la: Najbolji strijelac mi je Bekic (mali je zvijer)

Kad su ga tako napravili sad mi dođe da platim cenera onom momku da skinem 16-ku... Nego, kakav je ovo facepack, čini mi se iz ovih tvojih slika da svi igrači imaju slike, i to fine pravo. Gledaj Amera momčine

- tuzlak1987
- Kontakt:
Potpisujem..invincible1921 je napisao/la:Poput patcheva za Pes i fifu, nasa liga je i na FM itekako precijenjena. Pretjerane su ocjene kod vecine igraca.... Nedavno sma igro na fifi patch nase lige znaci u zelji je prosjek ocjene igraca oko 70 sto nema veze s mozgom....
Ako cemo gledat neki okvir igraci nase lige su rang njemacke trece ili engleske 4, a ne vjerujem da bas tamo imaju ocjene na FM kao igraci iz nase lige
Ljudi npr pocnu igrati sa nekom nasom ekipom i kroz par sezona zavrse u Ligi Prvaka u cetvrtini finala ili polufinalu. Pored ocjena malo je i bezveze kako su namjestene finansije nasih ekipa pa da mozes tako brzo napredovati..
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Bi li brate mogli kako za FM 15 fercerati, dok 16-ka ne izađe? Ako ništa bar bih zamjenio ove neke već postojeće slike sa timRahma je napisao/la:To sam ja pravio
Imas skinuti za BHTLP, HNL i JSL![]()

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Rade, hvala brate
Meni super izgledaju, možda i najbolji facepack BHPL koji je urađen za FM, bar ovako na prvu. Iz nekog razloga su manje rezolucije kod mene u igri, al OK je, pogotovo što uopšte nisu za 15-ku rađeni...

- franklampard8
- Kontakt:
http://fmbosnia.net/index.php/topic,1646.0. - Tu imas za nasu ligu
Dok http://www.fmscout.com/c-fm16-kits.html - tu mozes pronaci za ostale lige.
Dok http://www.fmscout.com/c-fm16-kits.html - tu mozes pronaci za ostale lige.
Amer Dupovac!
- franklampard8
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
Jos jedno pitanje, vidio sam na nekim slikama da ima krug u taktici (kad postavljas igrace na poziciji) koji pokazuje koliko je dobar igrac na toj poziciji. Ja to ne mogu naci ...
1946
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pozz fanatici managera,igrao sam s Željom par sezona pa mi dosadilo,hocu pocet s Hajdukom...Moze li mi neko poslat database 15-16 za FM 15....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Tu imas da odaberes. A i ne pokazuje koliko je kvalitetan igrac, nego da li mzoe tu poziciju igrati, i koja rola mu najbolje odgovara.
Amer Dupovac!
- franklampard8
- Kontakt:
Ma znam, nego se pogresno izrazio.Rahma je napisao/la:
Tu imas da odaberes. A i ne pokazuje koliko je kvalitetan igrac, nego da li mzoe tu poziciju igrati, i koja rola mu najbolje odgovara.

Kod mene i dalje nema to ...
1946
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Kako da zadržim više talente u ekipi? Svaki jbni save koji počnem odma mi dođe ponuda za prije Cimija a sad Radovca, ja odbijem oni se uzhebu, onda obavimo razogovor pa se još više uzjebu poslije toga... 

#joazinho - http://www.fmscout.com/a-fm15-transfer- ... y-pr0.html
#frank - ne znam onda
#MojGrade - Radovca su kod mene isto htjeli kupiti ali sam mu prije dao ugovor tako da ne jede ****
Isto trebas uciniti i sa ostalim igacima. Znaci prije im ponuditi ugovor.
#frank - ne znam onda

#MojGrade - Radovca su kod mene isto htjeli kupiti ali sam mu prije dao ugovor tako da ne jede ****

Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.