FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 21 nov 2023, 19:42

Jel dzeno ostaje? Daleko je najzapusteniji i neambiciozniji od ovih sto su nogirani :D

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 21 nov 2023, 19:46

Ako išta, teren će biti fin :kafa:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 nov 2023, 20:11

Braco stoji da je uzasan termin i radni dan,stoji da ce bit kise ali ovo je predzadnja utakmica naseg kluba u ovoj godini.Nakon ove imamo jos jednu domacu utakmicu poslije cega stupa pauza od 2+mjeseci na kojoj necemo imati priliku doci na Kosevo.Necemo valjda dopustiti da kisa pokvari niz koji gradimo vec 7 mjeseci,niz koji nismo imali 55+ godina.Isto tako ove sezone nakon 2015 sto je relativno dugo vremena ponovo nosimo epitet najposjecenijeg stadiona u lige i 3.najposjecenijeg u citavom regionu.Nemojte da sad syebemo to.Sad moramo pokazati koliko smo jaki jer ovakve utakmice su ogledalo koliko bolesnika je zarazeno ovom bojom.

Hajde ko moze nek dodje u petak i da ispostujemo jos ove zadnje dvije utakmice i nosimo nas klub do nova bitna 3 boda!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 nov 2023, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 nov 2023, 20:12

Samo da se upišem da 8000 stranicu :kafa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 nov 2023, 20:14

Hasančićev sin:
–Možda si trebao biti četvrti ili peti na tabeli i stavljati djecu koja ne zaslužuju da igraju pa da te ne diraju, ovako pošto si prvi godinama unazad i igra onaj ko i zaslužuje mora da nešto pogrešno radiš. Obraz? Barem neki razlog da si dobio – napisao je Hasančić

L'otavo re di Roma F.T.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 21 nov 2023, 20:15

Najjaci potez uprave, nakon Dogana, je tjeranje Hasancica.

Tajnse obogatio na uzimanji repa kako bi dovodio igrace u akademiju.

Sad mu je alibi jer je prvi na tabeli :urnebes:

Koliko je djece kvalitetne propalo, zbog njegovih talova.

Jos dzenu otjerati u Unis :pray:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 nov 2023, 20:20

Mislim da ova tjeranja moraju imati poveznicu sa dolaskom novog šefa akademije.
Kao što je i neki forumaš napisao, očigledno se stvara prostor za dovođenja koja će novi šef dovesti. Bar ja to tako vidim, jer nema smisla da tjeramo bez da znamo ko će doći na vrh akademije. U svakom slučaju, nadam se da nećemo dugo imati ovolike praznine u kadru. Kako za akademiju, tako isto mislim i za mjesto direktora. Treba to da se što brže riješava.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2023, 21:12

Otkud Ajla da potpisuje otkaze? Zar ona nije dobila nogu iz kluba? Ono, sretno i hhvala i to? :mrgreen:

Ako odu svi treneri onda se sazem i za hasancica... ali ako ostanu treneri kvaliteta dzene, dzakmica i sl a hasu su otjerali to je onda bas dno i neki dogovor/tal. Ovaj iznad, sto pise gluposti, neka pogleda samo komentare roditelja djece koju trenira i koju je trenirao taj covjek... Ali nebitno, on ce svakako bez problema naci drugi posao, svako ko prati nas fudbal u mladjim kategorijama zna da se radi o najkvalitetnijem treneru za omladinski fudbal.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 nov 2023, 21:19

Pa jjebote sad odjednom ništa ne valja u akademiji, odma se pojavljuju neke priče o talovima, uzimanju para, spletkama, uništavanju mladih igrača....sve neke negativnosti, čitajući ovo suprugu i sina od Hasancica, pa majstore gdje si do sad bio, odkud sad to kažeš godinama to traje pa i ti si dio akademije godinama zapitaš li se malo, zašto to nisi rekao dok si bio dio akademije što tad nisi glumio poštenjačinu.
Ništa protiv Hasancica ali druže ako hočeš da se obračunavaš preko medija zna se kako se to radi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 nov 2023, 21:21

Pantelija je napisao/la:
21 nov 2023, 21:12
Otkud Ajla da potpisuje otkaze? Zar ona nije dobila nogu iz kluba? Ono, sretno i hhvala i to? :mrgreen:

Ako odu svi treneri onda se sazem i za hasancica... ali ako ostanu treneri kvaliteta dzene, dzakmica i sl a hasu su otjerali to je onda bas dno i neki dogovor/tal. Ovaj iznad, sto pise gluposti, neka pogleda samo komentare roditelja djece koju trenira i koju je trenirao taj covjek... Ali nebitno, on ce svakako bez problema naci drugi posao, svako ko prati nas fudbal u mladjim kategorijama zna da se radi o najkvalitetnijem treneru za omladinski fudbal.
Pa čini mi se da je i ona najavila da ostaje na funkciji do dolaska novog direktora.
Eto neki dan je napisano da će i Uščuplić nogu dobiti. Svakako da je najbitnije taj dolazak šefa akademije, i da ako je neko kvalitetan i ozbiljan u pitanju, da će navedene otjerati veoma brzo. Nešto slično kao i Cioffi što je uradio..

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 21 nov 2023, 21:40

miky_hz je napisao/la:
21 nov 2023, 17:38
Dobar podcast, svidja mi se ovo za prijelazni rok sto najavljuje... :opaopa:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2023, 21:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 nov 2023, 21:21
Pantelija je napisao/la:

Pa čini mi se da je i ona najavila da ostaje na funkciji do dolaska novog direktora.
Eto neki dan je napisano da će i Uščuplić nogu dobiti. Svakako da je najbitnije taj dolazak šefa akademije, i da ako je neko kvalitetan i ozbiljan u pitanju, da će navedene otjerati veoma brzo. Nešto slično kao i Cioffi što je uradio..
Mateo je prvo dosa, vidio ko kvalitetno radi (sto se vidi kada pogledas ekipu, treninge, rad) pa onda proveo konkurse za pozicije i birao ono najkvalitetnije i najamicioznije...
ovdje se otjera covjek koji je radio 3 posla i trenirao i skautirao i dovodio jer to nije niko radio... i takvim radom uzimao titulu za titulom i proizvodio sve bolju od bolje generacije pa danas tako jedna njegova uzima evo tittulu u juniorskom uzrastu.
I to se sve radi bez da se zna ko je i sta i gdje

(izgleda da je bas teco naci direktora kluba)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 nov 2023, 22:02

Pantelija je napisao/la:
21 nov 2023, 21:52
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 nov 2023, 21:21
Pantelija je napisao/la:

Mateo je prvo dosa, vidio ko kvalitetno radi (sto se vidi kada pogledas ekipu, treninge, rad) pa onda proveo konkurse za pozicije i birao ono najkvalitetnije i najamicioznije...
ovdje se otjera covjek koji je radio 3 posla i trenirao i skautirao i dovodio jer to nije niko radio... i takvim radom uzimao titulu za titulom i proizvodio sve bolju od bolje generacije pa danas tako jedna njegova uzima evo tittulu u juniorskom uzrastu.
I to se sve radi bez da se zna ko je i sta i gdje

(izgleda da je bas teco naci direktora kluba)
Razumijem šta hoćeš reći, samo se nadam da su tjeranja odrađena jer se nešto novo spremilo. Da se ne daju otkazi čisto eto onako, nego da to na kraju priče ima smisla. Pred nama je, nadati se najboljem.
Što se tiče direktora, evidentno je da se "razvlači". Evo sad će 4 mjeseca, a nije se puno pričalo o tome osim na početku, kad se Kapo za direktora spominjao.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 21 nov 2023, 22:38

Koliki god da sam optimist, ovo oko Akademije mi ne djeluje dobro. Hajde razumijem ako je ovo plan da se zaposle dosta bolji ljudi od trenutnih i da se konačno krene raditi kako treba u Akademiji. Tu mi je najveća nada Rožman, jer on zahtjeva da svaki aspekt i struktura budu "zategnuti".

Ima još dosta amaterizama po pitanju Akademije. Doveli su Čauševića, koji je strašno dobar i radan momak, pa se zadržao veoma kratko. Potom, otišao je i Lugušić, o kojem se ne treba puno pričati. Obojica su rekli da je to daleko od idealnog stanja i otišli razočarani. Znači, tu ima nešto, ali eto nadam se da će dolaskom novog direktora da se popravi i situacija.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 nov 2023, 22:43

samo uciti iz gresaka.
nije ovo samo od sebe bilo, prof je svakako za ucionice, ovi treneri nikakvog napredovanja sa radom djece, ok je prepoznati talent (to i mamic zna) ali treba neko i napraviti od talenta igraca. ocito ovi ne znaju. za dzenu sam siguran, ambicija ima ko mrtav konj.
nadam se da ibra i simon imaju prste u ovome i da ce dovesti nekog sa strane.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 21 nov 2023, 22:50

miky_hz je napisao/la:
21 nov 2023, 17:38
Dati mu ugovor na 10 godina sa mogucnosti na jos 10

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 nov 2023, 23:15

Čitam na temi Slobode Kapetanović na zimu se vraća nama. Nema logike pored Radovića i Durakovića, jedino da Duraković nije teže povrijeđen ili da Radović ide na zimu. Također pišu da onaj štoper Mujkić je na našem radaru.

L'otavo re di Roma F.T.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 nov 2023, 23:33

Najmladji i najkvalitetniji trener lige, vjerovatno i najbolji u historiji Sarajeva, ispostavit ce se.
NEMA NAZAD

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 nov 2023, 23:44

H8Z7 je napisao/la:
21 nov 2023, 20:14
Hasančićev sin:
–Možda si trebao biti četvrti ili peti na tabeli i stavljati djecu koja ne zaslužuju da igraju pa da te ne diraju, ovako pošto si prvi godinama unazad i igra onaj ko i zaslužuje mora da nešto pogrešno radiš. Obraz? Barem neki razlog da si dobio – napisao je Hasančić
Svi smo kukali na akademiju i rad iste tako da im sretan put

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 22 nov 2023, 00:27

GalileoGalilei je napisao/la:
21 nov 2023, 15:32
keli je napisao/la:
21 nov 2023, 14:21
Postoji šansa da dovedemo Kiša na zimu. Nije šuplja.
Strašan igrač.. Ako postoji promil šanse, dovesti ga.
I ja se nadam da cemo to uspjeti zavrsiti. Mnogo dobar i sto je bitno inteligentan igrac. Nadati se.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Burberry46, inzomni, OsmanhodzicBuco i 44 gosta.