FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 15 jun 2013, 18:08

Skaljic je pravi igrac! Ne vidim koga je slicnog kvaliteta mogao Amar dovesti besplatno. Samo je pitanje kako ce se uklopit sa Kerlom.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2013, 18:09

U odnosu na Paravinju i Kaiserslautern Skaljic je pojacanje,sretno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jun 2013, 18:32

Polako se sredjuje zadnja linija, trebala nam je ova cistka.... osvjezenje je bilo neophodno. A sa Bučanom i Škaljicem cemo dobiti tu potrebnu zivost u ekipi. Nekako smo prethodne sezone bili mrtvi nigdje brzine zivosti u ekipi. A ovaj dvojac navedeni svi znamo kakvi su... Bučan mi se svidio pravo na prozivci zna povuci, prebaciti, ubaciti i lijevom i desnom.... jos samo prizeljkujem da se Kerla odazove. Tako da cemo sa Skaljicem i Kerlom imati beton tandem po meni puno bolji od Bogi-Kerla.... uklopice to Amar fino. A Vasa na klupu taman da uskoci kad zatreba. Sad ne znam na bek ce valjda ovaj Aleksic bio je standardan u borcu.... a benjo izgleda odlazi. Stana klupa opet neka ga nas joker.... lik odigra dvije utakmice na nivou sljedece dvije nigdje ga nema, grijesi puno. Jos sa povratkom brkovica imacemo beton desnu stranu.... Ispred ovog Aleksica Bučan, a na lijevoj strani ostaje pitanje ko ce ispred Urdinova da imamo zdravog Kvesica to bi bilo ekstra, Kvesa dole zivahni Urdinov na krilo, ali nemamo tako da ostaje otvoreno mjesto lijevog krila, a u ovom rosteru jednostavno nemamo igraca za lijevo krilo.
Treba nam jos lijevo krilo, zadnji vezni, tipicni playmaker nesto tipa Zeba,Bekric i to nam ocajno treba jedan dobar playmaker niko nebi bio sretniji od mene da nam onaj Stojcev dodje usudicu se frajer je bolji od Zebe....
I napadac ukoliko Adil ode.....

Uglavnom lagano to Amar slaze i ja mu vjerujem i ako Bog da ovo ce biti lijepo ljeto u LIGI ŠAMPIONA.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jun 2013, 18:44

Bucan je vecinom igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni za Zelju.. Desno imas Selimovica, Bajica i Stanica koji moze i lijevo i ne treba ga podcjenjivati jer je ocigledno dosta napredovao u odnosu na predhodne sezone.. Nadati se da ce biti bolji u sledecoj sezoni.. Zao mi je sto E.Colic stagnira jer bi nam njegova brzina dobro dosla kada bi posjedovao i ostale kvalitete.. Mislim da cemo u sledecoj sezoni biti za nijansu bolji nego ove koja je iza nas..
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jun 2013, 18:45

Ja mislim da ce Zeljkovic igrati desnog beka ako ode Benjo,a da ce Bucan igrati lijevog vezno desno Selimovic i u napadu Adilovic :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 jun 2013, 18:47

@nime-pa zar nije stojcev definitivno otpao,tj. kako skontah ovih dana da je negdje vani potpisao?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jun 2013, 18:47

SarajlijaTM je napisao/la:@nime-pa zar nije stojcev definitivno otpao,tj. kako skontah ovih dana da je negdje vani potpisao?
Koliko ja znam on je otisao u Kazahstan na potpis ugovora.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 jun 2013, 18:50

Sve sam sigurniji da ce ekipa biti dosta jaca nego prosle sezone. Zadnja linija-beton. Mozda ce nam falit spic i jedan paker u vezi. Iznenadilo me sto Bekric ide,mislio sam da se ova ekipa gradi oko njega.
Al haman Brko ima jos bolju ideju...

P.S. Jest mi drago zbog Bogija sto ide nesto zaradit. LJUDINA!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 15 jun 2013, 18:51

nime_tm87 je napisao/la:Polako se sredjuje zadnja linija, trebala nam je ova cistka.... osvjezenje je bilo neophodno. A sa Bučanom i Škaljicem cemo dobiti tu potrebnu zivost u ekipi. Nekako smo prethodne sezone bili mrtvi nigdje brzine zivosti u ekipi. A ovaj dvojac navedeni svi znamo kakvi su... Bučan mi se svidio pravo na prozivci zna povuci, prebaciti, ubaciti i lijevom i desnom.... jos samo prizeljkujem da se Kerla odazove. Tako da cemo sa Skaljicem i Kerlom imati beton tandem po meni puno bolji od Bogi-Kerla.... uklopice to Amar fino. A Vasa na klupu taman da uskoci kad zatreba. Sad ne znam na bek ce valjda ovaj Aleksic bio je standardan u borcu.... a benjo izgleda odlazi. Stana klupa opet neka ga nas joker.... lik odigra dvije utakmice na nivou sljedece dvije nigdje ga nema, grijesi puno. Jos sa povratkom brkovica imacemo beton desnu stranu.... Ispred ovog Aleksica Bučan, a na lijevoj strani ostaje pitanje ko ce ispred Urdinova da imamo zdravog Kvesica to bi bilo ekstra, Kvesa dole zivahni Urdinov na krilo, ali nemamo tako da ostaje otvoreno mjesto lijevog krila, a u ovom rosteru jednostavno nemamo igraca za lijevo krilo.
Treba nam jos lijevo krilo, zadnji vezni, tipicni playmaker nesto tipa Zeba,Bekric i to nam ocajno treba jedan dobar playmaker niko nebi bio sretniji od mene da nam onaj Stojcev dodje usudicu se frajer je bolji od Zebe....
I napadac ukoliko Adil ode.....

Uglavnom lagano to Amar slaze i ja mu vjerujem i ako Bog da ovo ce biti lijepo ljeto u LIGI ŠAMPIONA.
A jeko Aleksic?? :D :)
Amare hvala ti...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 jun 2013, 18:52

I mens'cini da je tako,hvala komso na odg ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jun 2013, 18:57

Eto kao primjer sam naveo Stojceva on bi na lego ko saka na oko. Aaa ne znam jesam dobar, ali se Bučana sjecam da je po desnoj strani radio, a sve mi u glavi utakmica protiv zrinjskog kad je on zabio onu golcinu... a jos bolje ako je na lijevoj, gledao sam na prozivci zna fino centrirati lijevom....
A moze i Selimovic desno iako je u posljednje vrijeme u losoj formi, ali Šef ce to srediti vjerujem. Necu Vernesu zaboraviti onaj ubacaj u sesnaest protiv maribora i gol adila nakon toga.
Znaci golman, zadnji vezni (neko ko ce biti dobar u tandemu sa Tomicem), play i napadac. Ide ovo polako,ali sigurno AMAR ZNA...

Nebi Šef pustao Bekrica da nema nesto u planu, vidjecemo sve je zanimljivije.... najvaznije je da smo pocistili platni spisak, hajmo sada prodati Adila i Svraku to cekam.

ps-aleksic je onaj iz borca,bio kod njih standardan
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 15 jun 2013, 19:01, ukupno mijenjano 3 puta.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jun 2013, 18:58

SarajlijaTM je napisao/la:I mens'cini da je tako,hvala komso na odg ;)
Nazalost, ali dzaba kad je glup sta ces mu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 15 jun 2013, 19:00

Pitanje ko će u Evropi igrati na mjestu ofanzivnog veznog i golmana? Svraka (crveni) Brković (povrjeđen), Hodžić (pod upitnikom dali će uopšte biti u Želji). Trenutno imamo samo Kojosevskog za golmana.

-------------------------Adilović/Selimović------------------------
Bučan-------------------------- :?: ----------------------Selimović
-------------------Tomić----------Jamak/Hasanović--------------
Urdinov---------------------------------------------------Zeljković
----------------------Vasilić--------------Škaljić--------------------
---------------------------------- :?: ---------------------------------
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 15 jun 2013, 19:58, ukupno mijenjano 4 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 19:05

Vasilić će biti u prvoj ko da gledam, ne bi džaba ostao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 15 jun 2013, 19:08

ceze je napisao/la:Vasilić će biti u prvoj ko da gledam, ne bi džaba ostao.
To je sigurno,a Kerla bi mogao na zadnjeg veznog...tu ponekad i moze ispasti :D
Amare hvala ti...

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 15 jun 2013, 19:12

Jest' on dobar al' mi se ne svidja njegovo ponasanje . Nadam se da ce fino radit' sa Amarom ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 19:21

Vjerovatno se i uozbiljio u međuvremenu.
Kad je prvi put dolazio bio je 4-5 godina mlađi i uz to dolazio iz Siona ovdje, malo umišljen bio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jun 2013, 19:24

Osim nastavlja sa dovođenjem otpadaka iz drugih timova, lik nije igrao pola godine i on ga doveo kao "pojačanje" za CL. :roll:

Opet će nam se desiti Maribor,Litex itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jun 2013, 19:26

Saurman je napisao/la:Osim nastavlja sa dovođenjem otpadaka iz drugih timova, lik nije igrao pola godine i on ga doveo kao "pojačanje" za CL. :roll:

Daj ti pare Šefu i on ce da kupi nesto bolje. A sto se tice slobodnih igraca bolje nije mogao pronaci.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 jun 2013, 19:33

nime_tm87 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Osim nastavlja sa dovođenjem otpadaka iz drugih timova, lik nije igrao pola godine i on ga doveo kao "pojačanje" za CL. :roll:

Daj ti pare Šefu i on ce da kupi nesto bolje. A sto se tice slobodnih igraca bolje nije mogao pronaci.
Dobro bi bilo da nam se desi maribor opet,godinu dana smo "stariji",pripreme ce mo ovaj put odraditi kako treba.
Dok smo imali snage nosili smo se s mariborom i vodili,ako me kontate.

Ja licno ne ocekujem nista,osim toga da opet kupim godisnju za jug i mrznem se i kisnem ko i obicno uz gomilu radovanja i nerviranja,kao i obavezne kondicione pripreme kod "pola kile".znaci to je jedino sigurno,sta ce biti u evropi me zaboli licno,al imam osjecaj da ce zeljo ove godine zacepiti usta svim kriticarima,"evropskim ekipama" i sl. kojima su te utakmice jedina grana za koju se hvataju kad hoce da serendaju protiv nas

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.