Suti,da znas koliko mi ovo znaci sve bi uradio da tvoji izgube od nas kad bi vas izvukli19mb60 je napisao/la:momci..sutra izvlacenje
nikako docekati haha

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Suti,da znas koliko mi ovo znaci sve bi uradio da tvoji izgube od nas kad bi vas izvukli19mb60 je napisao/la:momci..sutra izvlacenje
nikako docekati haha
A nemoj tako govoriti za vašu ligu pa da onda mi moramo pomjeriti standarde. Sta ćemo mi sa svojom ligom kad je vaša seljačka.19mb60 je napisao/la:u nasoj da tako kazem seljackoj ligi.
Razumijem te skroz,fuj kakav idiot ali smo se kotarisali obojice,daleko im kuca od nase bila...evo gledam danima i proucavam nesto kao s kim bi imali makar neke sanse...kontam jedino HJK,Videoton - sa njima bi se momacki mogli pofajtat' sto se kaze pa sta bude bude a najbolji je Skenderbeg opet svakako..ostalo je veoma tesko ali se ne treba predati nikadaOploditelj je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ne mogu da zamislim kakva bi ovdje ludnica nastala da kojom srecom izvucemo Skenderbeg, jos samo 1 dan
Jbg nema vise Meluna da pogura sipce...a nema ni Deje. Onu stvar protiv sipaca kad je driblo levata na 20 m od gola i onu stvar protiv Borusije na afh ...da mi je brat , ne mogu halaliti. FUJ
A ovi sipci su najpozeljniji ...garantujem da bi ih prosli
tegoba bruda , jaci su od nas bar 50%...jedino da ih uhvatimo na krivoj nozi i da odigramo ko protiv borusije na kosevu...ali onakvu igru mi nismo ponovili viseSabinho je napisao/la:Baci Maribor da se igramo
dobroSabinho je napisao/la:Baci Maribor da se igramo
vi barem imate publiku..kod nas samo maribor i nista drugo.BosnianKingdom je napisao/la:A nemoj tako govoriti za vašu ligu pa da onda mi moramo pomjeriti standarde. Sta ćemo mi sa svojom ligom kad je vaša seljačka.19mb60 je napisao/la:u nasoj da tako kazem seljackoj ligi.
Gledaj druze, Maribor je jaci i favorit medjutim nije neprolazan. Maribor takodje kad god je igrao nije bio favorit i oni jednako kao mi igraju slabije kada su favoriti, dobar primjer je Zrinjski. Dalje, i oni su proslosezonskim plasmanom u grupne faze LP dosta ispuhali, ni u prvenstvu nisu briljirali a od njih se to bas ocekivalo. Uigrani su strasno medjutim imaju supljina i sa malo srece mozemo igrati egal sa njima pa ih i proci zasto da ne.Oploditelj je napisao/la:tegoba bruda , jaci su od nas bar 50%...jedino da ih uhvatimo na krivoj nozi i da odigramo ko protiv borusije na kosevu...ali onakvu igru mi nismo ponovili viseSabinho je napisao/la:Baci Maribor da se igramo
Nemoj zamjeriti,zezamo se mi..svjesni smo mi svi ili bar vecina snage Maribora,kluba koji je igrao grupnu fazu CL ove godine19mb60 je napisao/la:dobroSabinho je napisao/la:Baci Maribor da se igramo![]()
nek se nađu pa nek prolazi bolji
ja nebi bas pravio euforiju da vas izvucemo, postujemo vas vidim vise nego sto vi nas
ma postujemo i mi maribor i manje vise smo svi svjesni da ste jaci od nas ali opet niste barcelona jbg19mb60 je napisao/la:dobroSabinho je napisao/la:Baci Maribor da se igramo![]()
nek se nađu pa nek prolazi bolji
ja nebi bas pravio euforiju da vas izvucemo, postujemo vas vidim vise nego sto vi nas
Sve bi dao da Delac ostane ali nista josSabinho je napisao/la:Kljucni faktor u odnosu na evropska takmicenja protekle tri godine je to sto tu nije Dejan Dejo Bandovic aka Lev Yashin. Bez njega smo 50% sigurnija i ozbiljnija ekipa.
Oploditelj je napisao/la:vidim 19mb60 ...da malo pises kod nas pa malo kod one pogani...garant si Bosanac
a ja ti kazem da bi vas u svakom slucaju trebalo izbjeci na izvlacenju..sto brat sabinho kaze i slazem se...daleko ste od nekog reala i bajerna (o mojoj barci necu ni da pricam) ali da ste kvalitetniji..jeste i volio bih da se ne sretnemo
Gledaj burazeru moj, ne treba nama Valdes na golu da brani nemoguce (pozeljno je i to ali skoro neizvodivo) nego nam treba golman koji ima u svojoj glavi organ koji se zove MOZAK. Da ne poklanja iz cista mira golove protivnicima kao protiv Kukesija, Gladbacha, Atromitosa itd. Nesigurnim reakcijama i procjenama unosi dodatnu nervozu u opet ne tako jaku zadnju liniju. kuknjavaMortemHz je napisao/la:Sve bi dao da Delac ostane ali nista josSabinho je napisao/la:Kljucni faktor u odnosu na evropska takmicenja protekle tri godine je to sto tu nije Dejan Dejo Bandovic aka Lev Yashin. Bez njega smo 50% sigurnija i ozbiljnija ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, Amidzaa, Bordo10, Burberry46, Djulboni, DzemoSmjecanin, HyperOS, Lavcina, mire971, Posejdon, tovusa84, Venom, Vrhbosnian i 168 gostiju.