FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 20 jun 2015, 22:16

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ja cu samo reci da ne bi volio dinamo/seltik/makabi/bate a svi ostali dolaze u obzir. Volio bih Partizan pa nek gori Balkan :o :o :o :o
P.S sta ima na tehnickom planu, haad zakazo posve, igraci treniraju u staroj opremi dresova ni na vidiku :(
Uprava napoljeeee :p
Ma ja lako je meni za Gradacac,problem ce biti u Sarajevu :P
Dosao bih i ja taj dan u seher da zajedno deveramo :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 22:17

:thumbup: :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jun 2015, 22:17

Dobit cemo Fince
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 jun 2015, 22:18

Imam rođaka u Finskoj i kaze da dosta prati njihov fudbal tamo i da nije mnogo jači od našeg tako da bi Helsinki bio dobar protivnik,kao i Albanci ili videoton koji je 82 izbacio kone u polufinalu kupa,pa da im se osvetimo za njih hahahahah Kad bi HKJ dobili pokupili bi koeficijent od oko 11 k i vjv bi kasnije bili dobro kotirani.. Ali nemamo mi sreće,dobit ćemo APOEL,Macabi ,Steau i sl
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 22:20

Amca007 je napisao/la:Dobit cemo Fince
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2015, 22:21

moje dvije opcije:
1. Da dobijemo nekog slabije rangiranog od Maccabia pa da ganjamo to trece pretkolo. U tom slucaju bi trece pretkolo bilo koliko toliko realno. Skupili bi smo neke bodove za buducnost.
2. Da dobijemo Maribor pa da budemo ukoliko prođemo nosioci u trecem pretkolu. Zrinjski i Zeljeznicar su bezveze gubili od te ekipe pa sam nekog mišljenja da sa njima mozemo da se nosimo.

Ja bih izabrao ovu drugu opciju iakoo je rizik. Ona bi po meni bila najidealnija. Realno ispasti od bilo kojeg nosioca u trecem pretkolu(Maribor je nosioc i u trecem a ovdje pricamo o drugom pretkolu) nije sramota. Svejedno da li cemo proci ili ne drugo pretkolo, u slucaju da osvojimo titulu iduce godine bicemo nosioci u drugom pretkolu.

Ali ovo su neka nasa razmisljanja koja ce pasti u vodu poslije samog izvlacenja. Poslije izvlacenja cemo potpuno drugacije diskutovati.
Neko je pomenuo i Celtic. Pa i ta opcija nije losa jer dosta dobijes a malo gubis.
Ukoliko prođemo do play offa bi bio laksi put.
TV Prava
Karte- minimum 20.000 gledalaca na kosevu
A ukoliko ispadnemo jbg ispali od Celtica
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 22:23

ShofaII je napisao/la:moje dvije opcije:
1. Da dobijemo nekog slabije rangiranog od Maccabia pa da ganjamo to trece pretkolo. U tom slucaju bi trece pretkolo bilo koliko toliko realno. Skupili bi smo neke bodove za buducnost.
2. Da dobijemo Maribor pa da budemo ukoliko prođemo nosioci u trecem pretkolu. Zrinjski i Zeljeznicar su bezveze gubili od te ekipe pa sam nekog mišljenja da sa njima mozemo da se nosimo.

Ja bih izabrao ovu drugu opciju iakoo je rizik. Ona bi po meni bila najidealnija. Realno ispasti od bilo kojeg nosioca u trecem pretkolu(Maribor je nosioc i u trecem a ovdje pricamo o drugom pretkolu) nije sramota. Svejedno da li cemo proci ili ne drugo pretkolo, u slucaju da osvojimo titulu iduce godine bicemo nosioci u drugom pretkolu.

Ali ovo su neka nasa razmisljanja koja ce pasti u vodu poslije samog izvlacenja. Poslije izvlacenja cemo potpuno drugacije diskutovati.
Neko je pomenuo i Celtic. Pa i ta opcija nije losa jer dosta dobijes a malo gubis.
Ukoliko prođemo do play offa bi bio laksi put.
TV Prava
Karte- minimum 20.000 gledalaca na kosevu
A ukoliko ispadnemo jbg ispali od Celtica
Ne mora znaciti,necemo to znati jos godinu dana

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 22:29

Stara istina koja se ovdje vrlo rijetko spominje...za iskorak u evropi MORA SE ULOZITI LOVA. Unasem slucaju minimalno nekih milion eura , pa da imamo 2 kapitalca u ekipi koji bi sa sadasnjim igrackim kadrom nesto i uradili. Slozili se ili ne , ovo vam je jedina istina. Sad kako amidza razmislja i ustvari koji su mu planovi..to je druga prica

BP 1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2015, 22:31

MortemHz je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:. Svejedno da li cemo proci ili ne drugo pretkolo, u slucaju da osvojimo titulu iduce godine bicemo nosioci u drugom pretkolu.
Ne mora znaciti,necemo to znati jos godinu dana
Ima ti ta mjesta itekako. Ja sam krenuo sa pretpostavkom pa napisah kado da je to vec tako :) jbg navijacko idealiziranje.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 jun 2015, 22:38

Ne mora znaciti kao sto neko gore napisa da za iskorak u evropi treba uloziti milku eura. Mi imamo srece u tim pretkolima ne pamtim kad smo ispadali u prvim pretkolima jos od sartida i ne mogu se sjetiti jos koga. Za nas bi iskorak bio proci samo to drugo pretkolo i to nam otvara jos 4 tekme u evropi. Imamo odlicnu ekipu, prije svega ekipu koja je na okupu nekih godinu i po dana i to puno znaci. Fali nam samo taj kapitalac u odbrani i jedno ime u zdrijebu koje ce nam dati barem 20% sanse i maskenbal moze da pocne .
Ja volim volim samo tebeee :o :o

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jun 2015, 22:43

Pa onda uprava i ide na to da tek sledece godine kada se i liga smanji da nesto napravimo u Evropi ako cemo vec nosioci biti. Svojim izjavama ne ulijevaju mi neku nadu da imamo velike ambicije, a vjerovatno ce aBd sledece godine i biti nesto od stadiona i kampa i svega toga, pa onda neko zvucno pojacanje, pa sta Bog da. Vrijeme ce uciniti svoje, samo moramo biti strpljivi. Ako smo za 5 godina uradili ovoliko, onda ne sumnjam da cemo za 5 godina biti redovni ucesnisi Evropskih takmicenja. Sretno nam.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2015, 22:50

Sve to ide polako, svojim tokom.

19mb60
Kontakt:

Post Postao/la 19mb60 » 20 jun 2015, 22:54

pozdrav svima i naravno prvo da vam cestitam na tituli
vidim da i vi vrlo tesko cekate sta ce nam Mr.ćelo izvući...
zelim vam puno srece i nadam se daćete sto duze ostati u europi.

pozz iz Maribora

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 jun 2015, 22:54

Neko moje misljenje kako razmislja nasa uprava:

1. U ponedjeljak saznajemo protivnika, 'posluzi nas sreca i dobijemo protivnika protiv kojeg itekako imamo sanse da prodjemo, dolaze u klub igraci pravi kapitalci (Vukcevic, taj stoper, mozda Zahirovic itd)
2. Sreca nas ne pomazi i dobijemo protivnika protiv kojeg nemamo bas nekih sansi za prolazak, uprava se odluci da dovede mozda jos samo tog stopera, da se ne blamiramo

Nemora znaciti ali vrlo vjerovatno je ovako :D
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 20 jun 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 22:55

esprit24 je napisao/la:Ne mora znaciti kao sto neko gore napisa da za iskorak u evropi treba uloziti milku eura. Mi imamo srece u tim pretkolima ne pamtim kad smo ispadali u prvim pretkolima jos od sartida i ne mogu se sjetiti jos koga. Za nas bi iskorak bio proci samo to drugo pretkolo i to nam otvara jos 4 tekme u evropi. Imamo odlicnu ekipu, prije svega ekipu koja je na okupu nekih godinu i po dana i to puno znaci. Fali nam samo taj kapitalac u odbrani i jedno ime u zdrijebu koje ce nam dati barem 20% sanse i maskenbal moze da pocne .

Sa ekipom koju imamo sada , ne mozemo proci ovo 2 predkolo. Osim ako ne budemo miljenici srece pri izvlacenju.

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 22:58

19mb60 je napisao/la:pozdrav svima i naravno prvo da vam cestitam na tituli

pozz iz Maribora
kakava je ekipa maribora ove god i daj jos nekih info itd

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 20 jun 2015, 23:01

Oploditelj je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ne mora znaciti kao sto neko gore napisa da za iskorak u evropi treba uloziti milku eura. Mi imamo srece u tim pretkolima ne pamtim kad smo ispadali u prvim pretkolima jos od sartida i ne mogu se sjetiti jos koga. Za nas bi iskorak bio proci samo to drugo pretkolo i to nam otvara jos 4 tekme u evropi. Imamo odlicnu ekipu, prije svega ekipu koja je na okupu nekih godinu i po dana i to puno znaci. Fali nam samo taj kapitalac u odbrani i jedno ime u zdrijebu koje ce nam dati barem 20% sanse i maskenbal moze da pocne .

Sa ekipom koju imamo sada , ne mozemo proci ovo 2 predkolo. Osim ako ne budemo miljenici srece pri izvlacenju.
Druze ni shaktar karagandi nije neko ime u evropi pa dodjose do grupne faze el, bate je od igraca iz bjelorusije naoravio mega ekipu i da ti ne nabrajam dalje, hocu da kazem da trenutno imamo barem 5 igraca koji su spremni da odigraju odlicne utakmice u evropi Benko, Mesa, Stojcev, Matej, Cimi, pa i Puzigaca koji ima iskustvo iz poljske lige tako da je ovo odlicno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 23:04

pozz iz Maribora
Hvala ti,sretno i vama ;)

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 23:07

sa 2 ili 3 kapitalca u ovoj ekipi , pricali bi mi skroz drugu pricu ...ovako , gledamo u nebo
esprit druze , vidjeces sve na djelu , da ne duzimo sada

19mb60
Kontakt:

Post Postao/la 19mb60 » 20 jun 2015, 23:08

Oploditelj je napisao/la:

pozz iz Maribora
kakava je ekipa maribora ove god i daj jos nekih info itd

ekipa je ostala ista ona koja je igrala ligu prvaka...dosao nam je samo 1 novi igrac iz Maccabi P.Tikva
u narednim danima nam 95 posto odlazi stojanović koji je eksplodirao u ligi prvaka u bologu za 2,5-3mio eur
u veznom redu definitivno jesmo najsnazniji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.