Bit će zaseban klubSignore je napisao/la:Jel to dobijate novi klub u gradu? Ocel biti zaseban klub, filijala Sirokog ili bas B momcad?

Bit će zaseban klubSignore je napisao/la:Jel to dobijate novi klub u gradu? Ocel biti zaseban klub, filijala Sirokog ili bas B momcad?
Android je napisao/la:Bas me zanima na sta ce to licit, dakle oni pocinju od najnizeg ranga, to bi trebalo biti ono sa Glamocom jel?
Izgleda da Ajayi nece igrati, rece Mladina da jos nije registriran
Šteta za Brekala što će propustiti derbiAndroid je napisao/la:Ono sto ja znam je da nece Zvone zbog zutih, a Brekalo zbog crvenog...
Njegov izostanak nam dodje kao pojacanje hahahzrinja05 je napisao/la:Šteta za Brekala što će propustiti derbiAndroid je napisao/la:Ono sto ja znam je da nece Zvone zbog zutih, a Brekalo zbog crvenog...![]()
Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
ne provaljuj se samo se sjeti yoshide od nekoliko sezona u ZELJI cekaolo se skoro citavu sezonu pa se razilisli s covjekom nedocekavski papireBritvica je napisao/la:Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
ja mislim da to nema veze nikakve, i Sarajevo je ovog Ikandea doveo krajem 6. mj i tek je dobio pravo nastupa u 2. kolu protiv TravnikaBritvica je napisao/la:Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
[ČEKA RADNU DOZVOLU] Soldo: Ajayi neće biti na raspolaganju za Zrinjskibrig je napisao/la:ja mislim da to nema veze nikakve, i Sarajevo je ovog Ikandea doveo krajem 6. mj i tek je dobio pravo nastupa u 2. kolu protiv TravnikaBritvica je napisao/la:Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
zna li netko više informacija, šta je sa Ajayijem, kad će biti spreman?
Vratar Hoffenheima Marko Marić učlanio sebe i svoju obitelj u NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.