FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- zvornicki klan
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
& јесте ? $ % ,? - $ & % $ трансфера Огњена %?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
To su vaši snovi samo...Sewa je napisao/la:duplo vise je napisao/la:heee ovaj vam ode u zelju![]()
Samo polako....

Einigkeit und Recht und Freiheit
Ma tu se rad o smijesnim ciframa,i ako dobijemo to ce biti oko 10 000-15 000 eura,posto je takva visina transfera.zvornicki klan je napisao/la:& јесте ? $ % ,? - $ & % $ трансфера Огњена %?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
20000 dobija Borac od transfera Vranjesa.Dule 078 je napisao/la:Ma tu se rad o smijesnim ciframa,i ako dobijemo to ce biti oko 10 000-15 000 eura,posto je takva visina transfera.zvornicki klan je napisao/la:& јесте ? $ % ,? - $ & % $ трансфера Огњена %?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Je li to Vukelja još uvijek slobodan "agent"?
Ima li kakvih novosti oko odlaska Puzigaće?
Ima li kakvih novosti oko odlaska Puzigaće?
Ma kako se zove onaj igrac Borca na sredini terena, predobar igrac, kontrola lopte za 10, gradjenje isto tako. Sjecam se u zadnjih par utakmica protiv Zelje uvijek je najbolji bio, nisu mu mogli uzeti loptu kad se zagradi, strasno dobro cuva loptu. . . ?
S obzirom kako si opisao to čudo od igrača ti si sigurno mislio na onog Lalu iz Hapoela koji vam je za 38. min. uvalio 3 komada. Zaista je dečko paklen igračjuveboy je napisao/la:Ma kako se zove onaj igrac Borca na sredini terena, predobar igrac, kontrola lopte za 10, gradjenje isto tako. Sjecam se u zadnjih par utakmica protiv Zelje uvijek je najbolji bio, nisu mu mogli uzeti loptu kad se zagradi, strasno dobro cuva loptu. . . ?
Kakv je Perica, jel sebican, jel brz itd...
Mozel ko ukratko o njemu sta napisat.
Pozz
Pozz
Buddy je napisao/la:Kakv je Perica, jel sebican, jel brz itd...
Pozz

Prvo uzmete igrača pa onda pitate, kakav je? SJAJNO!

Eeeee štrumfovi, nije ni vama lako na niske ste grane pali, kad kupite Borčeve otpatke.
Da je valjao ne bi ga šutnuli pogledaj you tube sve će ti se samo kazati, il uzme loptu pa je tri dana guši na sredini terena a onda ili izgubi ili pokušava uposliti dugim loptama napadače. A jel brz, pa brz je kad treba vatati neku pi..u
- kamiondzija
- Kontakt:
' све то ' & ? је & тренутно $ / у " "! $ се & ? " & а $ $ " " " на & " " а & ? % $ $ је све јасно," онај ? Граховац - " ",- је $ $ ",за $-$ & не $ " тата '! 

Kako ste smješni majke mi to je za ne povjerovat

Na osnovu osobe koja je pitala vi zaključujete da je Borac bolji od Želje?

Čovjek nije znao,to ne mora značit da ne zna uprava i Amar koju igra poziciju,jel brz ili spor itd.
Samo se vi tjesite da je otpadak, mi smo vam uzeli jednog od kljucni igraca a to ce se pokazati u nastavku prvenstva 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Blagoje Bratić
Igra ovaj stančeski ko sat ja mislim da ga muhamed neće moć prežalit,nejavlja mu se na
mobitel,a on već promjenio broj na bh telekom

[youtube][/youtube]
joj kakav ste klub da vam najbolji igrač ode ispred nosa,a puni hvale o dovođenju nekih
igrača,a postojeće zadržat nemožete
mobitel,a on već promjenio broj na bh telekom

[youtube][/youtube]
joj kakav ste klub da vam najbolji igrač ode ispred nosa,a puni hvale o dovođenju nekih

Je li hladno u Sarajevu na -5?
Kod nas +5,pravo fino....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Blagoje Bratić
Što nije i nedostižno sad će na proljeće plava mašina da proradi iDule 078 je napisao/la:Je li hladno u Sarajevu na -5?
da vam ode na +10 bit će toplo proljeće

Pa vi ga pratite 2 sezone valjda znate bolje od nas kakav je i ne znam ko ga zove stalno na mobitel da produzi ugovor.Dejan, BL je napisao/la:Buddy je napisao/la:Kakv je Perica, jel sebican, jel brz itd...
Pozz![]()
![]()
![]()
Prvo uzmete igrača pa onda pitate, kakav je? SJAJNO!![]()
![]()
![]()
Eeeee štrumfovi, nije ni vama lako na niske ste grane pali, kad kupite Borčeve otpatke.
Da je valjao ne bi ga šutnuli pogledaj you tube sve će ti se samo kazati, il uzme loptu pa je tri dana guši na sredini terena a onda ili izgubi ili pokušava uposliti dugim loptama napadače. A jel brz, pa brz je kad treba vatati neku pi..u
Hvala na info.
a sto vi niste kerlu zadrzaliBlagoje Bratić je napisao/la:Igra ovaj stančeski ko sat ja mislim da ga muhamed neće moć prežalit,nejavlja mu se na
mobitel,a on već promjenio broj na bh telekom![]()
![]()
[youtube][/youtube]

stana je los neka njega kod nas a vidim vi reagujete brzo i dovodite strasno pojacanje iz sutjeske inace 11 ekipe u crnogorskom prvenstvu" je napisao/la:", Стана " " " $ у &, па & се " $ " " ? " ", супер, & ' еј са -, зна се $ $ ? $Luca.Toni je napisao/la:joj kako smo vam ukrali najboljeg igraca HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
kako smo mi strasna ekipa i to bakšiš ga doveli hahahahahahahah
evo pjesme sad za vas :
ubila se za vas HAHAHAHAHHAHAHAHA

Luca.Toni je napisao/la:joj kako smo vam ukrali najboljeg igraca HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
evo pjesme sad za vas :
Nas najbolji igrac sigurno nije bio stanceski,jer kako moze igrac koji od pet utakmica jednu odigra dobro,dvije lose a ostale dvije sjedi na klupi biti najbolji- naravno nikako,a vi koji to tvrdite stvarno nemate uvid u kvalitet tog igraca.Da ste kupili npr Avdukica,Nikolica ... to bi nas vec pogodilo a ovako bolje je da stanceskom vi dajete platu nego da ga mi placamo a on nam ne koristi nicemu,vjerujte plata mu nije mala. A kakvog ste covjeka(ne mislim na igraca to sam vec napisao gore)kupili to cete sami procijeniti,kod nas se bas "dobro" pokazao na mnogim stvarima a pogotovo sa ovim ne javljanjem na telefon.
momak je bio najbolji protiv nas na svakoj utakmici i upravo onakav tip igraca treba zelji da bude kompletnija ekipa nego sto jeste ,puno trke sa jakom defanzivom a uz to sve momak zna lopte ,svaki drugi komentar se spominju neki stajici ,nikolici ,mikici kao igraci klasu iznad pere a ti isti u 3 zadnje utakmice protiv zelje nisu imali suta po golu kako treba a ne nesto vise da urade ,o tome koliko je perica nebitan lik za borac dovoljno govore ova kukanja po medijima i pokusaji da se dobije na 066 brojgogo1 je napisao/la:Luca.Toni je napisao/la:joj kako smo vam ukrali najboljeg igraca HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
evo pjesme sad za vas :
Nas najbolji igrac sigurno nije bio stanceski,jer kako moze igrac koji od pet utakmica jednu odigra dobro,dvije lose a ostale dvije sjedi na klupi biti najbolji- naravno nikako,a vi koji to tvrdite stvarno nemate uvid u kvalitet tog igraca.Da ste kupili npr Avdukica,Nikolica ... to bi nas vec pogodilo a ovako bolje je da stanceskom vi dajete platu nego da ga mi placamo a on nam ne koristi nicemu,vjerujte plata mu nije mala. A kakvog ste covjeka(ne mislim na igraca to sam vec napisao gore)kupili to cete sami procijeniti,kod nas se bas "dobro" pokazao na mnogim stvarima a pogotovo sa ovim ne javljanjem na telefon.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.