Možda neko ko nije upućen, poznato je da ih drže zatvorene dugi niz godina. Ovo je sad samo nastavak.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako nije imao pojma, pa tamo imas Palestinaca na hiljade koji se drze u tajnim zatvorima preko 10 i vise godina, bez optuznica, bez ikakvog kontakta, sa rodbinom, advokatima, humanitarnim organizacijama...
Svi su oni uglavnom u tajnim zatvorima koji se nalaze duboko pod zemljom u Izraelskim pustinjama .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jao jao koja kolicina bullshita.Gunner4 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 11:46Ovaj sam snimak vidio jos pre 4 godine na mracnjaku ili kako su se vec zvale oni sajtovi.
Opis je bio da je Alep u pitanju i da ovi sto pucaju su Asadovi. Ma da ima i gdje pise da su pobunjenici i da likvidiraju ove sto podrzavaju rezim. U oba slucaja prejezivo i dovoljno da shvatis da je covjek najgore bice koje je ikad hodalo planetom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 okt 2023, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prije da Arapima (liderima) odgovara Izrael, kako bi njihov rezim bio odrzan, jer bez Izraela narod bi se mozda okreno protiv njih. Ovako imaju veceg neprijatelja.ASD je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:02Zato što su dio muslimanskog bratstva, veoma agresivne ideologije. Koju većina arapskih država smatra najvećim neprijateljem, većim i od Izraela, i šija, i zapada.
- ASD
- Kontakt:
To svakako, ali i da nema Izraela, bi im svima muslimansko bratstvo bilo najveći neprijatelj. Izuzetak je taj Katar.alemsa je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:37Prije da Arapima (liderima) odgovara Izrael, kako bi njihov rezim bio odrzan, jer bez Izraela narod bi se mozda okreno protiv njih. Ovako imaju veceg neprijatelja.
Ja bih dodao Američke baze po Bliskom Istoku i nuklearno naoružanje, Saudijska Arabija i UAE su prodali svoj suverenitet u zamjenu za Američku zaštitu a Amerika je udarila na ostatak tog svijeta sa namjerom da im instalira pro Američke vlade.alemsa je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:37Prije da Arapima (liderima) odgovara Izrael, kako bi njihov rezim bio odrzan, jer bez Izraela narod bi se mozda okreno protiv njih. Ovako imaju veceg neprijatelja.
Pa imaš video u kojem Biden još devedesetih govori kako je Izrael najbolja investicija Amerike ikad, kako preko Izraela mogu štititi svoje interese na bliskom istoku i da ne postoji da bi ga trebalo izmislit.
Amerikanci su nuklearnim oružjem pogodili Japance samo da bi poslali poruku Rusima i ostalim kakvo oružje imaju,.
Poslijednji Saudijski kralj koji je zabranio izvoz nafte u SAD je ubijen i to ga je ubio neko iz porodice ako dobro pamtim.
-
- Kontakt:
Bukvalno Izraelci i Ameri otvoreno najavili genocid
- Pensioner26
- Kontakt:
Hitlerov posinakBIHpatriota je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:07Bukvalno Izraelci i Ameri otvoreno najavili genocid
https://****/1718533908378124581
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zamisli ima ovdje debila koji opet ovo podrzavajuBIHpatriota je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:07Bukvalno Izraelci i Ameri otvoreno najavili genocid

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ostalo ok osim za Japan, davali su im ultimatum, samo sto Japan nikad nije vjerovo u predaju, oni nikad nisu potpisali zenovsku konvenciju (tek 1953-e cini mi se), jer nisu vjerovali u razmjene ratnih zarobljenika, nego su vecinu ubijali a i rekli su da se isto postupa prema njima, ko ih zarobi nek ih slobodno ubije, to im je ostalo od samuraja, a i nacija su kojoj je honor sve. Inas onog jedinog Japanca koji je prezivio Titanik, kojem su je.bavali mater decenijama poslije jer zasto nije ustupio mjesto zeni ili djetetu, pisali o njemu da je smrsd i olos koji je obrukao Japan. Takodjer izracunali su (Ameri), da bi poginulo preko milion ljudi da su odradili invaziju.chily-rz je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:49Ja bih dodao Američke baze po Bliskom Istoku i nuklearno naoružanje, Saudijska Arabija i UAE su prodali svoj suverenitet u zamjenu za Američku zaštitu a Amerika je udarila na ostatak tog svijeta sa namjerom da im instalira pro Američke vlade.
Pa imaš video u kojem Biden još devedesetih govori kako je Izrael najbolja investicija Amerike ikad, kako preko Izraela mogu štititi svoje interese na bliskom istoku i da ne postoji da bi ga trebalo izmislit.
Amerikanci su nuklearnim oružjem pogodili Japance samo da bi poslali poruku Rusima i ostalim kakvo oružje imaju,.
Poslijednji Saudijski kralj koji je zabranio izvoz nafte u SAD je ubijen i to ga je ubio neko iz porodice ako dobro pamtim.
Nemaju oni šta najavljivati genocid, oni to rade brutalno vec 3 sedmice i pišaju se po cijelom svijetu.
Dobro ovo bosnjaci da gledaju, samo sebe sam mozes braniti i sto sam ucinis to je to. UN ne postoji, gledali su genocid u Srebrenici, sada ga gledaju u Gazi.
Da smo iole pametni svu policiju bi naoruzli teskom artiljerijom, budzet za namjensku industriju povećali 5x, jer nikad ne znas kada četnik opet moze podivljali. Zapad više ne postoji, niti će se ko mješati niti će bilo ko sta poduzimati a i boli svakog qrac za 2 miliona Bosnjaka kao sto ih boli qrac za 2 miliona ljudi u Gazi..
Problem je sada i biti spreman i spremati svoju sigurnost jer ispred bosnjaka su na vlasti poslušnici američki kerovi, Kojović, Nikšić, Konaković tako da smo mi već sada nemoćni jer ovi moraju slušati krvavu Ameriku bez pogovora.
Dobro ovo bosnjaci da gledaju, samo sebe sam mozes braniti i sto sam ucinis to je to. UN ne postoji, gledali su genocid u Srebrenici, sada ga gledaju u Gazi.
Da smo iole pametni svu policiju bi naoruzli teskom artiljerijom, budzet za namjensku industriju povećali 5x, jer nikad ne znas kada četnik opet moze podivljali. Zapad više ne postoji, niti će se ko mješati niti će bilo ko sta poduzimati a i boli svakog qrac za 2 miliona Bosnjaka kao sto ih boli qrac za 2 miliona ljudi u Gazi..
Problem je sada i biti spreman i spremati svoju sigurnost jer ispred bosnjaka su na vlasti poslušnici američki kerovi, Kojović, Nikšić, Konaković tako da smo mi već sada nemoćni jer ovi moraju slušati krvavu Ameriku bez pogovora.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Čitajući malo klixov forum, pa onda i pojedince ovdje - zapitam se da li su u pitanju neki trollovi koji su željni pažnje ili stvarno postoje takvi ljudi.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
kako doci do linka da se vidi sadržajPensioner26 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:16Hitlerov posinakBIHpatriota je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:07Bukvalno Izraelci i Ameri otvoreno najavili genocid
- ZhuzhiJelinek
- Kontakt:
Zašto ne iseliš ako ti ne odgovara?Emigriraj u Yemen, svidjelo bi ti seavenija je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:22Nemaju oni šta najavljivati genocid, oni to rade brutalno vec 3 sedmice i pišaju se po cijelom svijetu.

Žuži se potuži
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 45 gostiju.