FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako neki od vas ne mogu da prihvate ili shvate sta znaci ili kako se osjecaju nasi igraci sto nisu primili po nekoliko plata a mi navijaci ocekujemo da oni lete terenom ?
Svako od vas ma gdje da radite stavite se u njihov polozaj, yebo ga vise Amar i vjerovanje, boli li vas qurac sta vas gazda hoce da vi radite punom snagom a niste primili koliko plata.
Svako od vas ma gdje da radite stavite se u njihov polozaj, yebo ga vise Amar i vjerovanje, boli li vas qurac sta vas gazda hoce da vi radite punom snagom a niste primili koliko plata.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 25 okt 2020, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Mjau !
Pa lete oni to nije problem. Problem je taktika ne njihovo zalaganje. Losa igra i taktika nije isto sto i nezalagnje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Druga je prica to sto Amar ima zamisao koju mogu izveziti igraci Reala, ali mi takve nemamo.
Kad smo vec kod Reala sad za vrijeme kovida, smanjili im jednu platu 30% oni digili pobunu pa o cemu pricamo.
Kad smo vec kod Reala sad za vrijeme kovida, smanjili im jednu platu 30% oni digili pobunu pa o cemu pricamo.
Mjau !
-
- Kontakt:
Kako su se osjecali kad su navodno sve redovno imali, pa pet u nizu iizgubili. Ah da, i tad se gazda namirivao nije bilo za igrace.Machak je napisao/la: ↑25 okt 2020, 21:38Kako neki od vas ne mogu da prihvate ili shvate sta znaci ili kako se osjecaju nasi igraci sto nisu primili po nekoliko plata a mi navijaci ocekujemo da oni lete terenom ?
Da ne misli neko da opravdavam ove uhljebe u upravi koji nisu u stanju djetetu za uzinu skolsku nafatati koju marku ali ovi nasi igraci i zasluzuju da ne prime platu pola godine !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nekako mi ova utakmica protiv Zrinjskog dode pod moranje da pobijedimo, ako raznisljamo uopste o tituli, mada pretesko ce biti realno. Ne znam sta je Zrinjskom bilo na Otoci bas sam se iznenadio, mozda im je usao ovaj virus u ekipu ko zna.. Ono u Mostaru sto smo odigrali je genocidno, ne znam da li nemaju snage sta li vec ali toliko su mrtvi, i kad nam neko radi presing toliko smo nekakvi mrljavi
U punom sastavu je na Otoci izasao Zrinjski samo bez Jakovljevica koji je imao tri zuta.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 21:56Nekako mi ova utakmica protiv Zrinjskog dode pod moranje da pobijedimo, ako raznisljamo uopste o tituli, mada pretesko ce biti realno. Ne znam sta je Zrinjskom bilo na Otoci bas sam se iznenadio, mozda im je usao ovaj virus u ekipu ko zna.. Ono u Mostaru sto smo odigrali je genocidno, ne znam da li nemaju snage sta li vec ali toliko su mrtvi, i kad nam neko radi presing toliko smo nekakvi mrljavi
meni fakat nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi u cemu je nas problem
pare (sposobna uprava prodaja kluba,nacina poslovanja)nista vise .To sto smo u vrhu I sto se vrtimo je zahvaljujuci Amaru I sto je izvukao koliko je mogao iz ove ekipe .Titula i furanje da smo mi konkurenti
(mozemo samo u slucaju da do zime ne zaostanemo previse bodova pa da Brko dobije dobar budjet I da pojaca ekipu) sve ostalo je smjesno.

I sta mi kao navijaci mozemo uraditi? Probalo se svasta, pise po komentarima, drustvenim mrezama, forumima i nista. Pocele price o pojacanjima u Upravi pa se usutise. Cekaju Sudnji dan da se maknu ili da se dogovore sa nekim.KANA je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:18meni fakat nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi u cemu je nas problempare (sposobna uprava prodaja kluba,nacina poslovanja)nista vise .To sto smo u vrhu I sto se vrtimo je zahvaljujuci Amaru I sto je izvukao koliko je mogao iz ove ekipe .Titula i furanje da smo mi konkurenti
(mozemo samo u slucaju da do zime ne zaostanemo previse bodova pa da Brko dobije dobar budjet I da pojaca ekipu) sve ostalo je smjesno.
Ma smiješno...da se i o čemu razmišljalo bio je period bez fudbala od marta do augusta, svašta se moglo skontati, dogovoriti...ovako ulazimo u sezonu sa pojačanjima iz Čelika i Slobode, nakon šest kola odlazi i ključni vezni igrač. Dakle ušli smo u ovu sezonu spremni nikako. To što Brko izvlači iz ovog čemera koliko može je dovoljno za Evropu i to da se udaramo nogom u guzicu.LjoZee je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:23I sta mi kao navijaci mozemo uraditi? Probalo se svasta, pise po komentarima, drustvenim mrezama, forumima i nista. Pocele price o pojacanjima u Upravi pa se usutise. Cekaju Sudnji dan da se maknu ili da se dogovore sa nekim.KANA je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:18meni fakat nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi u cemu je nas problempare (sposobna uprava prodaja kluba,nacina poslovanja)nista vise .To sto smo u vrhu I sto se vrtimo je zahvaljujuci Amaru I sto je izvukao koliko je mogao iz ove ekipe .Titula i furanje da smo mi konkurenti
Brko ako izbori evropu sa ovom ekipom samo ce potvrditi da eje najbolji trener koji je radio u ovoj drzavi,ljude zavara pa nisu ni svjesni koliko nam je slaba ekipa jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nista trebamo biti navijaci kluba,spustiti loptu,biti realni(koliko god nam to tesko bilo nakon svih ovih sezona sto smo popusili) nadati se da su sposobni Zeljovci prepoznali trenutak da se ukljuce I da pomognu .LjoZee je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:23I sta mi kao navijaci mozemo uraditi? Probalo se svasta, pise po komentarima, drustvenim mrezama, forumima i nista. Pocele price o pojacanjima u Upravi pa se usutise. Cekaju Sudnji dan da se maknu ili da se dogovore sa nekim.KANA je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:18meni fakat nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi u cemu je nas problempare (sposobna uprava prodaja kluba,nacina poslovanja)nista vise .To sto smo u vrhu I sto se vrtimo je zahvaljujuci Amaru I sto je izvukao koliko je mogao iz ove ekipe .Titula i furanje da smo mi konkurenti
Takav trenutak je odavno tako da se tome ne treba nadati. Evo sami ulazak u ovu sezonu je pokazao koliko je prepoznat trenutak.KANA je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:33Nista trebamo biti navijaci kluba,spustiti loptu,biti realni(koliko god nam to tesko bilo nakon svih ovih sezona sto smo popusili) nadati se da su sposobni Zeljovci prepoznali trenutak da se ukljuce I da pomognu .LjoZee je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:23I sta mi kao navijaci mozemo uraditi? Probalo se svasta, pise po komentarima, drustvenim mrezama, forumima i nista. Pocele price o pojacanjima u Upravi pa se usutise. Cekaju Sudnji dan da se maknu ili da se dogovore sa nekim.KANA je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:18meni fakat nije jasno da ima navijac Zelje koji prati klub I da ne vidi u cemu je nas problempare (sposobna uprava prodaja kluba,nacina poslovanja)nista vise .To sto smo u vrhu I sto se vrtimo je zahvaljujuci Amaru I sto je izvukao koliko je mogao iz ove ekipe .Titula i furanje da smo mi konkurenti
ja sam veliki optimista da ce biti dobro ,brzo ce skupstina pa cemo vidjeti.Dejan1921 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:36Takav trenutak je odavno tako da se tome ne treba nadati. Evo sami ulazak u ovu sezonu je pokazao koliko je prepoznat trenutak.
Ta vrsta skupštine da išta ima bi se sazvala na reprezentativnoj pauzi poslije onog Džuburovog baljezganja ispred zapada. Ako mi čekamo redovno zasjedanje na zimskoj pauzi ništa od toga.
Ja opet mislim, na stranu sve te stvari, da mi mozemo izgledati bolje na terenu. Napisao sam maloprije dosta cudno Osim ove godine vodi ovu ekipu u samom smislu uigravanja, truda da nadje onu dobitnu kombinaciju koja ce koliko-toliko izgledati pristojno. Mi smo uspjeli izgubiti ili "ugusiti" po kvalitet najboljeg igraca lige svojim odlukama i ovim sto se niko ne trudi da to promijeni. Jos uvijek mi one izmjene sinoc nisu jasne i postavka nakon tih izmjena i uopste mi nisu u fazonu Osimovom. Nije mi u njegovom fazonu da pusti bez ideje i plana da sami igraci svojim iskustvom pronadju nacin da zabiju gol ako mogu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Opet živimo od skupštine do skupštine, od prelaznog do prelaznog, od sezone do sezone.. ili ti ga "sljedece godine u ovo doba bit' cemo milioneri".
Od 2012 do ove sezone sve se moglo istrpiti, ali ovu sezonu smo morali najozbiljnije shvatiti. Izgleda nikome ništa posebno ne znači 100godišnjica. Bio sam uvjeren da ćemo se pojačati ko NATO, da ćemo iskopati pare, zadužiti ako treba, ali ući u sezonu kao prvi favorit i osvojiti titulu.
Za ovo nema halala. Šlagerima u upravi yebem od do!
Od 2012 do ove sezone sve se moglo istrpiti, ali ovu sezonu smo morali najozbiljnije shvatiti. Izgleda nikome ništa posebno ne znači 100godišnjica. Bio sam uvjeren da ćemo se pojačati ko NATO, da ćemo iskopati pare, zadužiti ako treba, ali ući u sezonu kao prvi favorit i osvojiti titulu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vrati na moj post na poluvremenu, i Brko uradio sve što sam napisao što se tiče izmjena i povlačenja ŠtileLjoZee je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:45Ja opet mislim, na stranu sve te stvari, da mi mozemo izgledati bolje na terenu. Napisao sam maloprije dosta cudno Osim ove godine vodi ovu ekipu u samom smislu uigravanja, truda da nadje onu dobitnu kombinaciju koja ce koliko-toliko izgledati pristojno. Mi smo uspjeli izgubiti ili "ugusiti" po kvalitet najboljeg igraca lige svojim odlukama i ovim sto se niko ne trudi da to promijeni. Jos uvijek mi one izmjene sinoc nisu jasne i postavka nakon tih izmjena i uopste mi nisu u fazonu Osimovom. Nije mi u njegovom fazonu da pusti bez ideje i plana da sami igraci svojim iskustvom pronadju nacin da zabiju gol ako mogu.

avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:46Opet živimo od skupštine do skupštine, od prelaznog do prelaznog, od sezone do sezone.. ili ti ga "sljedece godine u ovo doba bit' cemo milioneri".

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], ristagrad, sassari, Tuce11 i 46 gostiju.