FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve vi znate čim nečija mišljenja odudaraju od vaših ispraznih više i utopija odmah je neko na raspustu ili je pitar, dosta vas je više sa tim pričama svako ima pravo na svoje mišljenje, a čim komentariše na ovoj temi znači i da mu je stalo do boljitka FK Željezničar.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Svima je stalo osim tebizeljooooo je napisao/la:Sve vi znate čim nečija mišljenja odudaraju od vaših ispraznih više i utopija odmah je neko na raspustu ili je pitar, dosta vas je više sa tim pričama svako ima pravo na svoje mišljenje, a čim komentariše na ovoj temi znači i da mu je stalo do boljitka FK Željezničar.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Meni je tim čak i draže da meni nije stalo, nek je tebi i tebi sličnim vjeruj da se veselim, imao sam brigu da li vam je taman stalo.pile87 je napisao/la:Svima je stalo osim tebizeljooooo je napisao/la:Sve vi znate čim nečija mišljenja odudaraju od vaših ispraznih više i utopija odmah je neko na raspustu ili je pitar, dosta vas je više sa tim pričama svako ima pravo na svoje mišljenje, a čim komentariše na ovoj temi znači i da mu je stalo do boljitka FK Željezničar.

Druga stvar mi moramo gledati kako da stabilizujemo klub sa financijske strane da ne štetite klubu sa raznim ispadima, čak naprotiv neke albume pokrenuti sa slikicama gledao sam hajduk je to pokrenuo itd..
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Nemoras ti nista tebi nije stalozeljooooo je napisao/la:Meni je tim čak i draže da meni nije stalo, nek je tebi i tebi sličnim vjeruj da se veselim, imao sam brigu da li vam je taman stalo.pile87 je napisao/la:Svima je stalo osim tebizeljooooo je napisao/la:Sve vi znate čim nečija mišljenja odudaraju od vaših ispraznih više i utopija odmah je neko na raspustu ili je pitar, dosta vas je više sa tim pričama svako ima pravo na svoje mišljenje, a čim komentariše na ovoj temi znači i da mu je stalo do boljitka FK Željezničar.![]()
![]()
![]()
![]()
Druga stvar mi moramo gledati kako da stabilizujemo klub sa financijske strane da ne štetite klubu sa raznim ispadima, čak naprotiv neke albume pokrenuti sa slikicama gledao sam hajduk je to pokrenuo itd..

- bistrikboy
- Kontakt:
Ma da se prodao Dzeko ne bi se baklje ni pominjale,debili su to veliki
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
zeljooooo je napisao/la:Meni je tim čak i draže da meni nije stalo, nek je tebi i tebi sličnim vjeruj da se veselim, imao sam brigu da li vam je taman stalo.pile87 je napisao/la:Svima je stalo osim tebizeljooooo je napisao/la:Sve vi znate čim nečija mišljenja odudaraju od vaših ispraznih više i utopija odmah je neko na raspustu ili je pitar, dosta vas je više sa tim pričama svako ima pravo na svoje mišljenje, a čim komentariše na ovoj temi znači i da mu je stalo do boljitka FK Željezničar.![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da bi mi trebali raditi sve suprotno od hajduka jer taj klub je pred propadanjem iz kojih ih samo šeik kakav moze spasit xD
a sto se tebe tice vidim da vec par dana unosis nemir i samo spominjes najcrnije scenarije i to pakujes po nazivom ljubav prema klubu, o klubu ima ko da misli tvoje je da das pare za kartu udjes sjednes/stojis i gledas tekmu.
a za bistrikboy-a da se džeko 50 puta prodao u po minute i mi zaradili za stadiona novog opet bi se spominjale baklje jer postoje tekme kad ce se one i podnijeti al nema potrebe da se bacaju svako malo, a da ne spominjem navijanje zbog kojeg smo imali zabranu za navijace

komentarisanje na ovoj temi ne znaci da je nekom stalo do kluba cak sta vise ovo je savrsen nacin promocije vrlo losih ideja i plasiranja lazi koji mogu nastetiti klubu , recimo ono sto je dandy uradio, on ne shvata da niej uredu poigravati se sa navijacima i simpatizerima i da stvaranje lazne euforije moze da se obije o glavu vrlo lako ... al dobro mlad je...bar se nadam
Nemam razloga da unosim nemir to je sve tako i sve je moguće ako se nastavi ovim nakaradnim putem kojim idu pojedini navijači sa južne tribine grcamo u dubiozama, umjesto da se te pare što punimo savezu usmjere na naša prijeko potrebna pojačanja, jeste svjesni kako smo kilavo igrali neke tekme na grbavici ?
Pa ima i gorih od navijaca npr advokat Sipoviczeljooooo je napisao/la:Nemam razloga da unosim nemir to je sve tako i sve je moguće ako se nastavi ovim nakaradnim putem kojim idu pojedini navijači sa južne tribine grcamo u dubiozama, umjesto da se te pare što punimo savezu usmjere na naša prijeko potrebna pojačanja, jeste svjesni kako smo kilavo igrali neke tekme na grbavici ?

- champions1921
Ja kad sam sinoc vidio one juniore srce mi bilo ko Trebevic.. Amaru svaka cast sto ih je vezao za klub.. Vidim mnogi nisu zadovoljni a da smo doveli nekog juniora iz regiona koji je zabio preko 50 golova u sezoni bila bi nam puna usta njegovih statistika.. Bajic i Sadikovic ce biti bolja pojacanja nego 99% polovnih igraca iz lige.. Jedina stvar koja me brine jeste pitanje golmana..
Vidim da se pojedinci ovdje ponasaju kao da su suvlasnici kluba a ne navijaci, te misle da neko njima treba polagati racune kada je u pitanju nedolazak odredjenih igraca na prozivku.. O tim pojedincima ne zelim trositi puno rijeci.. Amar je u jednoj od emisija "Zeljo TV" sve rekao o njima.. Ja mislim da takvi nanose isto stete klubu kao i ovi sto pale baklje..
Vidim da se pojedinci ovdje ponasaju kao da su suvlasnici kluba a ne navijaci, te misle da neko njima treba polagati racune kada je u pitanju nedolazak odredjenih igraca na prozivku.. O tim pojedincima ne zelim trositi puno rijeci.. Amar je u jednoj od emisija "Zeljo TV" sve rekao o njima.. Ja mislim da takvi nanose isto stete klubu kao i ovi sto pale baklje..
BUDI ŽELJO !!!
Ovo i Enis Sadiković u Želji? Vidim ga na slici, 1990. godište, bio kraći period i u Sparti PragDzoleZeljo je napisao/la:
Ko su ova djecica? Mogu li imena? Hvala
Nesto mi ovi previse mladi za seniorske kategorije? Mozda samo na pripreme idu ili?
Jel` danas Zeljo i Rad igraju u 17h na Otoci? Omladinci naravno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dzena poznat kao Zajma po jajmaarelinho je napisao/la:skroz lijevo brat od Damir Sadikovica,Enis SadikovicDzoleZeljo je napisao/la:
Ko su ova djecica? Mogu li imena? Hvala
Nesto mi ovi previse mladi za seniorske kategorije? Mozda samo na pripreme idu ili?
ovaj sa brojem 7 na sorcu Damir Sadikovic
Iza Damira Dzenan Zajmovic
skroz desno Riad Bajic

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zeljkovic potpisao na 2 godine
- champions1921
Igraju..Rooney88 je napisao/la:Jel` danas Zeljo i Rad igraju u 17h na Otoci? Omladinci naravno.
BUDI ŽELJO !!!
Vasilic ostaje na Grbavici
- zeljo4life
- Kontakt:
Ova su nam djeca blago,jos ako ih sef bude forsirao...Zola hvala sto si dao primjer da se moze...
Amare hvala ti...
Gledao sam par puta Damira Sadikovica. Momak je strasan talent. Igrao je u Bijeljini za prvi tim kada smo ostvarili veoma bitnu pobjedu u borbi za titulu. Zelim mu puno srece u prvom timu, kao i ostalim momcima iz juniorskog tima. Vjerujte mi da sam medju prvima rekao za Vladana Grujica da je pravi igrac, kada sam samo vidio njegove predispozicije i to na zagrijavanju one famozne tekme Borca protiv nas u B. Luci kada su lesinari okacili onaj gnusni transparent o Srebrenici. Mislim da mu je to cak bila i prva tekma za senirski tim Borca. Kasnije je momak dogurao do repke. Vjerujem da ce slicnu karijeru napraviti i nas Damir, te da ce Amar prepoznati njegovu kvalitetu
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Iskreno, jučer sam bio razočaran kada sam shvatio da nam odlaze skoro svi igrači a da ne dovodimo kvalitetne zamjene i da ih ustvari zamjenjuju "djeca". Istina je u tome (i naša greška) što previše očekujemo od kluba koji nije baš u situaciji da bude ono što bi svi mi željeli a to je da zadržava one koji "valjaju" a zamjenjuje "loše" sa kvalitetnijim i time pravi snažniji tim za nešto više.
Danas, kada ti početni utisci polako popuštaju i kada malo realnije gledam stvari, mogu reći da je to sve naša realnost. Obzirom na trenutnu finansijsku situaciju, nismo baš u prilici da biramo tj. bolje ne može. U nekim stvarima se nisam slagao sa Amarom (moram priznati) ali u ovom ga podržavam 100%. Kad već nismo u mogućnosti da dovodimo kvalitetnije onda je naša jedina i najbolja opcija da podmladimo ekipu. To se sada dešava u Želji, samo nije toliko izraženo.
Svi smo govorili da "kad već ovi ne znaju" onda bolje dovesti Željinu djecu pa neka oni igraju. Tačno se to dešava, mada bih volio da ih onda sve zamjeni ali Amar to radi sistemacki tj. ostavlja one "iskusnije" (koje može) da čine kostur ekipe i polako gradi tim od mlađih.¸Svi znamo da se to sada radi odlično tj. potpisuju se petogodišnji ugovori i ako bi neko htio te igrače, morao bi istresti velike pare za njih.
Iskreno, ne očekujem ništa od Evrope i sezone koja je pred nama. Pošto nisam gledao nikog od njih, nadam se da su momci kvalitetni i da ćemo imati kvalitetan tim za koju godinu. Sve što postignu, biće veliki uspjeh i treba ih podržati u svakom slučaju.
Možda se nekom ne sviđa ali to je neko moje mišljenje vezano za jučerašnju prozivku.
Danas, kada ti početni utisci polako popuštaju i kada malo realnije gledam stvari, mogu reći da je to sve naša realnost. Obzirom na trenutnu finansijsku situaciju, nismo baš u prilici da biramo tj. bolje ne može. U nekim stvarima se nisam slagao sa Amarom (moram priznati) ali u ovom ga podržavam 100%. Kad već nismo u mogućnosti da dovodimo kvalitetnije onda je naša jedina i najbolja opcija da podmladimo ekipu. To se sada dešava u Želji, samo nije toliko izraženo.
Svi smo govorili da "kad već ovi ne znaju" onda bolje dovesti Željinu djecu pa neka oni igraju. Tačno se to dešava, mada bih volio da ih onda sve zamjeni ali Amar to radi sistemacki tj. ostavlja one "iskusnije" (koje može) da čine kostur ekipe i polako gradi tim od mlađih.¸Svi znamo da se to sada radi odlično tj. potpisuju se petogodišnji ugovori i ako bi neko htio te igrače, morao bi istresti velike pare za njih.
Iskreno, ne očekujem ništa od Evrope i sezone koja je pred nama. Pošto nisam gledao nikog od njih, nadam se da su momci kvalitetni i da ćemo imati kvalitetan tim za koju godinu. Sve što postignu, biće veliki uspjeh i treba ih podržati u svakom slučaju.
Možda se nekom ne sviđa ali to je neko moje mišljenje vezano za jučerašnju prozivku.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 14 jun 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
"Šef mi je jutros kazao da je u klub stigla ponuda iz Turske. Sutra ili prekosutra bi trebala stići i avionska karta, nakon čega bih trebao otputovati na ljekarski pregled u Tursku. U slučaju da se posao ne završi ostajem u Želji", izjavio je Bekrić, koji nije želio javno kazati ime svog vrlo vjerovatno novog kluba.
ode bekrija
ode bekrija
Željeznicar za život cijeli !
Izgleda i kod vas raspad igrackog kadra kao kod nas , al makar vi uzimate pare za svoje ako nista ..
Ovaj Bekirc vam je jedini znao ono "lopte" da igra ..
Odel vam Svraka i Adilovic , previse je to igraca da napraviti neki rezultat u europi, a bit ce gusto i u ligi
Ovaj Bekirc vam je jedini znao ono "lopte" da igra ..
Odel vam Svraka i Adilovic , previse je to igraca da napraviti neki rezultat u europi, a bit ce gusto i u ligi
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Anpa, Austinpowers, EmirTM87, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, legendarnadruga, NazorUso, ristagrad i 81 gost.