FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
srusit cemo Sajmon Hejn selo !!!!!!
E bas vidi
"Cast Slobode (Tuzle)se brani u Simin Hanu ".
Sada sve ima smisla
@Sloboda72 baba Vanga
Chinaglija, ti ne mozes ni domine srusiti da se ne upisas u gace, ....

"Cast Slobode (Tuzle)se brani u Simin Hanu ".
Sada sve ima smisla

@Sloboda72 baba Vanga

Chinaglija, ti ne mozes ni domine srusiti da se ne upisas u gace, ....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
sine, ja sam takvima kao ti krao uzinu u osnovnoj i srednjoj skolisolinas je napisao/la:Chinaglija, ti ne mozes ni domine srusiti da se ne upisas u gace, ....
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nema opravdanja, pizde moraju ginut po terenu, sve im nesto ne valja isto seoske mlade, ako budu ginuli po terenu dobit cemo 100%Guest007 je napisao/la:Da se dobit mora, mora se, al' nikakve veze nema sto je drugoligas u pitanjuslobodaTZ je napisao/la:Ko god da igra pobjedit se MORA...Guest007 je napisao/la:Ko bi mogro igrat u selu gore?
"Cast Slobode se brani u Simin Hanu"
Pa ako izgube od drugoligasa nek se kolektivno samoubiju sa nekog od novih mostova
Ako izgube sve rascerat, od do, pa nek nas tuze, ionako ce nas tuzit....
Yebo vise opravdanja, MORA, al se MORA pobjedit.
Samo Sloboda
Sent from Nokia 3210
I nek ih premira nek radi sta zna i umije da ih "pocera"... zato su tu dje su a ne da se svi samo izvlace... Isto retardirana djeca, znam ja sta se pokvarilo, znate quraccc. Igracevo je da gine, trenera i uprave da naprave da ginu jos vise i tu sve zavrsava i pocinje. A ovima sve smeta, sve neko drugi kriv, rdjavom qurcu i dlaka smeta.... nerviram se dzaba aj u zdravlje..
Sent from Nokia 3210
Pobjednička ekipa sa mozda jednom dvije izmjene po meni u odnosu na vitez. Ali ko god da igra mora 110% dati. Igrači koji dijele emocije i nostalgiju ne trebaju ni na TV gledati tu utakmicu.Guest007 je napisao/la:Ko bi mogro igrat u selu gore?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
''Fukare'' su trebale organizovat' dolazak na trening, i da se posle treninga odrzi sastanak sa igracima, da im se jednostavno kaze da zaborave na situaciju u klubu, ako je ko kome sta duzan, pa i ako igraju bez marke u dzepu u srijedu treba da ostave srce na terenu i da igraju za nas, za prave navijace ! A jaci smo od njih 100%. Nemaju oni neku igru, navikani su dosta preko medija i to je toHitman22 je napisao/la:Pobjednička ekipa sa mozda jednom dvije izmjene po meni u odnosu na vitez. Ali ko god da igra mora 110% dati. Igrači koji dijele emocije i nostalgiju ne trebaju ni na TV gledati tu utakmicu.Guest007 je napisao/la:Ko bi mogro igrat u selu gore?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Tesko sine, ovakvi kao ja bi ti tu uzinu gurnuli u nos.Chinaglia je napisao/la:sine, ja sam takvima kao ti krao uzinu u osnovnoj i srednjoj skolisolinas je napisao/la:Chinaglija, ti ne mozes ni domine srusiti da se ne upisas u gace, ....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Nemoj ziv bio toga. To su mamine maze kad neko povisi ton na njih ili ne kupi čokoladu na vrijeme odmah placu. Svega su oni svjesni ne žive u Londonu a ovdje ponekad dodju. Znaju da je ovo vise od utakmice i da moraju dati sve od sebe i bez sastanka.Guest007 je napisao/la:''Fukare'' su trebale organizovat' dolazak na trening, i da se posle treninga odrzi sastanak sa igracima, da im se jednostavno kaze da zaborave na situaciju u klubu, ako je ko kome sta duzan, pa i ako igraju bez marke u dzepu u srijedu treba da ostave srce na terenu i da igraju za nas, za prave navijace ! A jaci smo od njih 100%. Nemaju oni neku igru, navikani su dosta preko medija i to je toHitman22 je napisao/la:Pobjednička ekipa sa mozda jednom dvije izmjene po meni u odnosu na vitez. Ali ko god da igra mora 110% dati. Igrači koji dijele emocije i nostalgiju ne trebaju ni na TV gledati tu utakmicu.Guest007 je napisao/la:Ko bi mogro igrat u selu gore?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
mozes samo donijeti uzinu na kucni prag i predati je :lol:solinas je napisao/la:Tesko sine, ovakvi kao ja bi ti tu uzinu gurnuli u nos.Chinaglia je napisao/la:sine, ja sam takvima kao ti krao uzinu u osnovnoj i srednjoj skolisolinas je napisao/la:Chinaglija, ti ne mozes ni domine srusiti da se ne upisas u gace, ....
- Beduin
- Kontakt:
Gdje ces prodati kad ti je kup samo i ostao.Probisvjet je napisao/la:Ima li sanse da prodamo Slogi ovo?

Iako nisam pristalica teorija zavjera i protivnik sam prodaje utakmica, prije cu povjerovati da cemo prodavati tekme u ligi sto zbog para, a jos vise radi "guranja" u kupu. A vala i Slavko je svasta radio sa Radnikom u drugom dijelu prvenstva zarad kupa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Posto su kod nas u gradu svi izgubili vjeru u sport i postenje u sportu kako god da zavrse utakmice biti ce prica ili pusteno ili prodano 

kako god da zavrsi, Asmir ce biti popljuvan and I like it :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Posto su kod nas u gradu svi izgubili vjeru u sport i postenje u sportu kako god da zavrse utakmice biti ce prica ili pusteno ili prodano :D
Ljudi ba jel se prenose suspenzije sa lige na kup?
pa ako se s Kup-a prenose na ligu, ne znam zasto ne bi bilo i obrnutobenTzley je napisao/la:Ljudi ba jel se prenose suspenzije sa lige na kup?
opet, ako su Ordagic i Osmanagic cistili kartone, ne prenose se
Što se nas tiče, prenose nam se kartoni s treninga na sve ostalo.
P.S.
Sretno danas momci!
Kup, kup, kup je naš!
P.S.
Sretno danas momci!
Kup, kup, kup je naš!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
sta se ono nas vrli vodja Indir nafurao za sutrasnju tekmu, da nece dzabe napravit kakav belaj
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:

Changla i njegov rodjak Azmir i isti klub u NBA bodre
-
- Kontakt:
prenose se samo crveni kartoni, sto se tice zutih to ne igra nikakvu ulogu, ali je Darko ispao gospodin po pitanju tuzbi i svaka mu cast na tome
koji Darko, kakav DarkoSmajilKaric je napisao/la:prenose se samo crveni kartoni, sto se tice zutih to ne igra nikakvu ulogu, ali je Darko ispao gospodin po pitanju tuzbi i svaka mu cast na tome
Sloboda, Portland...Još da ga vidi na Stadiu Della Roma u onom šugavom plavom dresu i ima da se upiški.tuzlak1987 je napisao/la:Changla i njegov rodjak Azmir i isti klub u NBA bodre
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.