FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 14 jun 2013, 11:34

bagrcavi je napisao/la:
likusa je napisao/la:Jest dajem si za pravo,imam svake godine sezonsku,kupujem u fan shopu,gledam Želju svaku utakmicu od 7 godine,ne palim baklje od kojih željo dobije toliko kazni.... IMAM SVA MOGUCA PRAVA ,HOCES JOS STA DA TI NABROJIM ?nabijem i vas i adilovica ;)
Haj ti u kuhinju pravi doručak ostavi se foruma.
Pa de nemoj :cry: vidi okrenite malo plocu uvijek vam ista prica :lol: ustvari nisi dovoljno inteligentan ;)

@zeljooooo

nemoj tako ;) oni pale baklje jer vole klub :lol:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 jun 2013, 11:38

pa ne pale ni što ga mrze, to je sigurno. nego nedostaje svijesti...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 jun 2013, 11:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Onaj šalje onu u kuhinju, njoj smeta godišnji odmor, oni pričaju o Ronaldu i kol'ko imamo od dva sletanja na aerodrom (dobar fazon moram priznat :lol: ), onom se i dalje sve rastalilo, evo peti nick nikako da nađe neku pozitivu. A ni skenera nigdje :lol:

Helem nejse, tema nam je otišla u strogi trok.urac :lol:
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 14 jun 2013, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 14 jun 2013, 11:41

Morate biti svjesni da se i te neke kazne neće više preklapati sa savezom zato što repka trenira ili igra na našoj Grbavici uskoro će i kamp u Zenici biti gotov tako da će nažalost Grbavica ostat u zapečku pa neće više biti prebijanja kazni, nego će se sve kazne plaćati kešom, onih koji ako plate kartu to naplate troduplo klubu evo u prošloj sezoni na ime kazni klub je platio 200000 maraka jeste svjesni.
Zadnja izmjena: zeljooooo, dana/u 14 jun 2013, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jun 2013, 11:44

Ljudi (žene) previše dopuštaju sebi.Haj da je riječ o Hridu, Saobraćajcu, ili nekom od ostalih niželigaša, pa onda ok.Ali nađe se neka nafurana trebica koja misli da je popila svu pamet svijeta i da ima pravo da piše gluposti o igračima koji igraju za naš klub samo ako kupi kartu.I samim tim pokazuješ svoj nivo, kulturu a Boga mi i ljubav prema klubu.Svi smo mi svjesni da u ekipi imamo dosta limitiranih igrača, ali ja kad vidim da se oni bore, da izgaraju na terenu, da je dres nakon svake utakmice natopljen znojem, nemam obraza da prigovaram.A ne mi osvojili titulu, igrali finale kupa koje smo nesretno izgubili, nađu se nezahvalnici koji će sve to popljuvati.Ali to nek ide vama na čast.
DRUG NEBI TI PUNCA

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 14 jun 2013, 11:44

Pa nemoj te tako ljudi molim vas, oni vole svog Zelju (al malo sutra) dodju na utakmicu samo kako bi zapalili baljku i dzoint :D dosta ih je vise, svi traze neke uslove (hoce wc ili ti ga halu na jugu) a svaku domacu utakmicu klubu izbiju 3-4 hiljade iz dzepa. Otjerali su toliko navijaca pa na proslavi titule bude 6 hiljada :) najlakse je zaprdjivati hocemo ovo hocemo ono pa daj te vise stop bakljama pa mozda dobijemo wc na jugu, malo usminkan istok pa i neko zvucno pojacanje

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jun 2013, 11:49

ChWilla je napisao/la:pa ne pale ni što ga mrze, to je sigurno. nego nedostaje svijesti...
drug ako budemo palili baklje sad u kvalifikacijama propast cemo :? ,al kako to nekom reci kad nece da cuju ...ocekujemo neke rezultate,a mi sami sputavamo klub

@bagrcavi

jednostavno ja nisam jedina koja nema VIŠE strpljenja za Adilovica ,ja mu znaci trebam ljubit tabane zbog gola protiv Slavije ? Pa sta je profulao protiv pitara i u širokom je bruka i sramota i to nije sve moze se nabrajati do ujutro..jedna pozitivna stvar je što ce klub zaraditi neki novac ako se nadje budala koja ce da ga kupi ...Gdje je Svraka cjelu sezonu? Sakrivo se po terenu znamo to i ja i ti ;) al ne njih pljuvat,to moze samo po Stanicu,Colicu..e to je licemjerno

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jun 2013, 11:51

Svraka je do neki dan bio sa repkom trenirao,znaci nije imao odmora,Adilovic je opravdano izostao,sto kako nije bitno,Amar mu je dopustio,Urdinov takodjer,peglas bas
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 jun 2013, 11:52

:lol: sto su sebi neki likovi umislili :?
Ja mislim da je kasnjenje Adila i Svrake pogotovo sasvim opravdano,neka odmaraju momci zasluzili su.Svraka nije imao fakticki odmora nikako kad i ostali,a vi sto ih kritikujete i govorite da su sebi nesto umislili nemate pojma
Furate se po forumu na Amarovu strogocu,opustite se zna Sef kome treba odmor vise od vas,osim ako niste upuceni mislim,u situaciju u klubu ovdje vas ima puno takvih :lol: :lol:
SLOBODA NAVIJAČIMA

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jun 2013, 11:55

bistrikboy je napisao/la:Svraka je do neki dan bio sa repkom trenirao,znaci nije imao odmora,Adilovic je opravdano izostao,sto kako nije bitno,Amar mu je dopustio,Urdinov takodjer,peglas bas
nek peglam kao žensko to mi je posao kako bi rekli pacinari ;)

moji komentari su se odnosili na njega,ni u jednom trenutku za ostale nisam napisala,pogotovo za Svraku ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jun 2013, 11:58

likusa je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Svraka je do neki dan bio sa repkom trenirao,znaci nije imao odmora,Adilovic je opravdano izostao,sto kako nije bitno,Amar mu je dopustio,Urdinov takodjer,peglas bas

moji komentari su se odnosili na njega,ni u jednom trenutku za ostale nisam napisala,pogotovo za Svraku ;)
Pa eto nazovi i pitaj ga sto ga nije bilo i ne zachatavaj temu glupostima...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jun 2013, 11:58

Tu sve piše o njegovom učinku.Nije zabijo ko LItex, ali je odličan za naše lige.Uporedi njegov učinak sa ostalim igračima, ili ako hoćeš sa ostalim napadačima koji su igrali prije njega, pa vidi rezutate tog poređenja.Yebote Lazo se nije ovoliko pljuvo i analiziro, a čovjek dao 3 gola za 2 sezone.
http://www.transfermarkt.de/en/eldin-ad ... 39941.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 jun 2013, 12:15

Eldin Adilovic je jedan od najucinkovitijih napadaca Zelje u zadnjih 10-ak godina.Tu prica pocinje i zavrsava,covjek je usao u historiju Zelje kao najbolji strijelac 2 sezone zaredom u kojima je titula osvajana.
I zato pljuvaci tisu i pusite Eldina da se odmara.
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 jun 2013, 12:19

Svraka jedna velika nula ove sezone,picic se krio iza,prvo Zole,pa poslije iza Tomica...nesto malo odigra i to je to...najgore u svemu tome je sto svi znamo koliko on moze,puno vise od ovoga,ali se izgleda ugledao na neke svoje starije kolege...a to sto nije ili jeste neko bio na prozivci juce,to zna samo Sef i glupo je o tome raspravljati...Adilovicu svaka cast,ponekada stvarno covjek ne moze da vjeruje sta fuli,al se frajer slomi svaku tekmu,sto ne bi mogli reci za "nase dijete"...
Amare hvala ti...

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 14 jun 2013, 12:26

likusa je napisao/la:

Mozda je momak povrijedjen, mozda ima problema sa koljenom, ramenom, ledjima, a mozda je na pregovorima sa nekim drugim klubom. I na kraju šta tebe boli briga sto je on na odmoru par dana duze ? Ne znam sto ti to toliko smeta.
Ne volis Adilovica, ne volim ga ni ja nesto plaho ali ako je iko zasluzio par dana duzi odmor to je onda on.
@zeljo4life Svraka bi trebao da gine za Želju, jer da mu Želje i Amara nije bilo ku.rac bi on zaigrao za repku.
Zadnja izmjena: batman, dana/u 14 jun 2013, 12:37, ukupno mijenjano 4 puta.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 jun 2013, 12:28

Kako ovdije pojedinci razmisljaju isto da su vodjeni crkvenim dogmama iz srednjeg vijeka.ne smijes nista ptigovorit
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 jun 2013, 12:32

barbarez je napisao/la:Kako ovdije pojedinci razmisljaju isto da su vodjeni crkvenim dogmama iz srednjeg vijeka.ne smijes nista ptigovorit
Tacno...
Amare hvala ti...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 jun 2013, 12:35

Pogotovo ne nasim starletama,vise au ljudi poznatiji po glam blamu nego po kvalitetnom fudbalu.nemoj likuso dirat exskluziva.ba frajere,imas fino bogija,smajica,vasilica,hodzica a.njih pljuj koliko hoces.oni su bogalji I invalidi,nemoj dirati ove igracine ,jesi normalna mogli bi te spaliti.vi se nasli srati njoj a puna ima usta ovih gore pobrojanih I sranja po njima,ali kad neko curice pomene ,odmah si pljuvac.haj malo dogovorite se sta se smihe a sta ne smije.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 jun 2013, 12:36

Znaci poceo raspust

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 jun 2013, 12:56

TMmanija2012 je napisao/la:Znaci poceo raspust
Jos na sabahu se skupili :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antibot, Austinpowers, avalPacidoroP, Blackwargreymon, dark44, knoa, Lekqqq1921, Lokomotifa, Strumfinho, TefalTava i 181 gost.