A bilo bi lijepo da ih posudbama proguramo u PLBiH, imaš gostovanje u Hrasnici, umjesto da moraš ići na neku oranicu na drugom kraju države.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Maloprije napisah, seoski igrac koji ti nazalost treba jer imas masu utakmica na terenima kao protiv posusja ili ekipa kao Sloga koje mlate i igraju bunker.holyman je napisao/la: ↑16 nov 2023, 20:06Od rijeci do rijeci._weella_ je napisao/la: ↑16 nov 2023, 19:25E nek sam vidio da se priziva igrač kojem je sa 30 godina Sloga Meridian najveći domet u karijeri.
Nikad nije dao preko 7 golova u sezoni, sad ga prosralo, na seljački način izbij/nabij, udari glavom pa možda i upadne.
Onda je i Mirsad Ramić igrač kojeg treba razmatrati…
Ovoj Slogi kad se teren uradi opstanak u ligi ce biti premija.
Da se Melunović vrati i zabije 5 golova u 5 kola, ovdje bi ga zvali i prizivali da se vrati.
Nadam se da klub ovaj put nece poslusati forumsku brigadu. E cuj vidic iz sloge doboj
Strasan spic
Tu mu je mjestoBegovicRamiz je napisao/la: ↑16 nov 2023, 19:58@NazorUsobordobijeli je napisao/la: ↑16 nov 2023, 19:35Jojj novinara provokatora
Kaze na tribinama ostao ljubimac navijaca Sarajeva Dal Varesanovic![]()
Stara kajla haha
+10000holyman je napisao/la: ↑16 nov 2023, 20:06Od rijeci do rijeci._weella_ je napisao/la: ↑16 nov 2023, 19:25E nek sam vidio da se priziva igrač kojem je sa 30 godina Sloga Meridian najveći domet u karijeri.
Nikad nije dao preko 7 golova u sezoni, sad ga prosralo, na seljački način izbij/nabij, udari glavom pa možda i upadne.
Da se Melunović vrati i zabije 5 golova u 5 kola, ovdje bi ga zvali i prizivali da se vrati.
Nadam se da klub ovaj put nece poslusati forumsku brigadu. E cuj vidic iz sloge doboj
10 puta bolji igrač od Čatakovića i siguran sam da bi dao više od 11 golova u 51 odigranih utakmicaholyman je napisao/la: ↑16 nov 2023, 20:06Od rijeci do rijeci._weella_ je napisao/la: ↑16 nov 2023, 19:25E nek sam vidio da se priziva igrač kojem je sa 30 godina Sloga Meridian najveći domet u karijeri.
Ukucaj catakovic na forumu i vrati temu na 2020 godinu. Nije do Catakovica, do nas je.Bosniak10 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 09:3910 puta bolji igrač od Čatakovića i siguran sam da bi dao više od 11 golova u 51 odigranih utakmicaholyman je napisao/la: ↑16 nov 2023, 20:06Od rijeci do rijeci._weella_ je napisao/la: ↑16 nov 2023, 19:25E nek sam vidio da se priziva igrač kojem je sa 30 godina Sloga Meridian najveći domet u karijeri.
Nemaju oni uslove da igraju tamo ali eto svakako bi igrali negdje u Sarajevu. Pored igrača tebi treba i puno para da uđeš a u ligi ćeš imati i Čelik, Stupčanicu itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 nov 2023, 20:12Dobar potez sa filijalom. Imat ćemo razlog više da ispratimo federalku iduće sezone![]()
A bilo bi lijepo da ih posudbama proguramo u PLBiH, imaš gostovanje u Hrasnici, umjesto da moraš ići na neku oranicu na drugom kraju države.
nemaju uslove da udju uopste, ne samo zbog stadiona. A svakako je citava druga liga centar krs, ubjedljivo najlosija od svih drugih liga u zemlji.MortemHz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:07Nemaju oni uslove da igraju tamo ali eto svakako bi igrali negdje u Sarajevu. Pored igrača tebi treba i puno para da uđeš a u ligi ćeš imati i Čelik, Stupčanicu itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 nov 2023, 20:12Dobar potez sa filijalom. Imat ćemo razlog više da ispratimo federalku iduće sezone![]()
Možda nekad za par godina ako se ovo održi.
Ma brate znam ja da mi svakog igrača precijenimo ali je Čataković u potpunosti podbacio i ništa pokazao nije a na svim živima pozicijama smo ga stavljali da igra. Zato po meni dovest igrača ala Vidić nije uopšte loša ideja - poznaju ligu, može igrat po oranicama, zna dat gol, a i ako podbaci ne košta koliko prevare koje igraju u nekim Evropskim klubovima.
prije 3 godine bismo dali guzicu da nam on dodje, nije on zaboravio igrati fudbala, a sad je još spremniji i igra s boljim igračima, a ima i od koga učiti.Bosniak10 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:19Ma brate znam ja da mi svakog igrača precijenimo ali je Čataković u potpunosti podbacio i ništa pokazao nije a na svim živima pozicijama smo ga stavljali da igra. Zato po meni dovest igrača ala Vidić nije uopšte loša ideja - poznaju ligu, može igrat po oranicama, zna dat gol, a i ako podbaci ne košta koliko prevare koje igraju u nekim Evropskim klubovima.
Pa gdje je bio veći dio svoje karijere ako je čak 10x bolji napadač? Ako si 10x bolji, valjda bi onda trebao imati bolju karijeru, više postignutih golova, itd.
Bio bolji ili ne, onakvu vrstu igrača moraš imati u ekipi. Dobarnza odbrane i dobar za bunarenje kada treba a treba često na našim terenima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.