Hairulahovic dobar igrač. Reprezentativac U21 neka njega. Ostale se slažem. Golaman isto moze ostati. Nije vjerovatno skup popuni konkurenciju a iskusan. Jaha Sale Tamdir Husic Zilkic Ignjatovic Culum Lazevski Djordjilovic Crnogorac onaj, sve to papire i otpremnina sat sa posvetom i CAO.solinas je napisao/la:Hadzic,Husic, Tandir,Jahica, Ziljkic, Salihovic,...Hairilahovic.
Ako mislimo izboriti opstanak ovih igraca se moramo rijesiti.
Za novac koji primaju (malo jace od 14 000 km mjesecno)mozemo dovesti 3-4 dobraaa igraca za nase uslove.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sad cemo vidjeti njegovo umijeće i to sto kotira kao specijalista posebno u kupu. Ako zatvori igru i pickassto se postavi onda nista od njega neka se pridruži nizu od prethodnog postasviunapad1010 je napisao/la:Volio bih da Slavko ostavi isto sve kao protiv Viteza i da igramo za gol više, samo sto mislim da ce igrati zatvorenije i klasicno sa nekim na zadnjem veznom. Samo da Jahu ne stavi opet.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma tih nabrojanih se treba pod hitno otarasiti.Hitman22 je napisao/la:Hairulahovic dobar igrač. Reprezentativac U21 neka njega. Ostale se slažem. Golaman isto moze ostati. Nije vjerovatno skup popuni konkurenciju a iskusan. Jaha Sale Tamdir Husic Zilkic Ignjatovic Culum Lazevski Djordjilovic Crnogorac onaj, sve to papire i otpremnina sat sa posvetom i CAO.solinas je napisao/la:Hadzic,Husic, Tandir,Jahica, Ziljkic, Salihovic,...Hairilahovic.
Ako mislimo izboriti opstanak ovih igraca se moramo rijesiti.
Za novac koji primaju (malo jace od 14 000 km mjesecno)mozemo dovesti 3-4 dobraaa igraca za nase uslove.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo ih u Kikacima

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Eno patrik oprema hehe
Predsjednik kao da je ekonom samo salta opremu trenerke. Masala masala. Haman se Slavko dvoumi izmedju Sloge i Kikaca pa da se upozna izbliza
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Pa jbo te zivot ocel doc koji predsjednik da odvede trenera na pomocni tusnja a ne na svoje cedo kuknjava 

Ma doci ce uskoro ja vjerujem. Pravi predsjednik koji nema rezervne varijante samo SLOBODA
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Kod predcednika ispod vjetrovke duks divizije.Probisvjet je napisao/la:Evo ih u Kikacima

Kad se smije početi pisati o kup utakmici ?? Malo da to vidmo? Jel ovaj Kole smradic igra jel povrijedjen jel Kojic naumio da Krpica čuva i jel kadar za to
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kako bi to divno bilo.Hitman22 je napisao/la:Ma doci ce uskoro ja vjerujem. Pravi predsjednik koji nema rezervne varijante samo SLOBODA

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Meni su ovi ultrasi iz Kikaca ok. Grupa mala ali OK.

Folira Probisvjet čuj travari iz Kikaca. Gdje se uopste ide za Kikace tj kuda
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj ljudi kako ja imam **** osjecaj da cemo mi opet igrati finale kupa hahahaa
jednostavno iz ove kuknjave i svih desavanja, kao i prilika oko kluba, to bi bio vrhunac ironije. A jednostavno to tako hoce i to tako bude hahahaha
jednostavno iz ove kuknjave i svih desavanja, kao i prilika oko kluba, to bi bio vrhunac ironije. A jednostavno to tako hoce i to tako bude hahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Da imamo rezultate iskreno bolila bi me briga i da glodaju janje kod pupe u puracicu i da su masni ko maslenjak seoski. A i ovako gdje hodaju njihova stvar. Dajte nam rezultate Senco i Slavko.Probisvjet je napisao/la:Evo ih u Kikacima
Nemojte nam folova kao Mirko i Slavko, pazi metak Slavko.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Sta ti imas protiv pupe?
Pupa jaci od jablanickog klana

-
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Meni su ovi ultrasi iz Kikaca ok. Grupa mala ali OK.![]()
Nisu popili ali popusili jesuPenaltiky je napisao/la:Zajedno nisu tri pive popili

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
S Ovima se treba druzit.cak i doktor preporucuje 

-
- Kontakt:
Nista predlažem Senci kad apsolviramo ovaj han u kupu da izvede Slavkeca kod pupana nek obrste sve u kafaniSariel1987 je napisao/la:Sta ti imas protiv pupe?![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.