Dobro zvuci ovo, prikljucicu sebi u septembru taman jer mi se ne isplati sad preko ljeta kad nisam kod kuce vecinom, a i najvise mi je radi sportskih programa.
Javim ti @Heller kad budem prikljucivao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znam da on ima 3, ali bilo je prije i ona 3 kupona i dodas troje ljudi i svako je imao po mjesec besplatno ili je bilo mjesecno marka sad ne znam tacno.Heller je napisao/la:On dobija 3 a ko ga uputi mjesecPegi10 je napisao/la:Haj da i ja uletim dok ima jos 2 slobodna mjesta, vidim da se Heller poceo gurati
Sad i ti poceo nadimke davatiDANTES je napisao/la:Ništa Pegice uzeo je Hellera... uzalud nam trud
Jel ti se svidio poklon prije nekoliko stranicaQUARTERBACK je napisao/la:hahahah pegica
jesi vidio klizeci sa leđa obje noge, desna još podignuta..Pegi10 je napisao/la:Sad i ti poceo nadimke davatiDANTES je napisao/la:Ništa Pegice uzeo je Hellera... uzalud nam trud![]()
Jos mu ti objasni, a Heller uleti u guzvu i iskoristi situaciju
mali kida... toliko je simpatičan, sladak i kako samo pjeva.BelminM23 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma danas mi tubeju sam otvorio ovo i reko, aj da poslušam, kad ono...DANTES je napisao/la: mali kida... toliko je simpatičan, sladak i kako samo pjeva.
Nisam upratio o cemu se radi.Pegi10 je napisao/la:Jel ti se svidio poklon prije nekoliko stranicaQUARTERBACK je napisao/la:hahahah pegica![]()
Skoromessilla je napisao/la:Jeste to tek sad sa kafe?
Evolution87 je napisao/la:Joj sta mu rade sa ovim nadimcima![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A tuga zivota mi, hocel se smilovat kucke ikad?Narin je napisao/la:E moj Quater,dokle više ovako,dokle?![]()
messilla je napisao/la:Jeste to tek sad sa kafe?
Evo Quarterbeže da ti pojasnimPegi10 je napisao/la:Za Quartebacka imam jedan poklon posto sam mu ja dao gotivan nadimak, cak je i Donnie to priznao, a on meni ovako vraca![]()
Poklon je u spoileru![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.