FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bh_navijac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bh_navijac » 14 jun 2013, 00:35

DzoleZeljo je napisao/la:slika

Ko su ova djecica? Mogu li imena? Hvala

Nesto mi ovi previse mladi za seniorske kategorije? Mozda samo na pripreme idu ili?
da imalo ides na tekme i da pratis Želju znao bi kad je Sadikovic debitavao i da je tu nekoliko tekmi na klupi bio itd itd ... a ne lupao po forumima ko su "djecica" i sl. ...... sve neki nikovi Željo ovo ono a neznaju ni ko igra u Želje nit ista... nek se ne ljute oni pravi navijaci , shvatit ce oni mene ;)

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 14 jun 2013, 00:38

likusa je napisao/la:Krajnje neozbiljno pa vi vidite ...
Svraka nije ni bio na odmoru, odma poslije zavrsetka sezone pravac na pripreme sa reprezentacijom. A Adilovic ima izgleda nekih problema

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jun 2013, 00:40

Jest' dosadno kad su ove pauze, insan od dosade postane bijesan, samo bi se svađali.Opustite se mi smo
ŠAMPIONI
DRUG NEBI TI PUNCA

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 14 jun 2013, 00:42

bagrcavi je napisao/la:Jest' dosadno kad su ove pauze, insan od dosade postane bijesan, samo bi se svađali.Opustite se mi smo
ŠAMPIONI
heh, sad ce žrijebovi, pripreme, itd...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 jun 2013, 00:43

Malo sam se zabrinuo nema najava sa koseva o tituli ovo ono :mrgreen: ... nekako sam opusteniji kad najvaljuju titulu onda sam siguran da su kanta za nabijanje.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 14 jun 2013, 01:11

Koje je godiste ovaj zajmovic

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 jun 2013, 03:33

Ukoliko na okupu ostane trenutna ekipa mislim da su nam jos potrebni jedan golman, stoper i krilni igrac, jer ukoliko nam stoperski par budu cinili Kerla i Vasilic crno nam se pise. Ne zna se koje od njih dvojce gori i nesigurniji...

Naravno mislim da ce to biti dovoljno da ponovo uzmemo titulu, a sto se Evrope tice tu ne mozemo nista postici bez ulaganja u kvalitetne igrace.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 jun 2013, 08:27

bh_navijac je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:slika

Ko su ova djecica? Mogu li imena? Hvala

Nesto mi ovi previse mladi za seniorske kategorije? Mozda samo na pripreme idu ili?
da imalo ides na tekme i da pratis Želju znao bi kad je Sadikovic debitavao i da je tu nekoliko tekmi na klupi bio itd itd ... a ne lupao po forumima ko su "djecica" i sl. ...... sve neki nikovi Željo ovo ono a neznaju ni ko igra u Želje nit ista... nek se ne ljute oni pravi navijaci , shvatit ce oni mene ;)
Nista u ovom slucaju najbolje da se branim sutnjom. :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jun 2013, 08:45

pile87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:eto zasto vam kasne manekeni na prozivku :D
U cemu je problem zasluzili su :mrgreen:
Sto se mene tice nije problem, al po ovom su njih 4 samo ovojili titulu i oni su glavni, ne znam sto jedan vas Tomic recimo ili Urdinov nije zakasnio, valjda ista pravila vaze za sve igrace, da je povrijedjen ili ima nekih obaveza pa OK , al da odmara na moru, a ostali treniraju nidje veze

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 14 jun 2013, 08:52

aS_Roma je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:eto zasto vam kasne manekeni na prozivku :D
U cemu je problem zasluzili su :mrgreen:
Sto se mene tice nije problem, al po ovom su njih 4 samo ovojili titulu i oni su glavni, ne znam sto jedan vas Tomic recimo ili Urdinov nije zakasnio, valjda ista pravila vaze za sve igrace, da je povrijedjen ili ima nekih obaveza pa OK , al da odmara na moru, a ostali treniraju nidje veze
Odakle Colic na slici? Zar nije bio na prozivci? Ja ga mescini vidjeh. :)
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 14 jun 2013, 09:02

Evo kaže šef stručnog štaba u sportu da Evropa nije prioritet, znači samo ligi se okrećemo skinuli smo unaprijed gaćććće, nismo mi Dudelange da razbijemo salzburga.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 14 jun 2013, 09:03

Bili su i colic i stanic na prozivci, svraka nije, dobio produzen odmor zbog reprezentacije, a i adilovic dobio produzen odmor ne znam zbog cega ali nije mu sef tek onako dao jos odmora sigurno. Napadate momke sto su iskoristili odmor i sa djevojkama otisli na more nidje veze.

Sto se tice ekipe ja mislim da ce osim sve vise sanse u ligi dati ovim mladim nadama bajic, sadikovic, kjosevski i nadam se da ce se zeljkovic ibucan dobro pokazati. Drago mi je zbog bucana sto se vratio jer teba nam brz igrac koji zna probit po strani a to u posloj sezoni nismoo imali, a za evropu se nadam bar da ce doc golman i stoper pa onda se borit pa sta bude. :D
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 14 jun 2013, 09:06

Nama treba i vezni igrač pravi tehničar pa i jako brzo lijevo krilo koje zna centrirati iz trka u peterac.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 14 jun 2013, 09:11

Eeee marketinŽe marketinŽe: http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/hajduk ... 90622.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tačno me nostalgija puče, kad se sjetim predratnih albuma, Italija 1990 :D
Ovo bi i kod nas upalilo 100% samo se trebalo sjetiti

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 14 jun 2013, 09:20

zeljooooo je napisao/la:Nama treba i vezni igrač pravi tehničar pa i jako brzo lijevo krilo koje zna centrirati iz trka u peterac.
U vezi ima tomic imaju bekric i svraka ako ostanu, ako ne ostanu vjerjem da ce doci i u vezu neko, ima i hasanovic i jamaka zaboravih :mrgreen: , a lijeva strana i mene brine. Urdinov mi je dobar i dobro je zamijenio kvesu, bar sto se lige tice. Vidjet cemo ga sad u evropi, a naprijed bi i ja volio vidjet jednog ljevaka, bzog pokretljivog al izgleda da cemo stanica morat gledat i sljedce sezone na lijevom krilu.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 jun 2013, 09:42

DzoleZeljo je napisao/la: Nista u ovom slucaju najbolje da se branim sutnjom. :mrgreen:
Pusti ga majke ti, imas pravo da pitas, umjesto da se pravi pametan rekao bi ko su momci.
Damir Sadikovic je vec debitovao sto pametnica rece, tu su jos RIad Bajic i Dzeno Zaimovic, dok ovog skroz lijevo ja ne poznajem, al mozda ovaj genijalac zna pa bi bilo lijepo da kaze ko je momak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

kukac
Kontakt:

Post Postao/la kukac » 14 jun 2013, 09:49

Pozdrav, novi sam na forumu ..Tu sam naravno zbog voljenog kluba Želje.

Za momka skroz lijevo kazu da je Enis Sadikovic i da je brat od Damira Sadikovica. Nesto je stariji nego sto izgleda mislim da ima oko 23 god igrac je sredine terena takodje mislim ,.,... Ima par komentara na forumu o njmu.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jun 2013, 09:52

cuj neozbiljno :oops: :oops: ljudi ne smiju otici na odmor sa svojim djevojkama :S :S
donijeli su nam titulu i neka uzivaju na odmoru

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jun 2013, 09:56

arelinho je napisao/la:
cuj neozbiljno :oops: :oops: ljudi ne smiju otici na odmor sa svojim djevojkama :S :S
sta je to Adilovic pa da se ne pojavi na prozivci ?
Željeznicar za život cijeli !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jun 2013, 09:58

likusa je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
sta je to Adilovic pa da se ne pojavi na prozivci ?
najbolji strijelac naseg tima i dobio produzeni odmor ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Mamba21 i 262 gosta.