Nisu ni meni drage iskreno, ali vise za Tuzlu nismo mogli dobiti. Nisu ni srbende ludi da nam npr. Banja Luku daju #pajelMocMahale444 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Kome smetaju Pale???
Meni druze Beli
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Daće kutiju proizvoda Swissliona za tvoje selobelosevic28 je napisao/la:Nisu ni meni drage iskreno, ali vise za Tuzlu nismo mogli dobiti. Nisu ni srbende ludi da nam npr. Banja Luku daju #pajelMocMahale444 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Kome smetaju Pale???
Meni druze Beli
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Možemo naći i kako ste vi nekad psovali Želju a sad se ližete s njima. Znamo i mi tu priču.sviunapad1010 je napisao/la:
Dodaj ih @skoro. Nisu bitni u kontekstu sinoćnje fašističke ko fol borbe prsa u prsa ovdje na temi
Da malo nađemo kako se ližete sa mađarima ovdje na temi ranije. Ali znamo vec svi koji smo tu duže tu priču.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I vi sa hskzrinjskim ko nokat i meso, a jučer je eskaliraloskoroalen je napisao/la:Možemo naći i kako ste vi nekad psovali Želju a sad se ližete s njima. Znamo i mi tu priču.sviunapad1010 je napisao/la:
Dodaj ih @skoro. Nisu bitni u kontekstu sinoćnje fašističke ko fol borbe prsa u prsa ovdje na temi
Da malo nađemo kako se ližete sa mađarima ovdje na temi ranije. Ali znamo vec svi koji smo tu duže tu priču.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sto bi mi bosanski Bosnjaci davali neko normalno selo za bilo sta?! Samo komunjaraCity je na trejdu...
skoroalen je napisao/la:Možemo naći i kako ste vi nekad psovali Želju a sad se ližete s njima. Znamo i mi tu priču.sviunapad1010 je napisao/la:
Ko se s njima liže? Tom klubu želim sve najgore.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pelena za erojaskoroalen je napisao/la:Kako nigdi, eno ga se.re u Haagu.Rokoko87 je napisao/la:LIPA CVIĆA LIPA CVIĆA A NIGDI MLADIĆAMocMahale444 je napisao/la:U marami secera
Aj u mastrafi sherbeta
U marami secera
Da mi draga vecera
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Liže se ova dupla desetka. Halali na trpanju svih u isti koš, al i on na osnovu svađe Tottija, Morte i hska, reče kako smo se svi lizali s njima a sad ih mrzimo.Penaltiky je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Možemo naći i kako ste vi nekad psovali Želju a sad se ližete s njima. Znamo i mi tu priču.sviunapad1010 je napisao/la:
@Rokoko jbg, prešao hsk granicu. Isto onaj što čuva muslimanske kuće u Bijeljini, pa kasnije "prodali ste veru za večeru".
ima snimak jednog cvikeraša sa skupštine neke nedavnePenaltiky je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Možemo naći i kako ste vi nekad psovali Želju a sad se ližete s njima. Znamo i mi tu priču.sviunapad1010 je napisao/la:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Skoro tvoj problem sto tako doživljavaš. Kod tebe je a i kod većine pitara ovdje cim je neko protiv vas lize se sa ostalima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Možemo isto reći za Mađare. To što smo zajedno hejtali Želju, ne znači da se ližemo. Pozdrav.
-
belosevic28
- Kontakt:
Njima je najgore da jednostavno postoje jos dugo godina.Osim13 je napisao/la:Ja vala Slobodi nemam šta želiti gore
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Boze sacuvaj

Ovaj kao da je posao da bere gljive.Rahmanovic je napisao/la:Boze sacuvaj![]()
jel ovo betmen stavio utege oko nogu i stoji u mjestu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E vala jest uhljup covjek..Rahmanovic je napisao/la:Boze sacuvaj![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.