Nije ništa opasno, razmijenili nekoliko udaraca. Evo sad mi jaran javio, izgleda se pimirili sad su najbolji jarani. Idu jedan drugom na kafu.mma_hz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 14:44Nego reci ti meni ko je koga,nako na distanci rozman visociji mogao ga je pogadjati direktima i front kikovima...sa druge strane Ziljkic je mogao ici u tijelo pa bacati neku bombu,neki cep odozdo Rozmanu...Ne znam,al opet ja bih se kladio Rozman na bodove uzeo.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pravi carsijaneri ,danas hebu jedan mster drugom sutra na kafi u dzaniniju hahahahafks74 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:38Nije ništa opasno, razmijenili nekoliko udaraca. Evo sad mi jaran javio, izgleda se pimirili sad su najbolji jarani. Idu jedan drugom na kafu.mma_hz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 14:44Nego reci ti meni ko je koga,nako na distanci rozman visociji mogao ga je pogadjati direktima i front kikovima...sa druge strane Ziljkic je mogao ici u tijelo pa bacati neku bombu,neki cep odozdo Rozmanu...Ne znam,al opet ja bih se kladio Rozman na bodove uzeo.![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Sto se tice zimskog prelaznog, ukoliko Kyeremeh dobije srpske papire treba vratiti Guliashvilija i staviti ga na CAM, a golmana pod hitno.

mma_hz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:39Pravi carsijaneri ,danas hebu jedan mster drugom sutra na kafi u dzaniniju hahahahafks74 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:38Nije ništa opasno, razmijenili nekoliko udaraca. Evo sad mi jaran javio, izgleda se pimirili sad su najbolji jarani. Idu jedan drugom na kafu.mma_hz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 14:44
Nego reci ti meni ko je koga,nako na distanci rozman visociji mogao ga je pogadjati direktima i front kikovima...sa druge strane Ziljkic je mogao ici u tijelo pa bacati neku bombu,neki cep odozdo Rozmanu...Ne znam,al opet ja bih se kladio Rozman na bodove uzeo.![]()

Svi u offcial store po zastavu, nema izgovora!

- feniksptica
- Kontakt:
Kakvo razmišljanje. Vratiti Gulija, vratit Gulija pa nek igra 10min valja nam.
Treba dovesti još 5 stranaca i 5 naših i poslati ih na posudbe u Velež, Igman, Slobodu... Da ima ko da otkine bod/ove konkurentima za titulu, a ti igrači protiv nas ne igraju svakako.
Jok daj odma vraćaj nakon jedne utakmice sve u Sarajevo nek se gomilaju na klupu.
Treba dovesti još 5 stranaca i 5 naših i poslati ih na posudbe u Velež, Igman, Slobodu... Da ima ko da otkine bod/ove konkurentima za titulu, a ti igrači protiv nas ne igraju svakako.
Jok daj odma vraćaj nakon jedne utakmice sve u Sarajevo nek se gomilaju na klupu.

🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
guli sad odigrao dobro. Sacekaj iduce dvije kad podbaciTorino je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:14Kakvo razmišljanje. Vratiti Gulija, vratit Gulija pa nek igra 10min valja nam.
Jok daj odma vraćaj nakon jedne utakmice sve u Sarajevo nek se gomilaju na klupu.![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vrati i Kapetanovića iz Slobode izbacio kone iz kupa.. Ima li išta slađe kad znaš da je tvoj igrač na posudbi otresao konkurenta za titulu i pogurao te. Navijači za izučavati Boga miLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:21guli sad odigrao dobro. Sacekaj iduce dvije kad podbaciTorino je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:14Kakvo razmišljanje. Vratiti Gulija, vratit Gulija pa nek igra 10min valja nam.
Jok daj odma vraćaj nakon jedne utakmice sve u Sarajevo nek se gomilaju na klupu.![]()
![]()
🇵🇸
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Salu na stranu, ali on je pravi primjer sta znaci postovati klub. Momak iz Hrvatske koji veze nema sa nama, koji je odstranjen jer se na njega ne racuna, dolazi na tekme, bodri ekipu, nikad "A" nije rekao nikome, nista lose. Lekcija za mnoge samoprozvane legende i velike navijace. Ja mu zelim svu srecu u karijeri.
-
- Kontakt:
Strasno dobar momak koji svim srcem voli i postuje klubNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:32Salu na stranu, ali on je pravi primjer sta znaci postovati klub. Momak iz Hrvatske koji veze nema sa nama, koji je odstranjen jer se na njega ne racuna, dolazi na tekme, bodri ekipu, nikad "A" nije rekao nikome, nista lose. Lekcija za mnoge samoprozvane legende i velike navijace. Ja mu zelim svu srecu u karijeri.

Ivan ce imati postovanje i podrsku svakog navijaca Sarajeva do kraja karijere.Primjer kako jedan igrac treba da se ponasa.Doslovno svaku je na Kosevu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dovodimo srpskog Girouda

Ako će igrati po 10 minuta, onda ga ne vraćati, logično.Torino je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:14Kakvo razmišljanje. Vratiti Gulija, vratit Gulija pa nek igra 10min valja nam.
Ako je odigrao jednu dobru utakmicu, onda ga ne vraćati, logično, ali nije odigrao samo jednu dobru utakmicu.
Zašto ga ne bi vratili?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Tako i treba, a da protiv nas nemaju pravo igratiTorino je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:25Vrati i Kapetanovića iz Slobode izbacio kone iz kupa.. Ima li išta slađe kad znaš da je tvoj igrač na posudbi otresao konkurenta za titulu i pogurao te. Navijači za izučavati Boga miLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:21guli sad odigrao dobro. Sacekaj iduce dvije kad podbaciTorino je napisao/la: ↑14 nov 2023, 17:14Kakvo razmišljanje. Vratiti Gulija, vratit Gulija pa nek igra 10min valja nam.
![]()

Normalno je nenormalno za nas klub i navijace.
Tri lose tekme te vinu u zvijezde a isto tako tri lose ti je noga iz kluba.
Gulisa odigrao fino sinoc i djelimicno protiv Igmana. Mozda nisam pratio bas sve ali ne znam da je sad rasturio.
Ugl odlican potez s ovom posudbom ali se Gulisa ima bas do kraja sezone dokazati.
Steta sto vise toga nema, mi kao klub moramo posijati tih igraca svake godine za prestupnu.
- 1 9 4 6 -
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Amer Bekić je tu isto
Ikic je eto regulara momak, ali djaba nije se snasao kod nas. Nije vala pokazao trecinu od onoga sto je igrao u sirokom. Njemu svakako sretno, moze on naci sebi solidan angazman
Ija bi za 250-300 k km godisnje isao na utakmice hajduka ili nk mamic (i to kad imaju bile boje dresova)
300 k kermica nije malo.
Gulashvili nije bio ni kod nas totalna ubleha, mnogo bolji nego heba u pik karijere.. nista keremach nije bolji od njeg..
Velez cemu dat minutazu iztreniracega kad ga vratimo ocekujem da se odkida sa lanca ko sarplaninac
300 k kermica nije malo.
Gulashvili nije bio ni kod nas totalna ubleha, mnogo bolji nego heba u pik karijere.. nista keremach nije bolji od njeg..
Velez cemu dat minutazu iztreniracega kad ga vratimo ocekujem da se odkida sa lanca ko sarplaninac
Šta mislite o Irfanu Vusljaninu?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
ima slobodne papire, pritom i naše državljanstvo. Iskreno što da ne, kad je ona bukva Fejsal trpao, što ne bi i ovaj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.