FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakav je ovo cirkus ovdje?
Benjo ima dobru ponudu na stolu i 99% da ide. Mislim da Svraka ostaje kod nas i sl. sezonu.
Benjo ima dobru ponudu na stolu i 99% da ide. Mislim da Svraka ostaje kod nas i sl. sezonu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta je sa Adilom? Mislim da je konacno vrijeme za Adila doslo. Sada ili nikad..storm_raider je napisao/la:Kakav je ovo cirkus ovdje?
A Svraka ce se zajebati ako ne ode, cisto jer sumljam da ce biti u rosteru za SP2014, ako ostane kod nas. Jedino prezak u jacu ligu, bi mu mozda pruzio priliku da se dokaze da zasluzuje da bude u tom rosteru, ovako, veoma tesko. Jedino da se neko povrijedi.
Nekadasnjem nasem napadacu Boubacar Diabang-BUBI danas je 25. rođendan...
Nek mu je sretan i bez povreda i da nam se nekad vrati jer vjerujem i kad bude imao 30+ bice jos zvjer za nase uslove i da ce razvaljivati..
Nek mu je sretan i bez povreda i da nam se nekad vrati jer vjerujem i kad bude imao 30+ bice jos zvjer za nase uslove i da ce razvaljivati..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
@ennis-jbg drug šta ću ti ja valjda ćeš skontati nekad...@jug-nostalgičar-kredibilitet na forumu me ne interesuje vjeruj mi,tako da...i forum je mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja a nije mjesto gdje češ saznati informacije iz kluba.za to imaš dnevnu štampu.
- storm_raider
- Kontakt:
Za Adilovica se jos nista ne zna. Rekao bih 60% da ide.DzoleZeljo je napisao/la:Sta je sa Adilom? Mislim da je konacno vrijeme za Adila doslo. Sada ili nikad..storm_raider je napisao/la:Kakav je ovo cirkus ovdje?
A Svraka ce se zajebati ako ne ode, cisto jer sumljam da ce biti u rosteru za SP2014, ako ostane kod nas. Jedino prezak u jacu ligu, bi mu mozda pruzio priliku da se dokaze da zasluzuje da bude u tom rosteru, ovako, veoma tesko. Jedino da se neko povrijedi.
moderacija, administracija, radite li svoj posao na ovom dijelu foruma?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Znaci pojacanja jos nema. Makar ni u vidu odlaska
Zadnja izmjena: batman, dana/u 13 jun 2013, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Glupa ti ba spika.DANDY je napisao/la:@ennis-jbg drug šta ću ti ja valjda ćeš skontati nekad...@jug-nostalgičar-kredibilitet na forumu me ne interesuje vjeruj mi,tako da...i forum je mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja a nije mjesto gdje češ saznati informacije iz kluba.za to imaš dnevnu štampu.
Upravo si napisao svoje motive onog lozenja raje.Lupio bezveze informaciju nadajuci se da ce se na prvi dan prozivke pojaviti neko zvucno ime,i kasnije bi lafinjo upravo kako si gore naveo da imas neke bliske informacije i slicno.Posto nisi ubo i izofirao se,bolje da ne pises dalje provjerene i da se jos dodatno ofiras.Forumi i jesu mjesto gdje treba da se iznose mišljenja i da se vodi neka normalna diskusija,što ovdje nije slučaj.Pratim ovaj forum godinama i svako malo se pojavi neko sa provjerenom informacijom iz i oko kluba,nastojeći da pridobije pažnju raje.Ono sto je prije 10-ak godina bio Makijato,to su sada forumi.,znači jedna velika mahala i ništa drugo.Što se kasnije prenosi na stvarni svijet.Svi hoče da budu ti koji su šatro bliski klubu i da imaju info iz prve ruke.Eh sada što se tiče mog pisanja proteklih dana oni koji su stvarno bliski klubu (a njih je jako malo) su skontali da bila zayebancija i nisu s
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
"mišljenje" je teška riječ, to podrazumijeva više kognitivne funkcije, logiku, indukciju, dedukciju fazone...
Dobro i šta sad...To je tvoje mišljenje i ja ga strahovito poštujem,ali da bi mogao ovako nešto tvrditi moraš imati argumente,a tvoji su Boga mi tanki ako si ovo gore zaključio samo na osnovu mog pisanja proteklih dana.arhimed89 je napisao/la:Glupa ti ba spika.DANDY je napisao/la:@ennis-jbg drug šta ću ti ja valjda ćeš skontati nekad...@jug-nostalgičar-kredibilitet na forumu me ne interesuje vjeruj mi,tako da...i forum je mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja a nije mjesto gdje češ saznati informacije iz kluba.za to imaš dnevnu štampu.Upravo si napisao svoje motive onog lozenja raje.Lupio bezveze informaciju nadajuci se da ce se na prvi dan prozivke pojaviti neko zvucno ime,i kasnije bi lafinjo upravo kako si gore naveo da imas neke bliske informacije i slicno.Posto nisi ubo i izofirao se,bolje da ne pises dalje provjerene i da se jos dodatno ofiras.Forumi i jesu mjesto gdje treba da se iznose mišljenja i da se vodi neka normalna diskusija,što ovdje nije slučaj.Pratim ovaj forum godinama i svako malo se pojavi neko sa provjerenom informacijom iz i oko kluba,nastojeći da pridobije pažnju raje.Ono sto je prije 10-ak godina bio Makijato,to su sada forumi.,znači jedna velika mahala i ništa drugo.Što se kasnije prenosi na stvarni svijet.Svi hoče da budu ti koji su šatro bliski klubu i da imaju info iz prve ruke.Eh sada što se tiče mog pisanja proteklih dana oni koji su stvarno bliski klubu (a njih je jako malo) su skontali da bila zayebancija i nisu s
Jos uvijek ne kontamDANDY je napisao/la:@ennis-jbg drug šta ću ti ja valjda ćeš skontati nekad...@jug-nostalgičar-kredibilitet na forumu me ne interesuje vjeruj mi,tako da...i forum je mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja a nije mjesto gdje češ saznati informacije iz kluba.za to imaš dnevnu štampu.

Ako nemas nikog bliskog u klubu kao sto ni ja nemam pa da nesto cujes,suti i to je to,ne lozi raju,nijeljudima do zajebancije bar takve,sad te vecina gleda drugacije
SLOBODA NAVIJAČIMA
eno Lazara ispred stadiona.zna li neko jeli se vraca???
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ko me gleda drugačije?Virtualni likovi koji se kriju iza nicka,jel oni...Daj ba..
-
- Kontakt:
Padaju mu procenti za odlazak. Zimus je otišao 90% u Minhen.storm_raider je napisao/la:Za Adilovica se jos nista ne zna. Rekao bih 60% da ide.DzoleZeljo je napisao/la:Sta je sa Adilom? Mislim da je konacno vrijeme za Adila doslo. Sada ili nikad..storm_raider je napisao/la:Kakav je ovo cirkus ovdje?
moderacija, administracija, radite li svoj posao na ovom dijelu foruma?
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
- zeljo4life
- Kontakt:
Jel se to zaebajes? Goni ga u sto pi#ki materina!! Jos samo nam on fali...gavran je napisao/la:eno Lazara ispred stadiona.zna li neko jeli se vraca???
Amare hvala ti...
Ovaj Kantar iz Borca nije loš, a lijevo je krilo ako mu daju slobodne papire valjalo bi ga zaganjati.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Nisam ja nikakav kadija,nemam te namjeru ovdje prozivati i argumentirati satima jel nesto il nije,vec ti samo ukazujem da ti je bezze to.To sto ja mislim da nije ok da bezveze lozis raju (koja je i onako u nekom iscekivanju i na svaku informaciju reaguje sa velikim optimizmom),ne znaci da trebas mene poslusati i da trebas po mom misljenju postupati.Da ne idemo u totalni off posto nam prica vec postaje kao za kafom,zelim puno pozzDANDY je napisao/la: Dobro i šta sad...To je tvoje mišljenje i ja ga strahovito poštujem,ali da bi mogao ovako nešto tvrditi moraš imati argumente,a tvoji su Boga mi tanki ako si ovo gore zaključio samo na osnovu mog pisanja proteklih dana.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Tesko je ocekivati pojacanja, prvo zbog besparice, a drugo jer svi imalo bolji igraci trenutno cekaju da im sta ispadne vani... Nismo se mi sad toliko oslabili, jedino sto raju pogadja sto se stagnira na tom planu ali tako je kako je... Sigurno ce kasnije doci jos 1-2 igraca... Evropa ko Evropa, a ovde u PL ni ostali klubovi nesto drasticno ne rade... Sad u kakvoj ce ko formi biti, kako ce se kome poklopiti stvari ostaje da se vidi...
Vala bas,krampa Lazo ne moze zamijeniti Adilovica eventualno nikako.Bolje Sabana isforsirati nego Lazuzeljo4life je napisao/la:Jel se to zaebajes? Goni ga u sto pi#ki materina!! Jos samo nam on fali...gavran je napisao/la:eno Lazara ispred stadiona.zna li neko jeli se vraca???
SLOBODA NAVIJAČIMA
E jbg Lazar, jedva smo ga se rješili! Imamo jednog takvog u napadu, evo boga molimo godinama da ga neko odvede a u zamjenu dobijemo istog.cccgavran je napisao/la:eno Lazara ispred stadiona.zna li neko jeli se vraca???

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
lazar gradi trojicu odbrambenih igrača a sejo bučan zabija u devedesetoj u bratislavi za 0-1 i naš prolaz 

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Hrasno15, MostarNeretva, MrkiMedo, Napaceni87, pinki i 101 gost.