Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Bihac96
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Bihac96 » 12 jun 2016, 14:17

Virtu4l je napisao/la:
Liverpool. YNWA je napisao/la:prosječne ekipe Švedske?!
pa dobro čovječe jesi ti normalan?
Ma pusti, na ovu temu više ne treba ulaziti, gade mi se.
Jes prosječna za one koji prate rukomet samo kad igra reprezentacija.Čuli da ima ne igraju 4 igrača i odmah je prosječna.A samo da pročitaju imena klubova ovih igrača sve bi im bilo jasno,ne mora ni znati kvalitete igrača.Ma da kad bi pojedinci vidjeli da neki igrač igra u Kielce-u rekli bi kakav Kielce nikad čuo prosječni klub :lol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jun 2016, 14:17

Marka napolje ne igramo na krila uopste. Nema veze sto nam krila veze sa zivotom nemaju ali daj da igramo na krila
Nad tobom sunce najljepše sja

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2016, 14:17

Treba priznati da smo ograničena selekcija. Ako se izvuče protiv Švedske, biće ravno čudu epskih razmjera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 12 jun 2016, 14:18

Može se ovo stići , samo da malo hrabrije igraju.
"We need to suffer. And we need to fight."

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 jun 2016, 14:18

Bihac96 je napisao/la: Jes prosječna za one koji prate rukomet samo kad igra reprezentacija.Čuli da ima ne igraju 4 igrača i odmah je prosječna.A samo da pročitaju imena klubova ovih igrača sve bi im bilo jasno,ne mora ni znati kvalitete igrača.Ma da kad bi pojedinci vidjeli da neki igrač igra u Kielce-u rekli bi kakav Kielce nikad čuo prosječni klub :lol:

Tako nekako. :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 12 jun 2016, 14:19

Liverpool. YNWA je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:NIkad ni u jednom sportu nije bilo vise sudjenje u nasu korist... i pored toga, gubimo protiv jako,jako oslabljene prosjecne ekipe Svedske tri razlike... To valjda dovoljno govori o nasoj kvaliteti i nasem selektoru... Ide ovo na sigurnih 6-7 razlike za Svede u 2. poluvremenu, imat cemo mi bar jos jednu ''crnu rupu'' ...
prosječne ekipe Švedske?!
care moj fale im 4 glavna igraca, pored toga ljudi nisu ama bas nista pokazali osim Jakobsona koji je jedini tu od udarne petorke Sveda (Jakobson, Anderson, Nilson, Ekberg i jos jednog zab sam tacno sad). Njihova igra se svela da on suta za 9-10 metara i pogadja 90-ke i da poentiraju iz nasih gresaka na kontru. Ova danasnja ekipa Svedske je cisti prosjek i imalo ozbiljnija ekipa od nase danas bi na poluvremenu vodila 1-2 razlike. Toliko. Ti sto pripisujes uvijek kvalitetu drugih nase neuspjehe, malo pogledaj bolje kako nas ljudi jeftino nadigraju. Danas je sve do nas , a ne do njih
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 12 jun 2016, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 12 jun 2016, 14:20

pinoglavi je napisao/la:Nema veze sto nam krila veze sa zivotom nemaju ali daj da igramo na krila
:facepalm: :facepalm:
"We need to suffer. And we need to fight."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 12 jun 2016, 14:20

Selektor je najbolje opisao situacijiu kad je bio timeout " sta ste se prepali, je bali vas oni"
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jun 2016, 14:20

Ko god kaze za ekipu u cijem trenutnom rosteru imaju ćo tri igraca Flensburga i Fuchsea, po jedan Vesprema i RNLowen da je prosjecna, pojma nema i nije mu mjesto na ovoj temi. Brukate se momci sa postovima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2016, 14:20

Pa bas im i fale 4 igraca jer nas ne shvataju ozbiljno, mozda i ovi sto igraju odradjuju posao..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 jun 2016, 14:21

Captain4 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nema veze sto nam krila veze sa zivotom nemaju ali daj da igramo na krila
:facepalm: :facepalm:
Nadam se da ces sam shvatiti, ako ne shvatis onda imas ozbiljnih problema
Nad tobom sunce najljepše sja

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 12 jun 2016, 14:21

bodi123 je napisao/la:Fakat je sudjenje odlicno, kao da nam pomalo Portugalci vracaju za ono na SP. Nekoliko odluka koji se ne bi svirali domacinima su svirali za nas Portugalci, ali i pored toga mi nemamo igraca osim Nikole koji je sposoban nesto iskreirati nazalost. O krilima vise nema fajde govoriti, i ptice na grani znaju da imamo haman najgora krila od svih ovih repki koje su u ovom barazu, ono sto me cudi je da nisu spustili ni 1 loptu na crtu a to nas je krasil u nekim prethodnim mecevima kao jedan pozitivan segment.

Sve preko 3 razlike na kraju nazalost bit ce skoro pa nemoguce stici, i 3 bi tesko stigli a kamol vise.
Sudjenje je 50-50 zasad ali nista to ne znaci vidjet cemo kad se bude lomila utakmica, ocekivano u 1. pol da bude dobro sudjenje pa cak malo i na nasu stranu da bi mogli prelomit u korist svedjana u drugom..
This time next year we'll be millionaires.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 12 jun 2016, 14:22

FRANK RIBERY je napisao/la:Ko god kaze za ekipu u cijem trenutnom rosteru imaju ćo tri igraca Flensburga i Fuchsea, po jedan Vesprema i RNLowen da je prosjecna, pojma nema i nije mu mjesto na ovoj temi. Brukate se momci sa postovima.
ma pusti brate, ispratit će ova dva meča, ako prođemo, gledat će i prvenstvo, i tako u krug
Nema se smisla svađati i raspravljati, hajmo ispratiti ovo , i ako Bog da proći ove "prosječne" Švede :bih:
#Ynwa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2016, 14:22

zizu1991 je napisao/la:Treba priznati da smo ograničena selekcija. Ako se izvuče protiv Švedske, biće ravno čudu epskih razmjera.
Sve dok smo u igri za to cudo ne smijemo odustati. Treba nam 20 golova za to, ne znam ko ce ih zabiti, ali moramo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 12 jun 2016, 14:22

boomerang5 je napisao/la:
Liverpool. YNWA je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:NIkad ni u jednom sportu nije bilo vise sudjenje u nasu korist... i pored toga, gubimo protiv jako,jako oslabljene prosjecne ekipe Svedske tri razlike... To valjda dovoljno govori o nasoj kvaliteti i nasem selektoru... Ide ovo na sigurnih 6-7 razlike za Svede u 2. poluvremenu, imat cemo mi bar jos jednu ''crnu rupu'' ...
prosječne ekipe Švedske?!
care moj fale im 4 glavna igraca, pored toga ljudi nisu ama bas nista pokazali osim Jakobsona koji je jedini tu od udarne petorke Sveda (Jakobson, Anderson, Nilson, Ekberg i jos jednog zab sam tacno sad). Njihova igra se svela da on suta za 9-10 metara i pogadja 90-ke i da poentiraju iz nasih gresaka na kontru. Ova danasnja ekipa Svedske je cisti prosjek i imalo ozbiljnija ekipa od nase danas bi na poluvremenu vodila 1-2 razlike. Toliko. Ti sto pripisujes uvijek kvalitetu drugih nase neuspjehe, malo pogledaj bolje kako nas ljudi jeftino nadigraju. Danas je sve do nas , a ne do njih
Zasto se uvijek potencira ta prica za protivnika, kada ga nasi zatvore ili izdominiraju, da su proosjecni, da im fali ova, fali onaj, imaju los dan itd, ne samo u rukometu nego u svim sportovima? Zar se ne moze desiti da ih nadigramo, limitiramo na nekim pozicijama itd a ne samo da smo mi tu posmatraci i kao slucajno se nesto desilo...

na srecu.....
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 jun 2016, 14:23

Okrenut ćemo ovooo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2016, 14:24

Djaba ta prica da nema odustajanja kada ce atmosfera u Sarajevu ako ovdje izgubimo vise od 5-6 razlike biti potpuno druga nego sto bi bila da izgubimo 2 ili 3..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jun 2016, 14:24

Vidi Bht-a, sve se nema a studio u Svedskoj, evo i medine sehic :mrgreen

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 12 jun 2016, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jun 2016, 14:24

Moramo izvuci ovdje remi ili poraz s 1 golom razlike ako zelimo prolaz dalje jer mi ne mozemo pobijediti snaznije od nas vise od 2 gola razlike taman igrali na stotinu domacih terena...mada cuda su moguca, ali tesko kada smo mi u pitanju...dakle, samo na odbranu i snagu ih nekako mozemo proci...
Da mi je jednom u zivotu da gledam tekmu rahat tipa ovdje izgubili 1,2 razlike a kod kuce cijelo vrijeme vodis 7,8 razlike i privodis mec kraju bez mnogo stresa i napetosti :D

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 12 jun 2016, 14:24

care moj fale im 4 glavna igraca, pored toga ljudi nisu ama bas nista pokazali osim Jakobsona koji je jedini tu od udarne petorke Sveda (Jakobson, Anderson, Nilson, Ekberg i jos jednog zab sam tacno sad). Njihova igra se svela da on suta za 9-10 metara i pogadja 90-ke i da poentiraju iz nasih gresaka na kontru. Ova danasnja ekipa Svedske je cisti prosjek i imalo ozbiljnija ekipa od nase danas bi na poluvremenu vodila 1-2 razlike. Toliko. Ti sto pripisujes uvijek kvalitetu drugih nase neuspjehe, malo pogledaj bolje kako nas ljudi jeftino nadigraju. Danas je sve do nas , a ne do njih[/quote]
Zasto se uvijek potencira ta prica za protivnika, kada ga nasi zatvore ili izdominiraju, da su proosjecni, da im fali ova, fali onaj, imaju los dan itd, ne samo u rukometu nego u svim sportovima? Zar se ne moze desiti da ih nadigramo, limitiramo na nekim pozicijama itd a ne samo da smo mi tu posmatraci i kao slucajno se nesto desilo...

na srecu.....[/quote]

pa ja upravo to i govorim. Da su nasi iole normalno odigrali (bez smijesnih gresaka tipa ispadanja lopte , udaranja u nogu, dodavanja u aut ) bili bi najmanje u egalu. Nije njihov kvalitet zasada presudan, vec nas nekvalitet.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.