Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 11 jun 2011, 15:06

Bosco je napisao/la:Henry se malo za*ebava po americi i New Yorku. :lol:

[youtube][/youtube]
Titi, nikad prezaljeni. :cry:

Treb'o je ostat' u Arsenalu. Treb'o nam je neko, ko ce pomoc mladjima da osvajaju trofeje. Sad trenutno nemamo nikoga ko zna stat na loptu kad je potrebno, ne znamo se branit, ni cuvat loptu. Previse primljenih golova u zavrsnicama utakmica, prokockanih pobjeda, previse primljenih golova iz prekida. Treba nam stijena u odbrani, opet ponavljam, koje ce se svi bojati. Something like Campbell, Adams.

Clishy i Sagna da ostanu, Vermalen i Samba bi cinili prepreprejak tandem u odbrani. Par excellence!

U veznom redu Parker se pokazuje kao idealno rjesenje, ima iskustva covjek, zna smirit igru, dat savjete drugima.

O napadu ne tream trosit rijeci, imamo pravog topdziju, RvP, koji pogadja iz svih pozicija. Tu je jos Chamakh, evo citam Gervinho bi trebao bit drugo pojacanje transfer perioda. Prodati Bendtnera, Velu ( ima talenta, ali do sada nije pokazao, skoro pa nista ). Svim silama treba pokusat dovest Benzemu, fantastican napadac. Hazard takodje.

Nasi igraci trebaju bit odlucniji, treba nam vise suteva sa distance. Samo kad se sjetim sut Robina protiv citya. Vise onakvih nam treba.

Aaron - Jack ce biti novi Xavi - Iniesta. Obojica mladi, raskosan telent posjeduju, Jack vec pokazao ove sezone da se moze nositi sa pritiskom, protiv Barce odlican bio, mozda i najbolji. Aaron dolazi na svoje poslije povrede, treba mu utakmica.

Eto, haj da ne duzim vise. WENGERUUUUU BENZEMA TE CEKA !!!

bosco, sry za cit. nisam imao namjeru ovoliko pisat ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 jun 2011, 17:21

Arnelinho je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Prvo, kada kopiraš s nekom srpskog magazina onda molim te prepravi te riječi kao Theo Wallcot i tako te. Jer nemaš pojma kako mi je ružno to čitat a vjerujem i svima ostalima.

:lol: :lol: :lol: Ti haman čitaš samo avaz i ono što nije na b/h/s jezicima? :mrgreen: Nisam primjetio da piše dvoje "L", al' jesam da je zapis onako kako izgovaraju. :)
Šta ti ba ima smetat', važno je da se o Arsenalu govori. ;)

GunnerS je napisao/la:Btw. uz tebe sam što se tiče Engleskih igrača. Ja bih volio da ih ima svih 11 al. Ovi sada su svi mladi i nadam se da će bit za godinu, ako ne i ove godine okosnica Arsenala.

Ajmo ovako:
-----------Golman------------
Jenkinson---Cahill----štoper----Gibs
--------------------DMF-------------------
-------------Jack-----Ramsey
Walcott---------------------------Chamberlain
----------------Napadač------------

Neka svaku tekmu počne njih polovica, dobro će biti. ;) Još Downinga dovest, možda bi bilo dobro i Defoa i taman. Onda još jednog dvojcu stranaca i eto ti ga. ;)

GunnerS je napisao/la:Fabregas, hmm, neka nama još koju godinu njega, vjeruj mi. Sa njim ćemo lakše osvojit bilo kakvu titulu a ako je osvojimo njegova cijena će se popet minimalac 15-tak miliona, tako da... ;)

On ima još 3 godine ugovora, sl. sezone se još moRe zaraditi, a onda ,jadna li nam majka. :roll:
I ovako, men' dosta kompaktnije djeluju Aaron-Jack, nego li Jack-Cesc, prva dvojca jedan drugog nadopunjuju.
Ono što je isto bitno, postoje dvije opcije ,kad je upitanju odlazak: Ili da isplate cijelu otkupnu cijeu (40m) ili dil odredjena svota plus neki igrač(i). A Wenger je zagrijan za Thiaga i za mene je vrlo kvalitetan igrač. Pogledaj na youtubeu ako ništa. ;)

S ovim igracima osvojit Premier ligu? hahah nisi ti normalan :) pa ta postava koju si stavio ne bi osvojili ni FA Cup
27.10.2020

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 jun 2011, 18:39

leorey je napisao/la: S ovim igracima osvojit Premier ligu? hahah nisi ti normalan :) pa ta postava koju si stavio ne bi osvojili ni FA Cup
Neka svaku tekmu počne njih polovica, dobro će biti. ;) Još Downinga dovest, možda bi bilo dobro i Defoa i taman. Onda još jednog dvojcu stranaca i eto ti ga. ;)
;)

Površno si pročit'o, znači Falcao/Benzema, još jedan tip nezzz gdje hoće Wenger da dovede (svejedno mi)-Pastore/Hazard npr. i ova ekipa ,koja je na okupu (riješiti se ovih panjeva:Almunia,Squillaci,Arshavin,Eboue,Denilson,Bendtner ima ih još) i dovesti ,znači, nekog od oav dva plus ove Engleze...to bi bio moćan sastav. ;)
Ako baš hoćeš, a vidim da moram:
Golmani:Szczesny,Fabianski,Mannone
Odbrana:Jenkinson,Sagna,Cahill,Vermaelen,Djourou,Koscielny,Clichy,Gibbs
Vezni red:Nasri,Theo,Ramsey,Jack,Cesc(?),Daiby,Song,Hazard/Pastore,Ryo(?),,Rosicky,Chamberlaine,Downing(?)
Napad:Benzema/Falcao,RvP,Chamack,Defoe(?)

Šta bi falilo sastavu? Ništa!
A ovi upitnici znače "da li je potreban", možda je bolje da ide ili ostane/dodje.

Došli bi:
Jenkinson,Cahill,Hazard/Pastore,Chamberlaine,Downing,Falcao/Benzema,Defoe
Otišli:
Almunia (i Lehman),Eboue,Squillaci,Arshavin,Bendtner,Denilson...

Dobili bi: sastav sa 7-8 britanaca, izgubili ne bi ništa. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 jun 2011, 19:17

@AllGuns
Ma kakav 4. spic, to je rezervisano za nekog iz nase akademije, najvjerovatnije Afobe, a uostalom nije ovaj dovoljno dobar, npr. nekad je i Henry davao po 30 golova po sezoni(epl)sad ne moze, kao ni ovaj, iako mi je drag igrac jer sam negdje citao da je bio(ne znam jel ostao) fan Arsenala, ali ipak nije dovoljno dobar..
Afobe je premlad, još mu treba iskustva, gledah ga neki dan. Ima snagu, jak je, al' u prilikama za gol se ne zna postaviti, ne zna ili neće, nekak' imam osjećaj da bježi od lopte kad je ubačena sa strane ,nisko, prema njemu, jer , valjda je ne želi profulati, strah ga da se osramoti, šta li već. U igri sa glavom, na nabačke je vrlo dobar, skače na štopere ,bori se da dodje do nje. Igra po zemlji ,dodavanja, isto mu dobro idu. Otkriva se i iako je konstitucijom tip Drogbe, on je karakterom Rooney. Možda mu je temperament i najveći problem, jer reagira burno na svaki sudijski zvižduk. Koštat će ga takve reakcij milion crvenih kartona, dok ne nauči.

Kod: Označi sve

Lile tri glavna igrac: Sow,Gervinho,Hazard, ni jedan nije Francuz, Milan: Ibrahimovic,Robinho,Pato,Boateng,Bommel,Sedorf,Silva(po mom nekom misljenju najbolji igraci Milana) a ni jedan Italijan, Borussia: Sahin,Subotic,Levandovski,Barios,Zidan,Kagawa, Manchester United (Evra,Vds,Berbatov,Anderson,Vidic(najzasluzniji uz VdS za titulu) braca silva, Valencia, Nani, Park) jedino je Barca iznimka, e sad ti jesi upravu ima tu puno igraca domacih, ali oni i ne igraju toliko koliko ti se cini, jer je i druga polovina Manchestera npr. nije engleska, vec skotska,welska i sta ja znam vec, a hajd ti skotu reci da je englez, pa bi vidio sta bi bilo  :lol:  :lol:  :lol:  a jos uz to sve kad dodas razliku izmedju cijene jednog Engleza i jednog Njemca/Francuza/Italijana, dobijes zasto ne treba kupovati Engleske igrace, a jos izbor je stvarno veliki, imas po 2-3 dobra igraca(koji bi imali mjesta u pocetnih 11) u 3-4 kluba i to je to.. 
Ovde si pobroj'o igrače samo koji tebi gode. :D
Sow,Gervinho i Hazard nisu Francuzi, al' jesu ljudi, na čiju je kulturu Francuska ostavila dubok trag.Praktično samo pasošem nisu Francuzi,al' eto,neka ti bude, da nisu.
Lille ima 13 od 22 igrača Francuske nacionalnosti,još 4 igrača ,koja su rodjena u Francuskoj , a odlučili se igrati za državu svojih roditelja. Ukupno 17/22 igrača je "Francuza".Pored tog trojca zaslužni za titulu su i Landearu,Muvaba,Rami,Doumont,Cabaye i Frau...
Isto tako Barcelona ima 13 od 22 igrača, koji u španske nacionalnosti.Dovoljno spomenuti Villu,Pedra,Xavia,Iniestu i Puyola, da znaš ko je osnova ekipe.
Dortmund ima 15 /28 igrača, stim da brojiš(mo) Sahina kao Turčina, a on je zapravo rodjen u Njemačkoj, al' i bez njega oni imaju nad 50% švaba u ekipi. Igrači kao Hummels,Grosskreutz,Gotze,Weidefeler,Bender su isto toliko zaslužni za uspje kao i trojac Barrios,Kagawa (pola sezone bio out) i Sahin (njemački turčin).Milanezi imaju 15 od 31 igrača u kadru 'talijana. A nabroj'o si par glavnih,a pored njih si zabroravio Nestu,Abiatia,Abatea,Antoninia,Ambrosinia,Cassana itd.
Što se Man.Utd-a tiče, tu je valjda sve jasno: Rooney,Smalling,Ferdinand,Carrick,P.Scholes, pored Nania,VDS-a,Evre i Vidića. A još pored njih je tu i Giggs i Fletcher, a osim njih u kadru imaju i još par Engleza/britanaca. Država,kultura,mentalitet je isti.
Imaju 15 Britanaca (i Iraca),10 Engleza, 1 Welšanin,2 Irca,1 S.Irac i 1 Škot...al' eto,opet 10 Engleza.

Šta Arsenal ima? Vječito ozljedjenog Thea i Jacka ,koji je sposoban odigrat da valja tekmu, Gibbsa i tu se engleska na Emiratima završava. :lol:

Sta ti onda kazes na nas rekord??? Najmanje iz igre, a najvise iz prekida, sta kazes na onu scenu kad je Fabianski povukao Cesca na pravo mjesto da bi Cesc odmah izbio loptu(a bio korner) Jednostavno Arsenal se ne zna postaviti kad su u pitanju prekidi, a sad ozbiljan klub jeste, ali mislim da uopste toliko ne rade na odbrani, inace se ovo ne bi desavalo..

Kažem da je Wenger previše pažnje posvetio napadu, prepoznati talent u igraču je najlakše ako je napadač. Do sad je izbacio 10-tak veznjaka i napadača, a samo 2 defanzivca (Gibbs i nije nešto u defanzivi u poredjenju sa ofanzivom,al' et' nije to poenta,ne'a veze).Svi defanzivci su kod nas kupovni.A niti jedan nije kupljen za neke velike pare, npr. da je Pepe doveden, kako se špekuliralo ili D.Luiz,kao Chelsea ili sl.
A ono i što je doveo u Arsenal ,što se odbrane tiče, su igrači za igru po zemlji, teško im je čuvati npr Drogbu.Treba koji skakač. Djuro, ma koliko bio visok, to nije. Puno bolje se snalazi po zemlji, što smo mogli vidjeti na zadnjim tekamama,kada je u skok duelu, obazeno ili faulira ili nesperetno izbaci loptu, odbije. Treba neko sa više kila, eto,šta mislim, da svojom težinom u duelima odbije napadača od sebe i omogući sebi mirno izbijanje lopte u željenu smjer.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jun 2011, 23:30

Ma mrsko mi je opet rastavljati sve, samo ti kazem da su glavne uloge imali strani igraci, nema veze koliko navikli na drzavu, oni su ipak stranci.. Ja ti kazem opet Englezi su limitirani, umisljeni i sta vec nisu, jednostavno zasto dovoditi Cahilla kad mozes iz Evrope dovesti istog(kvaliteta) ako ne i boljeg stopera za cak manje pare,Samba bi vec dobro dosao jer je jeftiniji mnogo od ovog, a ostalo je sve kvaliteta da te Bog sacuva, jedino ako nece nekome noge lomiti za to su Englezi majstori... Ja osim Sambe(nije Englez, ali kazes navikao se) ne vidim nikog drugog dostojnog da nosi dres Arsenala, i da bi mogao igrati u prvih 11, naravno ne racunam igrace 2-3 najveca kluba, a za back-up su preskupi.. p.s. Sta bi sa onom pricom za Hazarda, nesto mi je sumnjivo to sto Wenger ga nije htio kupiti u januaru da ne nasteti Lilu, mozda vec ima nesto dogovoreno??? Iskreno nista nemam protiv Gervinha i dobar je igrac, ali ako ikako moze Hazard, ja bih radije njeg, i jos vratiti Rya(a citam da ako zadovolji na pripremnim utakmicama da ce traziti specijalnu vizu) i krila su onda sa shavom i theom, nasrijem rijesena, jos ako bi se tu ikako mogao ugurati Chamberlain jer je Englez sa potencijalom..
naravno ti imas svoje misljenje ja svoje, i da treba Engleza ali onih iz akademije, kupovni nista nisu bolji, a vec imamo 4 igraca koja su ili u prvom timu(prvih 11) ili na pragu istog, uz jos JET-a,Lansbury-a i vec spominjanog Afobe-a(treba njeg gurnuti u vatru bar u CC kupu ili FA kupu)
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jun 2011, 00:41

Niklas Bendtner je sve ozbiljnija meta italijanskog Intera, nakon što je njegov agent izjavio da će defintiivno napustiti klub ove sezone. Kako izveštava Skaj Sports, italijanski gigant sve ozbiljnije razmatra da dovede visokog danskog reprezentativca u svoje redove.

Bendtner e nezadovoljan minutažom odlučio da napusti klub, a kao potencijalno novo odredište za napadača pominjao se i Bajern iz Minhena, dok se nedavno u trku priključio i Bešiktaš.
:o :arrow: :shock: :arrow: :? :arrow: :) :arrow: :D :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jun 2011, 00:54

Arsenal star to stay at the Emirates

Arsene Wenger is confident Samir Nasri will STAY at Arsenal.

The Arsenal boss will hold talks with Nasri and his representatives this week in a bid to persuade the French international to sign a new deal.

Nasri has one year left on his contract and talks have so far stalled.

Manchester United are keen on Nasri but Wenger believes he can convince the £15million signing from Marseille that his future lies at the Emirates.

But Wenger has given up hope of keeping Cesc Fabregas out of the clutches of Barcelona this summer.

He has acknowledged the one club he cannot compete with for his 24-year-old captain are the Champions League winners and, if they offer about £40million then Fabregas will go.

Other departures could be Gael Clichy to Liverpool, Nicklas Bendtner and Brazilian midfielder Denilson.

The latter could be used as a makeweight to secure either Willian da Silva or Douglas Costa from Ukrainian club Shakhtar Donetsk.

Both impressed when Shakhtar beat the Gunners 2-1 in Donetsk in a Champions League group match.

Wenger also wants to bring in Christopher Samba from Blackburn for

£10m
to add muscle and power to his central defence and is also set to make a

£15m bid for Aston Villa’s Stewart Downing.

The England winger has made no secret of his ambition to play in the Champions League, which is unlikely to be realised if he stays at Villa Park.

But Abou Diaby is likely to miss the start of the season. The France midfielder will undergo surgery next week to cure a persistent ankle problem that bothered him in the second half of last season
Izvor: Mirror football :)

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 12 jun 2011, 01:04

Arsenalu nedostaje iskusan "kvalitetan" štoper.Mislim da bi najbolje bilo da "preotmete" Juventusu Chiellinija,ali...
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 12 jun 2011, 02:16

Oj,ja se pogubio u tekstovima :D
Ovaj piše treba nam ovaj,ovaj dole napiše treba nam onaj,ovaj dole,e ne treba nam taj,ovaj napiše treba da odu ovi,ovaj da dođu ovi :D
Iskreno,nama treba trener sa pobjedničkim mentalitetom,Da nam barsa posudi sve svoje igrace mi sa vengerom opet nebi uspjeli osvojiti ništa.On nije uspio da ugradi pobjednički mentalitet u ovu generaciju,kao što je uspio sa onom prošlom,i majstorima anrijem,berkampom,vijerom itd,To on nece da prizna.
Dakle da skratimo-smijeniti trenera koji će se manje mjesati u finansije,a više posvetiti samoj ekipi,pa onda dovesti te igrace koje ste vi nabrojali i osvojiti KONAČNO ligu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jun 2011, 02:20

ensadek je napisao/la:Oj,ja se pogubio u tekstovima :D
Ovaj piše treba nam ovaj,ovaj dole napiše treba nam onaj,ovaj dole,e ne treba nam taj,ovaj napiše treba da odu ovi,ovaj da dođu ovi :D
Iskreno,nama treba trener sa pobjedničkim mentalitetom,Da nam barsa posudi sve svoje igrace mi sa vengerom opet nebi uspjeli osvojiti ništa.On nije uspio da ugradi pobjednički mentalitet u ovu generaciju,kao što je uspio sa onom prošlom,i majstorima anrijem,berkampom,vijerom itd,To on nece da prizna.
Dakle da skratimo-smijeniti trenera koji će se manje mjesati u finansije,a više posvetiti samoj ekipi,pa onda dovesti te igrace koje ste vi nabrojali i osvojiti KONAČNO ligu
O zar i ti sine Brute? :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jun 2011, 02:22

U nedelju 12. juna 2011. godine na stadionu Cockfostersa (nastupa u "Spartan South Midlands League") odigrat će se utakmica revijalnog karaktera izmedju ekipa "Charity Arsenal XI" i "Sporting Chances select eleven".

Za humanitarni tim Arsenala izmedju ostalih će nastupiti nama vrlo dobro poznati A. Cole i igrač velikog londonskog
rivala Tottenhama, J. Defoe. Sav novac prikupjen ide u humanitarne svrhe i biće doniran ustanovi "Macmillan Nurses"
koja njeguje oboljene od kancera.

Ko sve nastupa za Charity Arsenal XI?

Bivši Arsenalovci - Ian Wright, Paul Davis, Perry Groves,
Poznate zvezde – Tony Hadley of Spandau Ballet,
Ralf Little - glumac poznat u ulozi u "The royal family" tv show,
Mark Ramprakash - kriket legenda ,
Robbie Gee- glumac poznat po filmovima "Lock stock", "snatch" i "mean machine".
Paul Robinson - golman Blackburn Roversa
Mark Bunn - drugi golman Roversa
Jermaine Defoe - napadač Tottenhama
Ashley Cole - Igrač Chelsea
Darren Barker – Barnetova legenda boksa
BaLual Deng - legenda Chicago Bullsa
Colin Nell - Nike freestyle šampion

Zašto se ovo održava?

Nažalost, tokom poslednje 3 ili 4 godine, 8 lokalnih dječaka (Richard, Andrew i Luke Croll, Lee & Mark Bunn,
Nick Davis & Jo, i Ben Webster) iz Barneta & Enfielda su izgubili svoje majke zbog kancera.
Majke su bile liječene od strane ustanove koja nosi naziv "Macmillan Nurses".

Ovaj humanitarni događaj je posvećen sjećanju na ove mame (Yvonne Croll, Brenda Davis, Joanna Webster i Sue Bunn)
koje su izgubile onu najvažniju bitku i njihove porodice koje su nastanjene u okolini Barnet & Enfielda.

Događaji koji ce pratiti ovaj susret:

Roštilj
Hot dog štandovi
Štandovi s sokovima
"Zabij gol" takmicenje
Aukcije i razna takmičenja za potpisane dresove i mnoge druge vrijedne nagrade.

Ulaznice koštaju 3 funte za djecu i 5 funti za odrasle.
Još jednom Arsenal pokazuje svoju veličinu i svoj dobrotvorni karakter i na to mora biti ponosan svaki topnik širom
svijeta.
8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 jun 2011, 09:07

Znaci kurvica odlazi u zemlju bikova.Nasri je dos'o tobe i shvatio da treba ostati u dominantnim topnicima i biti njihov glavni igrac sljedece sezone.Bendtner i Debilson na moju veliku radost odlaze :D

E sad sto se tice pojacanja.Willan je odlican igrac.U sahtaru je razvaljiv'o.Takodjer koliko znam douglas Cost igra po krilu a moze igrati i second striker.O kvalitetima Sambe i Downinga ne treba ni razgovarati.

Jos da bi Hazzarda ugrabiti,nesto su se novinari usutili po tom pitanju :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jun 2011, 09:26

Arsenal ce sledecu sezonu igrati ulogu koju je igrao Liverpool ove sezone,nista konkretno neradite,raspadate se,jednostavno glavni i najbolji igraci zele iz Arsenala....Wenger po svome dovodi djecu od 16 godina.. :roll: ajd uredu dovesti par novih djecaka ali za prvi tim nista konkretno,po svemu sudeci Fabregas,Nasri,Clichy odlaze a oni su najbolji,jedino vam Van Persi ostaje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 jun 2011, 09:32

Da odlaze i Nasri i Clichy i Fabregas ko i prosle godine,i prosle godine se Arsenal raspo,i prosle godine su dovodili djecu od 16 godina,iako ja nikog u Arsenalu neznam da ima 17 godina u prvom timu :roll:
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 jun 2011, 10:48

Faraon iz Visokog je napisao/la:Da odlaze i Nasri i Clichy i Fabregas ko i prosle godine,i prosle godine se Arsenal raspo,i prosle godine su dovodili djecu od 16 godina,iako ja nikog u Arsenalu neznam da ima 17 godina u prvom timu :roll:
Ma pusti vidiš da svi imaju stereotipove o Arsenalu, uopšte se ne nerviraj.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jun 2011, 11:27

Kaze covjek koji navija za Juventus i simpatise Liverpool... Inace po takvim Arsenal se raspada od 2004/05 ali nikako da se raspadnu nije mi jasno sto, gdje to Clichy odlazi??? Nije mu valjda u interesu da igra ligu evrope(ako i to :lol: :lol: ) a i ako ode doci ce neko, a vala ni Gibbs nije los, samo iskustva i malo manje povreda, neke ekipe sto se raspadaju imaju 2 dobra lijeva beka, a neke sto su prejake nemaju ni jednog :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jun 2011, 15:36

AllGunsBlazing je napisao/la:Kaze covjek koji navija za Juventus i simpatise Liverpool... Inace po takvim Arsenal se raspada od 2004/05 ali nikako da se raspadnu nije mi jasno sto, gdje to Clichy odlazi??? Nije mu valjda u interesu da igra ligu evrope(ako i to :lol: :lol: ) a i ako ode doci ce neko, a vala ni Gibbs nije los, samo iskustva i malo manje povreda, neke ekipe sto se raspadaju imaju 2 dobra lijeva beka, a neke sto su prejake nemaju ni jednog :lol: :lol: :lol:
Arsenal sledeće sezone može biti samo jači. ;)
Bilo ko da dodje od spominjanih je pojačanje, a doći će najmanje 3-4, ili da prevedem 1-2 više, nego li odu...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 jun 2011, 15:43

French **** claim both Tottenham and Arsenal have had bids rejected for the Ivory Coast international in the last 48 hours.

Newcastle, Liverpool and Manchester City are also being linked with the highly-rated forward - who revealed to skysports.com earlier this week that he was set to leave French champions Lille.

The media in France also claim that the player's preference is Arsenal or City - given he wants to play in the UEFA Champions League next season.

But the player has refused to elaborate further on his future as his representatives seek to finalise his next move.

"I have no comment to make at the moment," he told skysports.com.

"I have already made myself clear enough. Things will be sorted out sooner or later, I want to enjoy my summer."
Quality

Gervinho, meanwhile, has been encouraged to join Arsenal by Johan Djourou.

"Gervinho is a quality player and i would love him to join Arsenal," said Swiss international Djourou, who was born in Ivory Coast.

"He can be a good player for us, he can play in any position in the offensive area, the fans will love him because he is an exciting player."
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 jun 2011, 15:49

Arnelinho je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kaze covjek koji navija za Juventus i simpatise Liverpool... Inace po takvim Arsenal se raspada od 2004/05 ali nikako da se raspadnu nije mi jasno sto, gdje to Clichy odlazi??? Nije mu valjda u interesu da igra ligu evrope(ako i to :lol: :lol: ) a i ako ode doci ce neko, a vala ni Gibbs nije los, samo iskustva i malo manje povreda, neke ekipe sto se raspadaju imaju 2 dobra lijeva beka, a neke sto su prejake nemaju ni jednog :lol: :lol: :lol:
Arsenal sledeće sezone može biti samo jači. ;)
Bilo ko da dodje od spominjanih je pojačanje, a doći će najmanje 3-4, ili da prevedem 1-2 više, nego li odu...
znači to se tako računa, ako dovedete 4 poluanonimca iz francuske, a prodate ubjedljivo najboljeg igrača i jedinog igrača svjetske klase kojeg imate ipak ćete se pojačati jer je 4 veće od 2, cool, nisam to znao ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jun 2011, 15:56

tony-mortale je napisao/la:znači to se tako računa, ako dovedete 4 poluanonimca iz francuske, a prodate ubjedljivo najboljeg igrača i jedinog igrača svjetske klase kojeg imate ipak ćete se pojačati jer je 4 veće od 2, cool, nisam to znao ;)
Momak mani me sarkazma i guliRaz od mene, ne citiraj ako nećeš šta pametno da kažeš.Fala i doviNdjenja. :roll:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.