FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Rekoh ti vec,yebo makete.....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Ma znam, ali nekako je najidealnije da će na kraju stadion ovako izgledati. Ako se nastavi izgradnja, naravno, jer ovo ne bi koštalo mnogo, a bio bi veoma lijep stadion na kraju krajevaDule 078 je napisao/la:Rekoh ti vec,yebo makete.....

-
- Kontakt:
extra,samo bez atletske po mogucnostiOmar500 je napisao/la:Ma znam, ali nekako je najidealnije da će na kraju stadion ovako izgledati. Ako se nastavi izgradnja, naravno, jer ovo ne bi koštalo mnogo, a bio bi veoma lijep stadion na kraju krajevaDule 078 je napisao/la:Rekoh ti vec,yebo makete.....

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ronaldo_7 je napisao/la:" " " СЕ $ & " !

" " " СЕ $ & ? !

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
" " " СЕ $!СВЕ / ' " " $ $ - " "!
- се & $ $,& ' у & $ & ' $ се / " " " СЕ $!
- се & $ $,& ' у & $ & ' $ се / " " " СЕ $!
? &,& ",& & ?!
' Руса па затоbrazzo je napisao/la:Ronaldo_7 je napisao/la:" " " СЕ $ & " !![]()
" " " СЕ $ & ? !

' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?
Sretan Božić slavljenicima. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ronaldo_7 je napisao/la:' Руса па затоbrazzo je napisao/la:Ronaldo_7 je napisao/la:" " " СЕ $ & " !![]()
" " " СЕ $ & ? !

nisu samo a niti su svi Rusi i Srbi pravoslavci, i neka se sva rasprava o tome završi na ovim komentarima da ne kvarimo FUDBALSKU temu

It was turned around so that right looked wrong
" " " СЕ $ & ? !
[/quote]
' Руса па зато
[/quote]
nisu samo a niti su svi Rusi i Srbi pravoslavci, i neka se sva rasprava o tome završi na ovim komentarima da ne kvarimo FUDBALSKU temu
[/quote]
" % ? " то," ја ' " $ на ' & је ,а то су " " то је то. & расправе.' ја & су све ?,& су ? " све

' Руса па зато

" % ? " то," ја ' " $ на ' & је ,а то су " " то је то. & расправе.' ја & су све ?,& су ? " све

' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?
SVIM NAVIJAČIMA FK.BORAC SRETAN 9.JANUAR,DAN REPUBLIKE SRPSKE
DA SE SLAVI VJEČNO
DA SE SLAVI VJEČNO
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Braćo srećan dan Srpske Republike i krsna slava Sveti Stefan!!!
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
-
- Kontakt:
Toni Markić kakav je igrac Banjalučani znam da nije bio los kod vas,al me zanima da neko napise ko je malo bolje upoznat ?
Prosjecan. Doveden je da igra stopera,ali je silom prilika igrao zadnjeg veznog. Nije los,a i veoma je mlad.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
- Kontakt:
heee ovaj vam ode u zelju

? $ ? је ? ?. Са ? % - $ ? " " РС. А % се " / $ је % је ", ? ' ? & а & је " ¥, он с терена $ " а ја с " " " се & $.borac_sampion je napisao/la:
? " & твој
" " & " " "
& & % ? " "
? твоје & ? $
To su vaši snovi samo...duplo vise je napisao/la:heee ovaj vam ode u zelju![]()
AJ BORAC KARAJ SVE !!!U klauzuli prilikom raskida ugovora sa Borcem stoji da ukoliko Vukelja potpiše za neki tim iz BiH onda bi taj klub morao jesenjem prvaku BiH iz Banja Luke da uplati obeštećenje koje
nije malo za prilike u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.