NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Mnogi ce se iznenadiy kakvo nam pokacanje stize u napad
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mersudin Ahmetovic!
-
- Kontakt:
Treba nam bombarder u napadu. Ekipicu imamo stvarno lijepu i dobru, kvalitetnu, još taj napadač i da se krene u boj zajedno s navijačima i Robijašima 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne znam za vas, ali ja od jutra refresham Viber zajednicu, da sta ne propustim 

ma de bolan zayebajem se. Sa 38 godina Truhlo bi ga za jaja u Skolskoj objesio. No gerijatrija, only nasa gerijatrija

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 04 jul 2023, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Koji Mehic, Skols ili Lampard?avenija je napisao/la: ↑04 jul 2023, 11:48.....................Durmo......
..Sivac... Isaković....Horić...Arnautović
..............Žuna.............Mehić
.....Hrelja...........Ali...............Durmiš.....
.................Napadač................
I dosta dobrih izmjena i igrača nadomak prvih 11, + Salčinović ako bude spreman. God Job.

Umjesto Durmisa, Saric, dovoljno je 3 U21 da pocne tekmu. Durmo, Arnautovic i Ali. Ma doduse meni su sve ovo prinove osim Hore. Svi se trebaju izboriti za prvi tim.
Anes Masic (23) je garancija 15 golova u sezoni

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prepustio bih taj posao zamoranu

Samo zenicko-dobojska centralno-bosanska golobrada jalija la masija

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kenan Šarić..@truhlo to sam i napisao dosta njih nadomak 11.
Jedna loša odmah Šarić ulijeće umjesto Durmiša.
Dobar je ovaj Šarić, dobar CV za 1LF.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zapamtite imena, ovi golobradi jalijasi ce satrati kikache
Brkic (19); Piljug (21) - Vardo (25) - Smajic (22) - Honda (21); Basic (19) - Zuna (22); Karalic (21) - Ali (19) - Durmis (19); Salkanovic (20)
Ove matore rutonje ce ogaditi nogomet cijelom tuzlanskom kantonu:
Durmo (20); Sivac (24) - Isakovic (37) - Horic (32) - Bajramovic (21); A. Mehic (24) - M. Mehic (26); Hrelja(29) - Feno (35) - Saric (25); Karic (36)

Brkic (19); Piljug (21) - Vardo (25) - Smajic (22) - Honda (21); Basic (19) - Zuna (22); Karalic (21) - Ali (19) - Durmis (19); Salkanovic (20)
Ove matore rutonje ce ogaditi nogomet cijelom tuzlanskom kantonu:
Durmo (20); Sivac (24) - Isakovic (37) - Horic (32) - Bajramovic (21); A. Mehic (24) - M. Mehic (26); Hrelja(29) - Feno (35) - Saric (25); Karic (36)
To je to, samo zdrava konkurencija. Napokon imamo po dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji, na njima je da se bore na treninzima i utakmicama za prvu postavu

Teško je naći dobrog napadača da imalo valja, zato se pažljivo bira.Slabo je golgetera na tržištu da zna zabit gol, ko je jamio jamio je.Da imamo deblji džep opet bi isto bilo kad nam ništa ne znači ako će sa njim vezni red biti bara bara u broju postignutih golova ili da još gore bude da je Šijerkić više zabijao dok je trčao s posla na posao nego novi koji prima platu gdje ima samo Čelik kao obavezu.
Hajmo marketing bombardovanje za clanstvo i sezonske. Poslje svake objave u vezi igrackog kadra da ide objava za clanstvo i sezonske. Na generalki protiv Laktasa besplatan ulaz na zapad i obavezno stand za uclanjenje i kupovinu sezonskih. Malo vise od mjesec dana je ostalo do prvenstva i idemo prebaciti 1000 clanova
Uz to jos sezona je godisnji odmora, stize i dijaspora da se iskoristi prilika. Znam da nemamo kulture kupovine sezonskih ulaznica, ali je vrijeme da krenemo i na tome raditi. Za pocetak da se prebaci 200, 300 sezonski
Edit: Ja bih za sezonske stavio otprilike ove cijene i uslove:
- Sezonska vazi za ligaske utakmice + za kup fbih i kup BiH do cetvrtfinala.
- Jug 40KM za clanove kluba (30KM)
- Istok 50KM za clanove kluba (40KM)
- Zapad 60KM za clanove kluba (50KM)
Pojedinacne cijene ulaznica:
- Jug 4KM
- Istok 5KM
- Zapad 6KM

Uz to jos sezona je godisnji odmora, stize i dijaspora da se iskoristi prilika. Znam da nemamo kulture kupovine sezonskih ulaznica, ali je vrijeme da krenemo i na tome raditi. Za pocetak da se prebaci 200, 300 sezonski

Edit: Ja bih za sezonske stavio otprilike ove cijene i uslove:
- Sezonska vazi za ligaske utakmice + za kup fbih i kup BiH do cetvrtfinala.
- Jug 40KM za clanove kluba (30KM)
- Istok 50KM za clanove kluba (40KM)
- Zapad 60KM za clanove kluba (50KM)
Pojedinacne cijene ulaznica:
- Jug 4KM
- Istok 5KM
- Zapad 6KM
Malo je 60 KM Zapad. Kad skontas da ces u sezoni imati minimum 15 ligaskih utakmica + jedna ili dvije Kup, eto nek je 16 utakmica, to je ni 4 marke. Bar 70 staviti.
15 ligaskih utakmica x 6KM = 90KM. 60KM je ok cijena, s obzirom da svako od nas i preskoci po neku tekmu, jbg sezonska je tako, kod nekih klubova ide popust i do 50% u odnusu na pojedinacne.
Kup je lutrija. Mozda budemo igrali 2. kolo kupa fbih u gostima, mozda odmah ispadnes, itd.
Kada budemo u PL, moze se zakaciti da prva dva kola kupa BiH igras u gostima, itd.
Pazi ovo sezonska kod Zelje za jug je 30KM

Nama neki klupski cilj treba biti u buducnosti minimalno 1000 clanova i 1000 sezonskih ulaznica. U PL uz hajp moze i po 2000. Taman je fino rasporedjeno, na zimu za clansku u prosjeku 50KM i na ljeto sezonska u prosjeku 50KM. Za 100KM godisnje gospodski pratis klub

Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 04 jul 2023, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro oni su uvijek sirotinja i pomozi.ba bili 

- Marsal
- Kontakt:
Treba staviti čak i jeftinije da privučeš narod kupovinom jer klub od toga ima 2 benefita. Jedan je da u kratkom vremenskom roku dobije solidnu financijsku injekciju, a drugi je da jeftinijom sezonskom kartom obezbjedi sebi lijep prosjek publike na stadionu jer smo mi poznati kao ljudi koji nešto kupuju onda to i iskoriste do kraja. Ako je loš dan, hladno neko ko nema sezonsku će se možda dvoumiti da li da dođe...ovako već je platio sezonsku i eto ti njega da ne propadne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
hahahahahaha Marsal totalno si u pravu. Skroz sam zaboravio na taj psiholoski momenat. "Da ne propadne" 
btw: Cijene polusezonskih karata (sezonske se nisu prodavale zbog neizvjesne COVID situacije), u nasoj prvoj sezoni u DLC-u
ZAPAD: 43,00 KM; za članove 37,00 KM
ISTOK: 36,00 KM; za članove 31,00 KM
JUG: 29,00 KM; za članove 25,00 KM
SJEVER: 22,00 KM; za članove 19,00 KM

btw: Cijene polusezonskih karata (sezonske se nisu prodavale zbog neizvjesne COVID situacije), u nasoj prvoj sezoni u DLC-u
ZAPAD: 43,00 KM; za članove 37,00 KM
ISTOK: 36,00 KM; za članove 31,00 KM
JUG: 29,00 KM; za članove 25,00 KM
SJEVER: 22,00 KM; za članove 19,00 KM
U pravu si, moramo raditi na povecanju baze, tj. konverziji derbi navijaca u prave navijaceMarsal je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:37Treba staviti čak i jeftinije da privučeš narod kupovinom jer klub od toga ima 2 benefita. Jedan je da u kratkom vremenskom roku dobije solidnu financijsku injekciju, a drugi je da jeftinijom sezonskom kartom obezbjedi sebi lijep prosjek publike na stadionu jer smo mi poznati kao ljudi koji nešto kupuju onda to i iskoriste do kraja. Ako je loš dan, hladno neko ko nema sezonsku će se možda dvoumiti da li da dođe...ovako već je platio sezonsku i eto ti njega da ne propadne.

Ove cijene koje sam gore stavio su sasvim ok. Ne moze brate jeftinije da ga je.bes. 40KM ako nisi clan za jug pa to je 3KM i par feninga mjesecno da odvajas za sezonsku. Ko ne moze odvojiti 3, 4KM mjesecno za sezonsku, taj je u dubokim zivotnim gov.nima.
Samo da uzmemo zaposlene u Zenici kojih je prema podacima PU FBIH preko 28000, moze se naci 1000 ljudi da kupi, ostalih 27000 halali

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.