Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vedad87
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Vedad87 » 18 jul 2014, 20:10

Evo sad sa tekme. Posjeta katastrofa...potajno sam se nadao bar malo jacoj posjeti, ali ovo je bila bruka..malo vise od 1000 ljudi (max 1.500). :(

neko gore reče da nije igrao Šutalo, ali jeste...Igra ko igra, ne moze se prigovoriti jer smo ih dobili 25 poena. Mucili smo se malo dok Mirza nije uao, kad je on usao, puno smo bolje izgledali. Mitrovic je odlican bio...bas je sicao trice :D

Onaj amerikanac Cooper po meni slabo. Zack mi je puno bolji bio ;) Ali eto, prva tekma, kazu neku povredicu vuce..mada nije to to (u odbrani je ruku na srce dobbar bio).

Mislim da ovo moze puno bolje. Pocetkom drugom poluvremena smo bas losi bili, ali eto...uspjeli smo se dici. Interesuje me kakoo ce to izgledati s jacim repkama. Nadam se da ce raja doci. Ipak su jace rekpe, a jos i vikend ;)

p.s. sto je pomjerena za pola sata tekma?? Dosao sam u pola 5 i onda sat vremena cekao. I na karti pise u 17h
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 18 jul 2014, 20:15

JHam je napisao/la:Hoce li igrati neki od ovih NBA igraca za Italiju sutra??
Mahmutovic je rekao da hoce.

Vidim Teletovic se dobro uklopio sa ekipom iako individualno trenira. Kada se ovdje jos prikljuci Nurkic, trebalo bi to biti dosta bolje.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 18 jul 2014, 20:15

Zna li ko sastave za Italiju i Crnu Goru ? Ko im igra na ovom turniru ?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 18 jul 2014, 20:18

Ma moglo je ovo ici i na 50 da nije bilo 20 kombinacija nekakvih...Onaj Gajic me je pozitivno iznenadio borbenoscu i skakanjem, vidi se da momak ima zelju da igra, i trudi se(i Knezevic nije bio los sto se toga tice, al nekako brza previse u napadu) za razliku od mnogih koji su prosli kroz ovu repku...
Posjeta mizerna, valjda bude bolje protiv Italije i Crne Gore, ove smo mogli dobiti s U20 repkom...Mirza cini mi se nije ni 15-20min odigrao, a opet ih napunio do vrha... :thumbup:

@suhakpra cini mi se maloprije da sam samo vidio onog iz Detroita, Datome il kako vec..Ne vidjoh "veliku trojku" Gallinari,Bargnani,Bellineli...Gallo se popravlja od povrede, to znam, al su nesta govorili da bi mogao igrati za repku da se vrati u formu :think: :think:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 jul 2014, 20:47

Trenutna situacija... (Open in new tab)
slika
slika

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jul 2014, 20:50

http://sportsport.ba/galerija/bih---bjelorsija/4921#15" onclick="window.open(this.href);return false;

Teletovic-Pasalic-Cooper-Stipanovic-Sutalo-Josilo-Gordic-Kikanovic-Halilovic-Mitrovic-Todic-Knezevic-Albijanic

jesam li ih dobro poredao po slici?

i ko je sve nastupio od njih (mislim da josilo i todic nisu ili?) i kako su igrali pojedinacno igraci?

hvala

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 18 jul 2014, 20:58

edinjo-bih je napisao/la:http://sportsport.ba/galerija/bih---bjelorsija/4921#15

Teletovic-Pasalic-Cooper-Stipanovic-Sutalo-Josilo-Gordic-Kikanovic-Halilovic-Mitrovic-Todic-Knezevic-Albijanic

i ko je sve nastupio od njih (mislim da josilo i todic nisu ili?) i kako su igrali pojedinacno igraci?

hvala
Fali ti Gajic, broj 22...

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jul 2014, 20:59

JHam je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:http://sportsport.ba/galerija/bih---bjelorsija/4921#15

hvala
Fali ti Gajic, broj 22...

odakle je gajić?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jul 2014, 21:03

gajic je ako se nevaram 92. godiste, igrao je prije za nasu mladu repku i onda je otisao na neki univerzitet u ameriku. u repki je bio tad jedan od najboljih, malo sam ga pratio tj njegovu statistiku kad je otisao u USA, ali odavno vise nisam pa neznam kako se je razvio. inace je igrao u pomladku borca BL ako se nevaram.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jul 2014, 21:04

I kakav je taj Gajic bio danas?

Sent from Angelina's bed

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 18 jul 2014, 21:05

Batko je napisao/la:I kakav je taj Gajic bio danas?

Sent from Angelina's bed
Borben...Skakao ko lud i u odbrani i u napadu..Nije ga isao sut, al nije ni osutao mozda 2-3x najvise...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jul 2014, 21:21

da li ima kvalitet za A-repku neznam, jer iako je u mladoj bio jedan od najboljih, tadasnje mlade repke su bile sastavljene 50% od amatera...niko sretniji od mene ako mali bude dovoljno dobar i jedno pozitivno iznenadjenje (isto se nadam i za josila i knezevica).

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jul 2014, 21:36

Nemanja ih odlicno razigrava,nema sta.Za pocetak odlican rezultat,a drzali su i ove na samo 60 poena.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 18 jul 2014, 21:40

DeeWa je napisao/la:Zenicka arena bi uvijek bila puna jos je i ogromna moze stati vise ljudi nego bilo gdje u drugom ljevom gradu bosne al to je ona politika da mora sw igrat u sarajevu. Nigdje veze.
Ja sam pitao Haruna upravo za Arenu i rekao mu da bi bilo lijepo da iskoriste najmoderniju dvoranu u BiH. On mi je na to odgovorio da pitam gradske vlasti zbog cega se ne igra u Zenici. Vec sam ranije cuo da za sve aktivnosti ukljucujuci i koncerte lupaju cifre za iznajmljivanje dvorane. Tako da 99% nije do saveza...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: AW: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentati

Post Postao/la _dreamer_ » 18 jul 2014, 22:13

fixator je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Ma meni to lici na dogovor saveza i BHT-a jer prvo se pricalo da ce sve tri prenosit onda kad se vidjelo da slabo ide prodaja ulaznica odjednom samo jednu prenose.To je ono da sto vise ljudi uzme ulaznicu i dodje uzivo da gleda..
to je šupački nije Bosna i Hercegovina samo Sarajevo
kako će doći ljudi u radni dan u ovaj termin da gledaju tekmu i to iz drugih gradova
preseravanje fakat
jos gore je sto sam se navikao na ovo
Bez da poticem diskusiju, ali mnoge Sarajlije potcjenjivacki gledaju na ostatak BiH, da ne kazem sta gore. Ne sve naravno, ali dobar broj. Znam jer sam tamo zivio 4 god, a i ozenjen sam sarajkom. Prica joj je kadkad za zice...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 22:13

Ima prenos sutra :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 18 jul 2014, 22:25

nisam bas u toku sto se kosarke tice, ali sta se deslio sa zekom :?
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jul 2014, 22:34

bubreg je napisao/la:nisam bas u toku sto se kosarke tice, ali sta se deslio sa zekom :?

odmara malo...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jul 2014, 23:11

Tesko je jednog protivnika dobiti tri puta u pet dana, ali uspjeli smo. Danas je bilo korektno i kao sto sam najavio novi izgled nase reprezentacije. Nadam se sutra makar malo vecoj posjeti, razocarenje veliko..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Vasa Ladacki
Kontakt:

Re: AW: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentati

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 jul 2014, 23:13

_dreamer_ je napisao/la:
fixator je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Ma meni to lici na dogovor saveza i BHT-a jer prvo se pricalo da ce sve tri prenosit onda kad se vidjelo da slabo ide prodaja ulaznica odjednom samo jednu prenose.To je ono da sto vise ljudi uzme ulaznicu i dodje uzivo da gleda..
to je šupački nije Bosna i Hercegovina samo Sarajevo
kako će doći ljudi u radni dan u ovaj termin da gledaju tekmu i to iz drugih gradova
preseravanje fakat
jos gore je sto sam se navikao na ovo
Bez da poticem diskusiju, ali mnoge Sarajlije potcjenjivacki gledaju na ostatak BiH, da ne kazem sta gore. Ne sve naravno, ali dobar broj. Znam jer sam tamo zivio 4 god, a i ozenjen sam sarajkom. Prica joj je kadkad za zice...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj da lažeš. Svi provincijalci mrze Sarajlije. Krenuvši od Mostara do Banja Luke. Stoga niste ni zaslužili bolje.
Nama je Željo svetinja jedina.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.