FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako nijedan menadzer ili ko vec trazi igrace nemoze da nam dovede - preporuci (naravno za dzabe) kakvog crnca,Brazilca (makar one sto igraju na pijesku) pa da ih brko spremi kako treba 

bice sad maksuz za klubove iz BIH humanitarna akcije fifa organizuje,bice igraca dzaba,bice popusta u pretkolima,i pominju i pare...samo treba na vrijeme poslat zahtjev
Ako ovaj Perisic bude jeftin, tj. Slavija pristane na kikiriki, Amar ce to kesirati iz svog dzepa jer zna da ce mu se to vratiti visestruko s obzirom da je momak extra talenat.....
Takav slucaj je bio sa Viscom i umalo sa Mesanovicem iz Celika na pocetku ove sezone... Al' Sloboda nije htjela pristajati ninakakve kompromise i sporazume, a znamo dobro sto
Segunda
.....
Takav slucaj je bio sa Viscom i umalo sa Mesanovicem iz Celika na pocetku ove sezone... Al' Sloboda nije htjela pristajati ninakakve kompromise i sporazume, a znamo dobro sto

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
13.juna stadion Grbavica ce biti prozivka u 17:30 pa koga zanima koja ce to biti nova imena(ako ih ikako i bude) bujrum da se ovdje spekulacije izbjegnu... 

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ovako je bolje nego nabrajat nekakvih 20 pojacanja a onda dodju dvojica.Ceka se koga cemo izvuc ako bude Seltik netrebaju ti extra pojacanja jer ces svakako popusit e ako bude kakav levat mada ih je malo e onda sta i budne.Hocemo Seltika nek zijanimo i 10-0 ali zato zarada koju necemo zaradit za cjelu sezonu u premijer ligu.Dakle hocemo Seltika.
Nisi ti normalan nikako. Hebote pare, cuj da izgubi 10 0 tobe jarabi. uzasAlipasino je napisao/la:Ovako je bolje nego nabrajat nekakvih 20 pojacanja a onda dodju dvojica.Ceka se koga cemo izvuc ako bude Seltik netrebaju ti extra pojacanja jer ces svakako popusit e ako bude kakav levat mada ih je malo e onda sta i budne.Hocemo Seltika nek zijanimo i 10-0 ali zato zarada koju necemo zaradit za cjelu sezonu u premijer ligu.Dakle hocemo Seltika.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
-
- Kontakt:
Sine,Celtic ne moze dat 9 golova ni Omladincu iz mionice,a kamoli nekoj ozbiljnijoj ekipi.
Celtic bi bio idealan. Ne igraju neki fudbal,a atraktivan protivnik. Ne bi se ni obrukali.
Celtic bi bio idealan. Ne igraju neki fudbal,a atraktivan protivnik. Ne bi se ni obrukali.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Uzeli Barsu nema tri mjeseca. Kakvi bubljicarineroazzuro je napisao/la:Sine,Celtic ne moze dat 9 golova ni Omladincu iz mionice,a kamoli nekoj ozbiljnijoj ekipi.

Mi smo kao ozbiljna ekipa!?neroazzuro je napisao/la:Sine,Celtic ne moze dat 9 golova ni Omladincu iz mionice,a kamoli nekoj ozbiljnijoj ekipi.
Antolović, Ćutuk (već napustili klub)
Adilović, Hodžić, E. Čolić, B. Čolić, Bekrić, Bogičević, Vasilić, Svraka, Smajić (pod upitnikom dali će ostati u klubu)
Kvesić, Zolotić i Brković (povrjeđeni do polusezone)
B. Čolić, Stanić i Svraka (dobili crvene kartone i neće moći nastupati)
Za otprilike mjesec-dva igramo kvalifikacije, da sad Amara pitaš ko će istrčati na teren on ti nebi znao odgovoriti!
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 11 jun 2013, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Bukvic i Karic su napustili isto.Anonimac je napisao/la:Mi smo kao ozbiljna ekipa!?neroazzuro je napisao/la:Sine,Celtic ne moze dat 9 golova ni Omladincu iz mionice,a kamoli nekoj ozbiljnijoj ekipi.
Antolović, Ćutuk (već napustili klub)
Adilović, Hodžić, E. Čolić, B. Čolić, Bekrić, Bogičević, Vasilić, Svraka, Smajić (pod upitnikom dali će ostati u klubu)
Kvesić, Zolotić i Brković (povrjeđeni do polusezone)
B. Čolić, Stanić i Svraka (dobili crvene kartone i neće moči nastupati)
Za otprilike mjesec-dva igramo kvalifikacije, da sad Amara pitaš ko će istrčati na teren on ti nebi znao odgovoriti!
Sta vam je ba ljudi, nas bi proslogodisnji Levski napunio do vrha.
NO PYRO NO PARTY
Zaboravih, u pravu si! Samo sam htio reći da ozbiljne ekipe u Evropi igraju sa ekipom sa kojom su završili prvenstvo (uz još neka pojačanja).Guvo je napisao/la:
Bukvic i Karic su napustili isto.
P. S. @Buu +1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Veoma zanimljivo pitanje a sad odgovor koji se nece mnogima svidjeti.mirza_it je napisao/la:Kako nijedan menadzer ili ko vec trazi igrace nemoze da nam dovede - preporuci (naravno za dzabe) kakvog crnca,Brazilca (makar one sto igraju na pijesku) pa da ih brko spremi kako treba
U BiH nema niti jedan ozbiljan menadzer koji je u stanju da ode do Brazila, Meksika, Cilea, Argentine gdje na plazi moze naci vece talente nego u cijelom regioun. Mi imamo registrovanih preko 200 menadzera tj. agenata. Od njih je samo Bekim Dino Pasalic bio legitiman menadzer i jedini koji je zastupao neke ozbiljne igrace. Ovo danas je sve smijurija.
Evo krenimo od najpoznatijeg Irfana Redzepagica koji lafo predstavlja Dzeku. On nije Dzekin agenat niti menadzer Dzeku predstavlja jedna Njemacka agencija. Redzepagic dobija procenat zato sto to Dzeko zahtjeva od te agencije ali ugovorom nisu vezani. Ustvari Redzepagic ima trenutno platu od Manchester City-a samo neka se i to zna. I zato ga je zabolila Amarova izjava u vezi Dzeke. A on se smatra najboljim na osnovu Dzeke. Evo de mi recite koliko je jos igraca on prodao vani? Sva diskusija tu prestaje.
Znaci menadzeri u BiH to rade ovako. Zastupaju recimo Zolotica i Bekrica. I svaki put kad Bekric i Zolotic sarnu neki ugovor sa Zeljom oni uzmu po milju - dvije. I znaci ti menadzerici sebi nakupe nekih 30-tak igraca i ako se koji proda super ako se ne proda sarnut ce novi ugovor i on ce nesto zaraditi.
Eh zbog toga Delimustafic i Redzepagic ne mogu Amara organski. Jer recimo Vasilic, Zolotic, Bogicevic, Bekric, B. Colic nemaju menadzere nego ih zastupa fakticki Amar Osim. Znaci nema para na guzove. Zato je Redzepagic nekada veliki navijac Zeljeznicara se preko noci zaljubio u Sarajevo. I kad se njima kaze iskoristava vas (jer znam nekad je i Zelju zavaljivao) oni kazu pa njegovi igraci ne igraju, ne prodaju se ovo ono. Znaci da nisu bas najbistriji ljudi na kugli zemaljskoj. U Zelji je bilo nekad mnogo gore sa tim menadzerima koji dovedu Amanaku, Dialibu koji jesu dobri ali ih dovedu na hu ha bez ikakvog provjeravanja pa Zeljo kasnije plati po 200.000 naknada za treniranje.
Nas najbolji menadzer je Amar Osim. I on ce iskopati igrace kad mu zatrebaju tipa Nyema, Urdinov, Kvesic, Tomic tj. covjek ima nos i zna sta mu treba, kad mu treba i koliko muzike moze dobiti za koliko para.
Samo cu ti reci da nisi upucen i bezveze raju lozis:PL BiH -1 je napisao/la:Veoma zanimljivo pitanje a sad odgovor koji se nece mnogima svidjeti.mirza_it je napisao/la:Kako nijedan menadzer ili ko vec trazi igrace nemoze da nam dovede - preporuci (naravno za dzabe) kakvog crnca,Brazilca (makar one sto igraju na pijesku) pa da ih brko spremi kako treba
U BiH nema niti jedan ozbiljan menadzer koji je u stanju da ode do Brazila, Meksika, Cilea, Argentine gdje na plazi moze naci vece talente nego u cijelom regioun. Mi imamo registrovanih preko 200 menadzera tj. agenata. Od njih je samo Bekim Dino Pasalic bio legitiman menadzer i jedini koji je zastupao neke ozbiljne igrace. Ovo danas je sve smijurija.
Evo krenimo od najpoznatijeg Irfana Redzepagica koji lafo predstavlja Dzeku. On nije Dzekin agenat niti menadzer Dzeku predstavlja jedna Njemacka agencija. Redzepagic dobija procenat zato sto to Dzeko zahtjeva od te agencije ali ugovorom nisu vezani. Ustvari Redzepagic ima trenutno platu od Manchester City-a samo neka se i to zna. I zato ga je zabolila Amarova izjava u vezi Dzeke. A on se smatra najboljim na osnovu Dzeke. Evo de mi recite koliko je jos igraca on prodao vani? Sva diskusija tu prestaje.
Znaci menadzeri u BiH to rade ovako. Zastupaju recimo Zolotica i Bekrica. I svaki put kad Bekric i Zolotic sarnu neki ugovor sa Zeljom oni uzmu po milju - dvije. I znaci ti menadzerici sebi nakupe nekih 30-tak igraca i ako se koji proda super ako se ne proda sarnut ce novi ugovor i on ce nesto zaraditi.
Eh zbog toga Delimustafic i Redzepagic ne mogu Amara organski. Jer recimo Vasilic, Zolotic, Bogicevic, Bekric, B. Colic nemaju menadzere nego ih zastupa fakticki Amar Osim. Znaci nema para na guzove. Zato je Redzepagic nekada veliki navijac Zeljeznicara se preko noci zaljubio u Sarajevo. I kad se njima kaze iskoristava vas (jer znam nekad je i Zelju zavaljivao) oni kazu pa njegovi igraci ne igraju, ne prodaju se ovo ono. Znaci da nisu bas najbistriji ljudi na kugli zemaljskoj. U Zelji je bilo nekad mnogo gore sa tim menadzerima koji dovedu Amanaku, Dialibu koji jesu dobri ali ih dovedu na hu ha bez ikakvog provjeravanja pa Zeljo kasnije plati po 200.000 naknada za treniranje.
Nas najbolji menadzer je Amar Osim. I on ce iskopati igrace kad mu zatrebaju tipa Nyema, Urdinov, Kvesic, Tomic tj. covjek ima nos i zna sta mu treba, kad mu treba i koliko muzike moze dobiti za koliko para.
1.Delimustafic koji je menadjer Ari je dobar prijatelj s Amarom i covjek dolazi na svaku tekmu na zapadu bude...(poceo malog sina dovoditi sa sobom od 5 godina)... i tog covjeka je upravo Amar nedavno zvao u nasu upravu al posto pravila saveza i uefe nalijezu na nemozes imati profi licencu za menadjera i biti u nekom klubu(jer se moras odreci jer to nije zakonito onda bi ovi manji klubovi forsirali samo menadjerove igrace i prali lovu)...a sto bi se covjek odrekao kad ima Aru malog i jos par igraca(mada su slabiji od njeg ali eto)...
2.Isto tako Zola ima svog menadjera
3.Isto tako i Kvesa ima menadjera
19TM87
"Engleski mediji navode da će napadač engleskog premijerligaša Chelseaja Demba Ba napustiti klub iako je došao prije samo pet mjeseci."
Drago mi je sto ovo citam jer i Murinjo zna da nece napad ostaviti samo na El Niño-u
i da ce (nadam se) Edina dovesti...
Kad smo vec kod Dzeke vidio sam ga danas u Metropolisu,ali ofirno mi bilo pitat ostajes li u City-u ili ides..
Drago mi je sto ovo citam jer i Murinjo zna da nece napad ostaviti samo na El Niño-u

Kad smo vec kod Dzeke vidio sam ga danas u Metropolisu,ali ofirno mi bilo pitat ostajes li u City-u ili ides..

Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 11 jun 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
Za Kvesica i Zolotica nisam znao, ali znam da Amar predstavlja dosta igraca formalno onako. A Delimustafic se uvukao u pakas Amaru a prvu ga godinu nije bilo na tribinama kad se Amar vratio. I nemoj praviti menadzera i agenta od Delimustafica kad to nije. I nije on Aru tusnuo Liverpoolu nego je jedan gospodin odradio majstorski a trebalo je sve da propadne.
Nije ja sam napisao sta znam...al opet znam dosta stvari jer necu ovdje da pisem o nekome ovako javno gdje svako moze prociati....PL BiH -1 je napisao/la:Za Kvesica i Zolotica nisam znao, ali znam da Amar predstavlja dosta igraca formalno onako. A Delimustafic se uvukao u pakas Amaru a prvu ga godinu nije bilo na tribinama kad se Amar vratio. I nemoj praviti menadzera i agenta od Delimustafica kad to nije. I nije on Aru tusnuo Liverpoolu nego je jedan gospodin odradio majstorski a trebalo je sve da propadne.
A i isto cu ti reci da je za transfer najvise zasluzan gospodin Damien Comolli bez kojeg nista ne bi bilo..Ako neznas ko je proguglaj malo o njemu...Zeljina sreca sto je lik zavalio Liverpool i potrosio previse love na igrace koji nikad nisu ni obukli dres...(ovo i znam jer pratim Engleski fudbal)...
"Damien spent €22 million [£18.7m] of our money on seven players in summer of last year. Only one is a first-team regular now. We gave him the keys to our club and are now in financial difficulties. My own view of Damien is he favours size and strength as the qualities he goes for first. Perhaps, he will do better with more money at his disposal at Liverpool than he did with us."
"On 3 November 2010 his appointment as Director of Football Strategy at Liverpool was announced, with part of his remit being to oversee the recruitment of new players to the club.[15] Comolli made an instant impact at Liverpool as he was responsible for the signings of two players, Luis Suárez and Andy Carroll, on January 2011's transfer deadline day, with Carroll's signing breaking the record for most expensive British player ever and eighth most expensive player in history, overtaking David Villa and Wayne Rooney.[16] On 22 March 2011 Comolli was appointed as the Director of Football at Liverpool.[17][18] In an interview Comolli stated it covers pretty much the whole football side of running the football club, although he does not get involved in team training or selection."
Ako znas engleski i tekst razumijes sve ce ti biti jasno zasto je otjeran.
Samo cu ti reci isto sto se tice menadjerskih poslova to je lutrija treba neko da te ubode samo,nebranim doticnog gospodina jer ga znam,a i da ga nepoznajem ne bi toliko slobode koristio pogotovo na forumum koji je dostupan svima...
Lijep pozz drago mi je kad se moze sa nekim uci u neku diskusiju i popricati a ne tamo da citam da se ona dvojica svadjaju ili onaj sa ugovorom i skenerom..

19TM87
Jedini Delimustafićev igrač koji igra u Želji je Ara, i sumnjam da će ih biti više dok je Amar tu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic i 14 gostiju.