FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 jun 2013, 22:14

mulumbu1921 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:oj hvala Bogu dragom da je otiso onaj uhljup zvani Josip Cutuk,frajer je tu u zelji nez koliko al nema 10 min sve zajedno
Izvini sto je uhljup? Samo zato sto nije igrao ili? :?
sta bolan sto,pa mozda zato sto je primao platu(koliku nije bitno,koliko god puno mu je),a lik skoro nikako nije igrao..
Ćutuk,90% vremena koje je dobio je odigrao sasvim solidno i bez zamjerki. To sto se ne uklapa u amarov stil igre je drugi par cipela i sto je imao jaku konkurenciju na svojim pozicijama.
Sve najbolje mu zelim!!

A uvjek ce biti neko ko ce primati platu,a nece igrati,pa klubovi imaju prosjecno 25-30 igraca,jel mislite da svi mogu dobiti minutazu???

Baja_Zvjerka je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Ma manite se pojacanja iz bojca,njanja,a od smogovaca je dovoljan adil i njega,malo malo treba na auspuh da proradi ;)
Da su ista znali uzeli bi nesto u ovoj ligi,a jos mi zeludac proradi kad ih vi ovdje dizete,pa vas onda spuste,kao lafo ne bi oni nikad u zelju,po.se.rem im se u usta,klinac ce titule vidjeti :P

Nasa najbolja pojacanja do sad su dolazila iz manjih klubova u bih,ala visca,bekrija,izuzev kvesica iz sirokog i sad mozda stojcev krene tim putem,sve nesto kontam da bi taj momak mogao ovdje explodirati
Da su imali redovne plate od pocetka sezone, tj. da nisu dosli tek na zimskoj pauzi, da su prosli ljetne pripreme skupa, sa onakvom ekipom pojeli bi ovu ligu vjeruj mi... ;)
Ako tebi Maletic, Trivunovic, Grahovac i sl. nisu pojacanja, onda nemas realna ocekivanja... ;)
Jarane,jesu oni igracine,al zajedno imaju haman 80godina jbt,nebitno,al to nije put kojim zeljo ide. TJ. ni jedan taj igrac ne bi pristao na nase uslove,a jedan od njih je 2+ ugovor.
zato mojne tih "provjerenih" , mnogo mi se vise svidjaju ova iznenadjenja poput stojceva koji bi mogao odigrati extra sezonu kod nas da se dokaze i da uzmemo fine pare na njemu

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 jun 2013, 22:25

Mirsad94 je napisao/la:Evo na temi mladih reprezentacija pišu da je Ara dobio wonderkid dozvolu u Liverpulu ne znam je li ovdje se pisalo.
de malo pojasni pojam wonderkid
FKŽ !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jun 2013, 22:27

TeaM87 je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:Evo na temi mladih reprezentacija pišu da je Ara dobio wonderkid dozvolu u Liverpulu ne znam je li ovdje se pisalo.
Nevidjeni talenat :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jun 2013, 23:10

Sarajlijc@ je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
Nevidjeni talenat :mrgreen:
Ako je dobio dozvolu, vjerovatno se seli na Otok. Nemojte zaboraviti da je i posuden, dok se stegne radnu dozvolu. A sada, da li ova dozvala omogucava radnu, vidjet cemo...

NEgo, molim te, hitno mi treba neko ko se bavi IT-om. Treba mi jedan hitan savjet...

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 10 jun 2013, 23:11

TeaM87 je napisao/la:
Pa kao veliki talenat.

MrBoywunder
Great news. Hodzic was given a work permit a couple of days ago. Seems like a natural finisher.

MrBoywunder
Hodzic actually has a 6-year deal at #LFC.

Chris Lawley
Armin Hodžić played the full match for Bosnia U19s 3-2 defeat to Sweden today. 6 shots. 1 on target. 1 goal. #LFC

Sa http://forums.liverpoolfc.com/threads/3 ... ?p=9099522" onclick="window.open(this.href);return false;

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 jun 2013, 23:27

Jeli moze neko reci, sta mi imamo od Hodzica,jel on prodat il je tek tako potpisao za Liverpool?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jun 2013, 23:29

PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli moze neko reci, sta mi imamo od Hodzica,jel on prodat il je tek tako potpisao za Liverpool?
Liverpool-ov igrac, koji je poslat na posudbu u FK Zeljeznicar dok ne stekne pravo na radnu dozvolu za otok. Navodno, broj nastupa za reprezentaciju je bio upitan ili da ga proglase cudom od djeteta (sto se nogometa tice), pa da na osnovu toga, stekne pravo na radnu dozvolu. Kako se prica, dozvolu je dobio a trenutno status ne znam...

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 jun 2013, 23:31

DzoleZeljo je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli moze neko reci, sta mi imamo od Hodzica,jel on prodat il je tek tako potpisao za Liverpool?
Liverpool-ov igrac, koji je poslat na posudbu u FK Zeljeznicar dok ne stekne pravo na radnu dozvolu za otok. Navodno, broj nastupa za reprezentaciju je bio upitan ili da ga proglase cudom od djeteta (sto se nogometa tice), pa da na osnovu toga, stekne pravo na radnu dozvolu. Kako se prica, dozvolu je dobio a trenutno status ne znam...
Ma kako god nije on dzaba Liverpoolov igrac a jos mlad !!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 11 jun 2013, 00:20

Mi smo ga prodali za 150.000 eura znaci zelio je i klub da zaradi jer je djete nase i igra srcem(mnogi neznaju da i dan danas odkad se vratio kod nas neuzima feninga od Zelje)...Prvobitno je transfer bio doggovoren na 250.000 al se Amar poslije par dana skonto i nazvao engleze i pristao na manji iznos ALI JE TRAZIO KLAUZULU E SAD NISAM SIGURAN ALI MISLIM DA JE DOGOVORENO 10-15% sljedeceg transfera...
Svi su korektni ispali od Are,Amara,menadjera i Engleza koji su sutradan odma poslali novac jer su znali da su uzeli talenta...
I ranije sam pisao da ce ostati on kod nas da Evropu odigra i prvu polusezonu a onda nas napusta i nek mu je sa srecom i da ga Bog sacuva povreda i svega jer nije ispao pi*cka i preko noci otisao nego kao neki nasi mladi(ne bi da imena govorim jer svi znamo ko su u pitanju)....
Dabogda bio nas najuspjesniji ZMAJ...

Al otom potom nije jos otisao tu je sa nama al ovo samo par cinjenica da se zna..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 11 jun 2013, 07:37

Southboy je napisao/la:Mi smo ga prodali za 150.000 eura znaci zelio je i klub da zaradi jer je djete nase i igra srcem(mnogi neznaju da i dan danas odkad se vratio kod nas neuzima feninga od Zelje)...Prvobitno je transfer bio doggovoren na 250.000 al se Amar poslije par dana skonto i nazvao engleze i pristao na manji iznos ALI JE TRAZIO KLAUZULU E SAD NISAM SIGURAN ALI MISLIM DA JE DOGOVORENO 10-15% sljedeceg transfera...
Svi su korektni ispali od Are,Amara,menadjera i Engleza koji su sutradan odma poslali novac jer su znali da su uzeli talenta...
I ranije sam pisao da ce ostati on kod nas da Evropu odigra i prvu polusezonu a onda nas napusta i nek mu je sa srecom i da ga Bog sacuva povreda i svega jer nije ispao pi*cka i preko noci otisao nego kao neki nasi mladi(ne bi da imena govorim jer svi znamo ko su u pitanju)....

Al otom potom nije jos otisao tu je sa nama al ovo samo par cinjenica da se zna..
To sto on ne uzima feninga od Zelje nema ve sa tim sto on igra srcem ili sto je zeljovac,to je dogovoreno medzu dva kluba ko ce davati igracu platu,normalno je da mu Liverpul placa,jer to je vjerovatno neka sica za njih,za nas nije...
Amare hvala ti...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 jun 2013, 08:53

DANDY je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Još samo 3 dana do senzacije...
Sto lozis raju dzaba,bolje ti je suti ako i znas nego ovako ili se pravis pamet sto znas ili glumis tu.
strpi se 3 dana,ovo će odjeknuti u regionu pa i šire
Marko Pantelic :?: :lol: :lol: Mada star je (34 godine).. :arrow:
BUDI ŽELJO !!!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 11 jun 2013, 09:36

Ja sam čuo da je oko jednog zapelo s platom, al to baš nije transfer da odjekne regijom više da odjekne kantonom :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 11 jun 2013, 09:40

Southboy je napisao/la:Mi smo ga prodali za 150.000 eura znaci zelio je i klub da zaradi jer je djete nase i igra srcem(mnogi neznaju da i dan danas odkad se vratio kod nas neuzima feninga od Zelje)...Prvobitno je transfer bio doggovoren na 250.000 al se Amar poslije par dana skonto i nazvao engleze i pristao na manji iznos ALI JE TRAZIO KLAUZULU E SAD NISAM SIGURAN ALI MISLIM DA JE DOGOVORENO 10-15% sljedeceg transfera...

Dobro je pa neko zna i objasnit . Hvala Zeljovac !!! ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 jun 2013, 09:48

zubanovic89 je napisao/la:Ja sam čuo da je oko jednog zapelo s platom, al to baš nije transfer da odjekne regijom više da odjekne kantonom :mrgreen:
eh :mrgreen:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 jun 2013, 11:24

Bruka ako nam pitari preotmu Duljevica. Mislim da bi sad trebali krenuti u lov na mlade igrace iz Olimpica i Borca dok su u velikoj banani
NO PYRO NO PARTY

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 11 jun 2013, 11:26

bagrcavi je napisao/la:Znači bez Bogija u narednoj sezoni.Sretno Bogi zaslužio si da zaradiš nešto.
Pitanje je hoćemo li dovoditi nekoga ili će stoperski tandem sljedeće sezone činiti Kerla i Paravinja ? Možda Hasanhodžić dobije priliku u prvih 11.
Zasto vrijedjas Vasilica nerazumijem?Zelis nesto da dokazes?Molim administratora da ovog momka banuju,stvarno si jedan veliki primitivac!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 jun 2013, 11:34

shkembe990 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Znači bez Bogija u narednoj sezoni.Sretno Bogi zaslužio si da zaradiš nešto.
Pitanje je hoćemo li dovoditi nekoga ili će stoperski tandem sljedeće sezone činiti Kerla i Paravinja ? Možda Hasanhodžić dobije priliku u prvih 11.
Zasto vrijedjas Vasilica nerazumijem?Zelis nesto da dokazes?Molim administratora da ovog momka banuju,stvarno si jedan veliki primitivac!
Ni ja ne kontam, zasto vrijedaju covjeka?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 jun 2013, 11:34

štaćeš kad je isti ko dragan :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 jun 2013, 11:37

**** ti nase navijace, kada isti vrijedaju svoje igrace...

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 11 jun 2013, 11:39

Brate to su ti oni zeljini *navijaci*sto glume da bi sad poginuli za zelju!a stvaraju covjeku kompleks!i ovdje oce da dokazu kako oni znaju za taj nadimak!kao mangup si ako znas,mangup si ako vrijedjas!to su primitivci ona najveca sljam drustva!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], FrDiHu, Lewy21, pinki, Proximic, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 149 gostiju.