Najbolja moguca situacija kada bi klubovi koji bi eventualno i igrali tu ligu izasli sa zajednickim stavom, sto je opet po meni nemoguce...
Ljutinar bez ljutnje uzmi pogledaj ljestvicu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo_TM je napisao/la:To si nam mogao reci prosle sezone, ove bas i nemozes
Za one koji ne znaju, ljestvice su male ljestve
peraku su stigli papiri znaci danas sutra potpissamir_tm87 je napisao/la:ehhh nije me bilo odavno pa nekoliko pitanja za seyu , pileta i ostalu bagru:
dobijamo li mi sta od Dzekinog transferasala mala
kakve su sanse da Perak potpise
kad pocinje drugi dio polusezone (kad Zeljo igra) 27 ili 28
i kad je izvlacenje parova polu-finala kupa
Mislim da to još uvijek nije određeno. Na oficijelnom sajtu saveza nema nikakvih informacija.fcz je napisao/la:a kad se igraju utakmice polufinala kupa?
Da se naježiš.....tax je napisao/la:[youtube][/youtube]
^ jako !tax je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogami si ti pogrjesio sajt ovo ti je onaj gdje vole Lazuoblo je napisao/la:Zna li neko sta se desava s Mehićem?????Mogao bi biti od neke pomoći,bar Lazu da mijenja
Budi ljubazan pa nam objasni šta ti taj "smajli" predstavlja!OTNYS_YNWA je napisao/la: ^ jako !![]()
da..u jednom dijelu se slazem s tobom..treba nam izlaz u europu ali ipak i razumijem ammara..mozda je bolje sto je ovaj postojeci kadar odveo na pripreme da vidi ko od igraca moze pruziti vise i da vidim kapacitet ovog tima..jer ovdje ima dosta jako kvalitetnih igraca samo taj kvalitet iz njih treba izvuci..mozda je bolje sto je ammar zadrzao ovaj kadar i pokusat ce iz njih izvuci maksimum a nakon sto vidi da su neki igraci limitirani rijesavat ce se istih i onda dovodit pojacanja..nakon nekoliko godina tonjenja Zelje treba to vratiti sve na stabilne noge..RK Gradacac je napisao/la:Ja nisam nikakav strucnjak kao prvo.
A drugo, ok nek nisu nikog doveli... njihov problem. Ja samo znam sta su obecali i radi cega su dosli u ZELJU, a to je europa. To obecanje moraju ispunit.
Jeste to istok i zapad izgradili..opa...kvalitetna pauza u polusezonisladoled je napisao/la:
Zaboravio si jug da ukrovis... veliki propustsladoled je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, drzgemboadislic, kontra, MostarReds22, Uniited i 44 gosta.