Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A koji bi trebao biti argument?bodi123 je napisao/la:Da li postoji gori i gluplji argument nego kad neko kaze kompletniji i to mu je argument zasto je igrac a bolji od igraca b
Potpuno ekvivalentno poredjenje je kad oni Rona tardi kazu Ronaldo je bolji igrac od Messija jer je kompletniji
Odnosno na tvrdoj podlozi, a smijaste se @Unisamosarajvo je napisao/la:Rafa je ofanzivno trenutno jako los.Krece se, trci, i dobro brani ali nijedan udarac sem TS CC frorhenda ne funkcionise bas.
Bolji je u tom segmentu bio na pocetku godine.
Ne izvrci mi rijeci.shminka je napisao/la:Odnosno na tvrdoj podlozi, a smijaste se @Unisamosarajvo je napisao/la:Rafa je ofanzivno trenutno jako los.Krece se, trci, i dobro brani ali nijedan udarac sem TS CC frorhenda ne funkcionise bas.
Bolji je u tom segmentu bio na pocetku godine.![]()
![]()
Nije bilo ofanzive ni protiv Diega, do zadnja 4 gema kad je odlucio zavrsiti mec i pogodio nekoliko strasnih forehanda za redomsamosarajvo je napisao/la:Rafa je ofanzivno trenutno jako los.Krece se, trci, i dobro brani ali nijedan udarac sem TS CC frorhenda ne funkcionise bas.
Ako striktno ofanzivniji igrac znaci i bolji onda uredu, ali to nije tačno tako da...bodi123 je napisao/la:Nije bilo ofanzive ni protiv Diega, do zadnja 4 gema kad je odlucio zavrsiti mec i pogodio nekoliko strasnih forehanda za redomsamosarajvo je napisao/la:Rafa je ofanzivno trenutno jako los.Krece se, trci, i dobro brani ali nijedan udarac sem TS CC frorhenda ne funkcionise bas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.