Moderator/ica: vlakanje
mislim da tebi ni na sokocu nemogu pomoci visepabizo je napisao/la:G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.
Na vašu žalost neće se Borac ugasiti,i izaće još jači iz svega.
Pomoc je potrebna FK BORAC----a ne meni hajvanu,no,bice valjda nešto para od FK SLOGA-Trna za prelazak malenog vlada narcisa pa ih odma prosledite g.Glišicu u školu fudbala DZAJA,,,,,,,,,,,,,veteran 1987 je napisao/la:mislim da tebi ni na sokocu nemogu pomoci visepabizo je napisao/la:G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.
pabizo je napisao/la:G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.
mislim da tebi ni na sokocu nemogu pomoci vise[/quote]veteran 1987 je napisao/la:G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.
Nikada više na ovom forumu i VOZDRAnick je napisao/la:pabizo je napisao/la:G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.
![]()
![]()
![]()
![]()
JEDAN JE NIJAZ GRACIC JEDAN JEDINI
Vozdra zauvek jer ja odlazim iz Sarajeva i vise necete citat ništa od mene,,,,,,,,,Tarantino je napisao/la:samo za pabiza.![]()
kakva pomoc vlade RS kakav kes borac izmadju ostalih finansira grad banjaluka vlada je samo investirala u stadion ti ko da si se probudio iz sna i to ruznogpeksinna2 je napisao/la:Ljudi pa izgleda da Borac je od one tehničke saradnje imao samo gubitke,msm na Vošu,ti dugovi nisu zanemarljivi,čudi me prosto da i pored tolike pomoći Vlade RS su toliki,jbt to znači da su ostali sponzori tu samo radi reda,a i Dodik je do sada davao keš,Borcu je dao više nego svim ostalim klubovima u PL iz RS zajedno u protekle 5 sezona
![]()
U svakom slučaju Borcu puno sreće u nastavku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.