NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Bez nekog pretjeranog pritiska, cilj je biti među prve četiri ili pet ekipa. Sloboda (ne treba ih nikad otpisati), Stupčanica, Banovići.. Od utakmice do utakmice, pa vidjeti gdje ćemo biti na zimu
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Samo nek igrači svaku utakmicu daju 100-120%, pa makar i 7. završili
Sa ovim rosterom i jos kvalitetnim napadacem ako nam se neke stvari poklope ja sam uvjeren da ce mo se borit za 1 mjesto. Mi imamo jednu stvar koju ni jedan tim nema u ovom rangu a i rangu vise, to je publika, ta ljubav prema klubu na kojoj nam svi zavide i zato kazem ako ufatimo ritam na pocetku i uvezemo dobre rezultate i prvih 5 -6 kola, stadion se pocinje punit i onda nastje ludnica!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ne znam koliko se stvar sa sudijama popravila u ovoj žabokrečini od lige, nisam pratio, kažu da jest malo, sad šta mu to znači. Ali u svakom slučaju da mi i živaca pripremimo, jer gadno je kad si bolji, a sudija te skrši, to zna sjebat živce.
Dobro je sto je Duvnjak dobio ekipu na vrijeme( osim napadača) da spremi kako fizicki tako i takticki..
To je jako bitan detalj da se sa svime krenulo na vrijeme i da je cijela ekipa(osim napadača) već polako u pogonu.
Na nama je sada krenuti jako sa posjetom. Ako se poklopi slucajno 1-2 dobra rezultata na startu moglo bi biti i punih tribina.
To je jako bitan detalj da se sa svime krenulo na vrijeme i da je cijela ekipa(osim napadača) već polako u pogonu.
Na nama je sada krenuti jako sa posjetom. Ako se poklopi slucajno 1-2 dobra rezultata na startu moglo bi biti i punih tribina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pusti mi se ekipe i priprema,nego ti nama reci jesi li ti pripremio četku za subotuavenija je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:43Dobro je sto je Duvnjak dobio ekipu na vrijeme( osim napadača) da spremi kako fizicki tako i takticki..
Odličan posao uprave, svaka čast.
Duvnjak sada treba da pokaze kakav sav svoj potencijal, pa cemo vidjeti da li je trener za velike domete. Sa ovom ekipom je sve moguce, a najbitnije je da prva 3-4 kola imamo dobre rezultate, da sebi ne stvaramo pritisak od početka. Na jesen će se igrati tvrdo i svi će zapeti da prave što bolju poziciju za proljeće.
Duvnjak sada treba da pokaze kakav sav svoj potencijal, pa cemo vidjeti da li je trener za velike domete. Sa ovom ekipom je sve moguce, a najbitnije je da prva 3-4 kola imamo dobre rezultate, da sebi ne stvaramo pritisak od početka. Na jesen će se igrati tvrdo i svi će zapeti da prave što bolju poziciju za proljeće.
Pravda za flash-a!!!
S obzirom na veliki broj igrača uključujući juniore očekujemo i veliki broj odlazaka?
Muslić, Behadarević, Armin Šarić, Zukić, Huzbašić i Mujić su već koliko vidim bivši, nisu se odazvali prozivci.
Za juniore bi najbolje bilo da idu na posudbu kako bi dobili više minuta za igru, pitanje je koliko oni to iskorištavaju na dobar način, Pašalić, Čančar i Sibalo očigledno nisu dobro iskoristili posudbu, shvatili su je "olako" i nisu se dokazali u Vitezu koliko sam mogao ispratiti rezultate na stranici NK Vitez.
Od juniora koji bi se mogli nametnut za neku minutažu vidim samo Bašića koji je prethodnih nekoliko utakmica odigrao dobro.
Muslić, Behadarević, Armin Šarić, Zukić, Huzbašić i Mujić su već koliko vidim bivši, nisu se odazvali prozivci.
Za juniore bi najbolje bilo da idu na posudbu kako bi dobili više minuta za igru, pitanje je koliko oni to iskorištavaju na dobar način, Pašalić, Čančar i Sibalo očigledno nisu dobro iskoristili posudbu, shvatili su je "olako" i nisu se dokazali u Vitezu koliko sam mogao ispratiti rezultate na stranici NK Vitez.
Od juniora koji bi se mogli nametnut za neku minutažu vidim samo Bašića koji je prethodnih nekoliko utakmica odigrao dobro.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Moze li se pokusati vrbovati kvalitetnog juniora iz ovih Romari Vitez ? Malo skautirati upratiti, rade odlično s mladima, talenta ima na pretek, a tu su nam u komšiluku
Uz ulaganje u našu akademiju, praksa bi nam trebala da bude i ovo u budućnosti aBd. Komšiluk, kanton, pokušavati dovesti najtalentovanije.

Uz ulaganje u našu akademiju, praksa bi nam trebala da bude i ovo u budućnosti aBd. Komšiluk, kanton, pokušavati dovesti najtalentovanije.
Jel Romari ima neki sporazum potpisan sa Sirokim, Zrinjskim ili tako nekim klubom u vezi talentovanih juniora?
Znaci manje vise trenutni roster:laudrop je napisao/la: ↑04 jul 2023, 10:13S obzirom na veliki broj igrača uključujući juniore očekujemo i veliki broj odlazaka?
Golmani: Durmo, Mlaco, Brkic
Bekovi: Sivac, Piljug, Arnautovic, Bajramovic
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic, Horic
Centralni/Zadnji vezni: Zuna, Basic, Mahir Mehic, Amer Mehic
Prednji vezni: Medjuseljac, Salcinovic
Krila: Durmis, Karalic, Hrelja, Saric
Napad: Salkanovic, Karic, Kolic
Out: Zukic, Huzbasic, Armin Saric, Behadarevic, Muslic, Mujic, Sijerkic, Arezina i davno Sehic

Ako dovedemo napadaca, jedan od Karic/Kolic out i to je to. Ovi iz Viteza dati ciste papire i sretno. Nema tu materijala za prvi tim.
@Romari su potpisali nedavno ugovor sa FK Sarajevo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Stvarno nije fer sve igrače dovesti za jedan dan, šta ćemo dana raditi? 

- prisonbreak
- Kontakt:
Miran viberlimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 11:00Stvarno nije fer sve igrače dovesti za jedan dan, šta ćemo dana raditi?![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Bas me zanima kakvog napadača će naci Duvnjak, nema nesto ponude za 1LF. Da smo nekako doveli S.Mahmutovića raznijeli bi ligu, šteta sto ima ugovor nisam ni znao, ovako ne znam nekoga posebnog više da je ubica u napadu za ligu federacije. Truhlo? Imal ponude?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto preskaces pitanja o akciji na stadionu?avenija je napisao/la: ↑04 jul 2023, 11:02Bas me zanima kakvog napadača će naci Duvnjak, nema nesto ponude za 1LF. Da smo nekako doveli S.Mahmutovića raznijeli bi ligu, šteta sto ima ugovor nisam ni znao, ovako ne znam nekoga posebnog više da je ubica u napadu za ligu federacije. Truhlo? Imal ponude?
Celik!3,2,2.
Sto se tiče akcije moje je da uplatim KM koliko mogu, 6 dana radim tako da je nerealno očekivati da farbam ograde. Jesi zadovoljan?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
.....................Durmo......
..Sivac... Isaković....Horić...Arnautović
..............Žuna.............Mehić
.....Hrelja...........Ali...............Durmiš.....
.................Napadač................
I dosta dobrih izmjena i igrača nadomak prvih 11, + Salčinović ako bude spreman. God Job.
..Sivac... Isaković....Horić...Arnautović
..............Žuna.............Mehić
.....Hrelja...........Ali...............Durmiš.....
.................Napadač................
I dosta dobrih izmjena i igrača nadomak prvih 11, + Salčinović ako bude spreman. God Job.
Vardo umjesto Isakovica.
Isakovic umjesto Napadaca.
Armine reaguj
Isakovic umjesto Napadaca.
Armine reaguj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.