HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 03 nov 2013, 20:03

emil02in je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Danas po pobjedu,nadam se samo da ne bude kiše iako je najavljena.Iskreno ne brinem se puno momci će dat 200 % sebe i pobjeda neće doći u pitanje,rezultat 4-0 crnov2,pero1,Majkić autogol :lol:,samo ih treba načet što prije da se otvore onda smo najjači jer imamo najbrža krila u državi.POBJEDA POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Još uvijek smo ispred vas po svemu.Šta ti ovo govori:

3.Zrinjski 7 5 3 26
7 .Velež 5 7 3 22

I tako iz godine u godinu :lol: :lol: :D :D
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 03 nov 2013, 20:04

zrinja05 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Danas po pobjedu,nadam se samo da ne bude kiše iako je najavljena.Iskreno ne brinem se puno momci će dat 200 % sebe i pobjeda neće doći u pitanje,rezultat 4-0 crnov2,pero1,Majkić autogol :lol:,samo ih treba načet što prije da se otvore onda smo najjači jer imamo najbrža krila u državi.POBJEDA POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3.Zrinjski 7 5 3 26
7 .Velež 5 7 3 22

U vijeke vjekova. AMEN !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 nov 2013, 20:05

Tako je, gradimo sportski rivalitet. :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 nov 2013, 20:15

zizu1991 je napisao/la:Tako je, gradimo sportski rivalitet. :P
Ma normala , sport treba ostati sport.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 nov 2013, 20:44

zrinja05 je napisao/la:

3.Zrinjski 7 5 3 26
7 .Velež 5 7 3 22

Ovo mi dade ideju i bas se nasmijah. Znao sam da je Zrinjski uglavnom bolji od Veleza, ali nisam znao da je Velez u 13 zavrsenih sezona tek jednom bio ispred Zrinjskog. Bilo je to 2000./01. kada je prvi put igrana zajednicka liga Bosnjackih i Hrvatskih klubova uz odsustvo onih iz RS-a. Velez je zavrsio sesti, a Zrinjski trinaesti. Iako se cini ogromna razlika, Velez nije imao bas toliku prednost, sest bodova. Interesantno i da su obje utakmice zavrsile sa 2-0 za domacina. Nakon te sezone Zrinjski je svaki puta bio ispred Veleza. U medjuvremenu je Zrinjski uzeo dva naslova prvaka, a Velez je uspio da jednom ispadne iz lige, ali se odmah vratio.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 03 nov 2013, 20:55

u srijedu u banja luci rutinski zavrisit posao,neka malo igraci sa klupe igraju a onda novi derbi protiv sarajeva idemo po tri boda

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 nov 2013, 21:24

Za kup se ne brinem, sto se Sarajeva tice mislim da mozemo i moramo bolje. Danas smo bili u nekakvom grcu, valjda necemo i sljedeci vikend. A opet nas mogu suci zahebat ;) :mrgreen: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 nov 2013, 21:33

werly je napisao/la:u srijedu u banja luci rutinski zavrisit posao,neka malo igraci sa klupe igraju a onda novi derbi protiv sarajeva idemo po tri boda
Možda će nekome izgledati čudno što ovo pišem nakon ovako loše današnje igre ali ja sam uvjeren da ćemo dobiti Sarajevo.Prvo što gore od ovoga ne možemo , a drugo gradski derbi nosi poseban naboj i igrači su bili pod ogromnim pritiskom jer se od ove tekme pravi bauk.Svaka utakmica je samo utakmica pa taman bilo i finale svjetskog prvensta i kad igrači budu uživali i guštali u svakom trenutku tih tekmi a ne slušali dežurne huškače onda će to biti pravi derbi i do izražaja će doći nogomet i nogometna vještina.
Da se vratim utakmici sa Sarajevom.Tko je igrao nogomet zna kako se igrači osjećaju nakon ovako lošeg nastupa.Barem većina njih ima želju da se iskupi pa se onda u sljedećim utakmicama daje 120 %.
Treba Borac odraditi što mirnije a onda se spremiti za pitare.Izgleda da raniji početak sezone počinje uzimati danak jer padamo u tjelesnoj spremi zato treba gurnuti u vatru igrače koji su više grijali klupu a i Sarajevo je igralo europu pa kako nama tako je i njima.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 03 nov 2013, 21:37

slazem se,i poslije poraza u zenici smo borac razvalili

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 nov 2013, 21:44

Lillard je napisao/la:Za kup se ne brinem, sto se Sarajeva tice mislim da mozemo i moramo bolje. Danas smo bili u nekakvom grcu, valjda necemo i sljedeci vikend. A opet nas mogu suci zahebat ;) :mrgreen: .
Kad si već spomenuo suca vidim kako hvale Bjelicu na sva zvona kako je dobro odsudio tekmu.Slažem se da nije imao nekih kardinalnih grešaka i nije direktno utjecao na rezultat ali ne mogu da ne spomenem dvije situacije iz prvog poluvremena koje su se desile na par metara od njega i koje su podigle tenzije na terenu i to kad Barišiću puca arkada i kad jedan igrač veleža zabija u skoku lakat u leđa Simeunovića a sudac stoji tri metra od njih i pušta nastavak akcije iz koje gosti umalo nisu poveli.Ja mogu shvatiti da sudac pogriješi i to je normalno svugdje pa i ovdje ali ovo jednostavno smatram namjernim previdima zato ovo spominjem a druga stvar njegovo ponašanje na terenu koje sigurno nije uzorno dapače je iritantno i bezobrazno.
Da ponovim ,ne mislim da je on uzrok naše loše igre i rezultata.Velež je zasluženo uzeo bod a i da je sva tri uzeo ne bi bilo nezasluženo jer su imali bolje šanse.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 03 nov 2013, 21:50

Veliko slavlje igrača i navijača nakon osvojenog boda u Mostaru,Velez ostaje u Premijer ligi... :lol:
Doktor baluna...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 nov 2013, 23:05

CroUltras je napisao/la:Veliko slavlje igrača i navijača nakon osvojenog boda u Mostaru,Velez ostaje u Premijer ligi... :lol:
Pa dobro ebo te , treba ljude razumijeti da još nisu nikad u Mostaru osvojili bod :P :P .U Vrapčićima jesu ali u Mostaru nisu i zato je ovo opštenarodno veselje meni razumljivo.Evo i javni servis se uključio u proslavu a vlada na čelu sa premijerom razmišlja da se ponedjeljak proglasi neradnim danom i danom općeg veselja jer ne osvaja se svake godine bod kod dvostrukog prvaka države i osvajača kupa. :D :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 nov 2013, 23:16

Dobro ste i bod izvukli plemici :lol: :lol:
U iducoj utakmici cete mozda i opalit prema golu :lol: 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 04 nov 2013, 00:30

zrinja05 je napisao/la:
CroUltras je napisao/la:Veliko slavlje igrača i navijača nakon osvojenog boda u Mostaru,Velez ostaje u Premijer ligi... :lol:
Pa dobro ebo te , treba ljude razumijeti da još nisu nikad u Mostaru osvojili bod :P :P .U Vrapčićima jesu ali u Mostaru nisu i zato je ovo opštenarodno veselje meni razumljivo.Evo i javni servis se uključio u proslavu a vlada na čelu sa premijerom razmišlja da se ponedjeljak proglasi neradnim danom i danom općeg veselja jer ne osvaja se svake godine bod kod dvostrukog prvaka države i osvajača kupa. :D :lol:
Kad je Velež osvajao bodove u Mostaru vaš vještački klub nije ni postojao... Ne brukaj se s izjavama.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 nov 2013, 11:11

shearer je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Kad je Velež osvajao bodove u Mostaru vaš vještački klub nije ni postojao... Ne brukaj se s izjavama.
Znam ja jako dobro šta pričam a očito istina boli.Prvo ovo se odnosilo na BiH premijer ligu i činjenica je da Velež nije nikada do juče osvoio pod pod BB a drugo takođe činjenica je kad je Zrinjski osnovan nijedan klub iz BiH premijer lige nije postojao.Znam da vam bodemo oči i smetamo ali to je vaš problem a ne naš.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 nov 2013, 11:14

Niže kategorije dobro guraju:

KADETI: Olimpic - Zrinjski 2:3
Odličnu utakmicu odigrali su kadeti Olimpica i Zrinjskog u kojoj su gosti iz Mostara slavili sa 3:2. Domaćin je došao u vodstvo golom Ajdinovića. Ipak Zrinjski dolazi do prednosti od 2:1 golovima Vukše i Sušića. Samo par minuta kasnije domaćin uspjeva izjednačiti da bi Vukša deset minuta prije kraja drugim golom donio pobjedu kadetima Zrinjskog.

JUNIORI: Olimpic - Zrinjski 0:2

I u drugoj utakmici slavlje gostiju iz Mostara protiv odlične ekipe Olimpica. Olimpic je bolje otvorio utakmicu i veći dio prvog poluvremena je imao inicijativu te je dva puta pogodio okvir gola. Ipak u nastavku Zrinjski golovima Klarića i Čilića dolazi do pobjede i velikog slavlja u svlačionici mladih Plemića.

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 04 nov 2013, 13:25

Neće me to nimalo uvrijediti brato :D
Zna se koji je fašistički klub, a koji je gradski, koji mostarska raja voli. Ne trebam uopšte argumente davati.
19Z95 haha :lol:

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 04 nov 2013, 14:26

Koji Velez???
Ovaj klub nema blage veze sa prijeratnim Velezom,preuzeli ste ime Velez i ništa više,samo se treba pogledati sastav pa dalje preko uprave - pravi ste multietnički klub bez Srba i Hrvata...
Doktor baluna...

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 04 nov 2013, 14:40

CroUltras je napisao/la:Koji Velez???
Ovaj klub nema blage veze sa prijeratnim Velezom,preuzeli ste ime Velez i ništa više,samo se treba pogledati sastav pa dalje preko uprave - pravi ste multietnički klub bez Srba i Hrvata...
Pda Bojan Letic,Matijaz Pejic,Darko Maletic,Dejan Rasevic,itd itd oni su svi muslimani pda jesu,Velez je cistio jednonacionalni muslimanski klub bez ostala 2 naroda u BH sto ovaj moj spisak pojedini igraca veleza i dokazuje,a sad ti pogledaj taj svoj klub pa ces zakljuviti vrlo lako dje je vise zastupljena multinacionalnost...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 nov 2013, 14:42

CroUltras je napisao/la:Koji Velez???
Bola nije ti ovo fasisticki portal b.lj.e.s.a.k i.n.f.o. nego renomirani sportski bh portal. Kakve veze ima necija nacionalnost s fudbalom. Sram te bilo cime te uce roditelji
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.