FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 09 jun 2013, 21:58

ipetm je napisao/la:Na današnji dan prije dvije godine, napustio nas Škija

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -nas-skija" onclick="window.open(this.href);return false;
Legenda...

Da mi je da neko uradi intervju sa Koldzom da vidimo gdje je to zapelo oko stadiona. STa se radi/ ne radi po tom pitanju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 jun 2013, 22:16

ovo za Bekrica sjajna vijest!!!!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 09 jun 2013, 22:17

nime_tm87 je napisao/la:ovo za Bekrica sjajna vijest!!!!
Bekrija u staroj formi je najvece pojacanje!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 jun 2013, 22:18

KrajPrice je napisao/la:
I na staroj poziciji ako ikako moze, vise su mi dojadili eksperimenti na lijevom krilu, nikakve logike.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 jun 2013, 22:30

exbabilon je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
I na staroj poziciji ako ikako moze, vise su mi dojadili eksperimenti na lijevom krilu, nikakve logike.
to obavezno... pozicija na kojoj najvise daje i tu smo i deficitirani.... vala ni desno ni lijevo nismo jaki tako da i tu ocekujem pojacanja...
--------------Hodzic---------
---?????????--Bekrić---?????????
------Tomić-------?????---------
--Urdinov---Bogi---????----????---
--------------?????????----

nadam se da ce se Svraka i Adil prodati....

Bice ovo zanimljiv prelazni...nadam se da necu vise gledati eksperimente sa Smajicem lijevo ili indolentim E.Colicem desno. Hvala im, ali ipak nam treba nesto jace, mladje, agilnije
Tomic otkrice sezone uz Zolu i Kvesu imamo mlade perspektivne momke i sigurne dobre pare.
I jos se nadam da ce Amar malo pocistiti roster od ovih polu igraca da im se beze dresovi ne peru
I jos nesto u sljedecoj sezoni ocekujem Kjosevskog i Bajica u prvom timu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2013, 22:55

nime_tm87 je napisao/la:
to obavezno... pozicija na kojoj najvise daje i tu smo i deficitirani.... vala ni desno ni lijevo nismo jaki tako da i tu ocekujem pojacanja...

Bice ovo zanimljiv prelazni...nadam se da necu vise gledati eksperimente sa Smajicem lijevo ili indolentim E.Colicem desno. Hvala im, ali ipak nam treba nesto jace, mladje, agilnije
Tomic otkrice sezone uz Zolu i Kvesu imamo mlade perspektivne momke i sigurne dobre pare.
I jos se nadam da ce Amar malo pocistiti roster od ovih polu igraca da im se beze dresovi ne peru
Hm, ocekuj i Smajica i Colica ne ocekujem nikog posebno mislim da ce Amar istrpiti Bajica i da nece nikog dovoditi na tom mjestu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 jun 2013, 23:16

R.I.P. Škija
FKŽ !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 jun 2013, 23:59

PL BiH -1 je napisao/la:Neko vas je momacki zapalio na predhodnih par stranica da ce doci zvucno pojacanje i neka je. Dosta mi je vise citanja o vodi, protestima i jmbg-u itd. Nista nema protiv navedenih ali ovo je forum Zeljeznicara. Zato cestitam momku sto vas je zapalio momacki. A na to ko kec na desetku legla Torlakova izjava kako bi mogao ostati u PL BiH.

Nemam nikakve informacije oko Torlaka ni gdje ide ni sta radi ali znam njegov odnos prem Sarajevu i Dini se dosta pogorsao. Ali cisto sumnjam da ce preci u Zelju. A i ne bi me to tako bas obradovalo. Nije to vise onaj stari Torlak, mada ga nije tesko vratiti u formu. Ali ovaj sad Torlak je spor. I to bas spor da Bogicevic i Vasilic izgledaju brzi u usporedbi. Sto ne znaci da za nase lige nije dobar igrac.

Sto se pojacanja tice Amar se poceo zajebavati sa rajom. I to sa ljudima koji tvrde da su raja. I to sve u vezi pojacanja. Nece nikome nista da kaze. Da sad ne idem u detalje ali nikad klub nije bolje krio planove kao ove godine ili bas nemaju neka ciljanja pojacanja. Uglavno zna se ako se prodaju Svraka i Adilovic bice i dolazaka. Jer su se nekako na guzove skupile pare za prireme i plate. Neko kaze digao se kredit, neko nesto trece mene licno boli muski polni organ za financije kluba mene interesuje ko nosi i kako nosi dres Zeljeznicara a koliko je placen i odakle nije me briga.
Cijenjeni kolega čitajući Vaše postove uvidio sam da ste jako dobro upučeni u situaciju u i oko kluba.Ali isto tako moram konstatovati ne dovoljno.Niko ovdje nikoga ne loži i ostaje nam par dana strpljenja.............

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 10 jun 2013, 00:01

DANDY je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Neko vas je momacki zapalio na predhodnih par stranica da ce doci zvucno pojacanje i neka je. Dosta mi je vise citanja o vodi, protestima i jmbg-u itd. Nista nema protiv navedenih ali ovo je forum Zeljeznicara. Zato cestitam momku sto vas je zapalio momacki. A na to ko kec na desetku legla Torlakova izjava kako bi mogao ostati u PL BiH.

Nemam nikakve informacije oko Torlaka ni gdje ide ni sta radi ali znam njegov odnos prem Sarajevu i Dini se dosta pogorsao. Ali cisto sumnjam da ce preci u Zelju. A i ne bi me to tako bas obradovalo. Nije to vise onaj stari Torlak, mada ga nije tesko vratiti u formu. Ali ovaj sad Torlak je spor. I to bas spor da Bogicevic i Vasilic izgledaju brzi u usporedbi. Sto ne znaci da za nase lige nije dobar igrac.

Sto se pojacanja tice Amar se poceo zajebavati sa rajom. I to sa ljudima koji tvrde da su raja. I to sve u vezi pojacanja. Nece nikome nista da kaze. Da sad ne idem u detalje ali nikad klub nije bolje krio planove kao ove godine ili bas nemaju neka ciljanja pojacanja. Uglavno zna se ako se prodaju Svraka i Adilovic bice i dolazaka. Jer su se nekako na guzove skupile pare za prireme i plate. Neko kaze digao se kredit, neko nesto trece mene licno boli muski polni organ za financije kluba mene interesuje ko nosi i kako nosi dres Zeljeznicara a koliko je placen i odakle nije me briga.
Cijenjeni kolega čitajući Vaše postove uvidio sam da ste jako dobro upučeni u situaciju u i oko kluba.Ali isto tako moram konstatovati ne dovoljno.Niko ovdje nikoga ne loži i ostaje nam par dana strpljenja.............
Joj brate daj na pp kunem ti se u Zeljin grb da nikom' reci necu . :D
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jun 2013, 00:28

DANDY je napisao/la:

Jos jedan sa provjerenim informacijama, ali naravno ime necemo govoriti nije to uredu. Cirkus
NO PYRO NO PARTY

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 10 jun 2013, 00:37

nime_tm87 je napisao/la: to obavezno... pozicija na kojoj najvise daje i tu smo i deficitirani.... vala ni desno ni lijevo nismo jaki tako da i tu ocekujem pojacanja...

Samo Bogicevica izbaci, pa lik je kriv prosle sezone za sve golove u Mariboru.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 10 jun 2013, 00:44

nusko je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: to obavezno... pozicija na kojoj najvise daje i tu smo i deficitirani.... vala ni desno ni lijevo nismo jaki tako da i tu ocekujem pojacanja...

Samo Bogicevica izbaci, pa lik je kriv prosle sezone za sve golove u Mariboru.
Bogy je pravi stoper, veze ti nemas. Jedan od najboljih stopera u ligi.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 10 jun 2013, 00:59

zna guvoo bolan :D

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 10 jun 2013, 01:16

amer_zeljoo je napisao/la:zna guvoo bolan :D
Haman da zna, kod nas opcenito u cijeloj ligi nema nekih kvalitetnih igraca u odbrani.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 10 jun 2013, 01:37

De guvo (aldinne) popusti malo ti i onaj s skenerom utusiste u zadnje vrijeme.
Ako nemate sta pametno i konkretno napisat bolje nemojte nista. ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 jun 2013, 01:42

Bogi je prosjek obicni. Nista bolji od naprimjer Kovacevica iz Travnika kojeg bi rado volio vidjet kod nas. A prodali bi momka za finu paru takodjer. Bogi u Evropi meda ne moze, kao i mnogi nasi da ne kazem svi igraci, tako da to nije fer sad da samo na njega blatim. Ali tako je kako je. Mnogi ovdje kritikuju Kerlu a meni je Kerla mozda i najbolji stoper kojeg imamo. Vasilicu se treba zahvaliti mislim da je vrijeme. Hasanhodzicu pruziti priliku. Posle dobre sezone u Visokom sigurno je zeljan da se dokaze i u voljenom klubu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 10 jun 2013, 01:57

sajo10 je napisao/la:Bogi je prosjek obicni. Nista bolji od naprimjer Kovacevica iz Travnika kojeg bi rado volio vidjet kod nas. A prodali bi momka za finu paru takodjer. Bogi u Evropi meda ne moze, kao i mnogi nasi da ne kazem svi igraci, tako da to nije fer sad da samo na njega blatim. Ali tako je kako je. Mnogi ovdje kritikuju Kerlu a meni je Kerla mozda i najbolji stoper kojeg imamo. Vasilicu se treba zahvaliti mislim da je vrijeme. Hasanhodzicu pruziti priliku. Posle dobre sezone u Visokom sigurno je zeljan da se dokaze i u voljenom klubu.
+1 , i forsirati Bajica :D

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 10 jun 2013, 01:59

propuh je napisao/la:De guvo (aldinne) popusti malo ti i onaj s skenerom utusiste u zadnje vrijeme.
Ako nemate sta pametno i konkretno napisat bolje nemojte nista. ;)
A ti si sad kao nesto pametno napisao, pa da se slijedim tebe...
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 10 jun 2013, 09:50

jel potpiso iko živ ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 jun 2013, 10:01

zeljooooo je napisao/la:jel potpiso iko živ ?
Zar ti ne znas ? Pa druzis se sa igracima, upucen si.Moras znati i oko pojacanja :lol:

Jesi li skeniro ???
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.