FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kako je krenulo ipak ce nam e colic bit kljucni igrac u evropi.....
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Hajde me obraduj molim te eto u ovim usranim danima . De na pp tabane ti ljubim .DANDY je napisao/la:Da znate,što ne znate,kakva će senzacija biti za par dana.Pojačanje pravo...

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Ma opet šuplja sigurno.fsdghdsfs je napisao/la:Hajde me obraduj molim te eto u ovim usranim danima . De na pp tabane ti ljubim .DANDY je napisao/la:Da znate,što ne znate,kakva će senzacija biti za par dana.Pojačanje pravo...
dandy je im'o kako da kazem i "pogodaka" sto se tice stvari u i oko kluba ,tako da mu ja vjerujem .adi11 je napisao/la:Ma opet šuplja sigurno.fsdghdsfs je napisao/la:Hajde me obraduj molim te eto u ovim usranim danima . De na pp tabane ti ljubim .DANDY je napisao/la:Da znate,što ne znate,kakva će senzacija biti za par dana.Pojačanje pravo...

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
-
- Kontakt:
De prijatelju ako bi i meni mogao rec tu novost sto nas ocekuje,bio bi zahvalan!DANDY je napisao/la:Da znate,što ne znate,kakva će senzacija biti za par dana.Pojačanje pravo...

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Kad je prozivka ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Čini mi se 12. ili 13. juna...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
nebi bilo pošteno zbog mog izvora,al eto prati ovaj forum u narednim danima sve če se samo kazati.Mogu ti reći da će se ovdje prvo objaviti.Budi mi pozdravljen.PlaviSaJUGA je napisao/la:De prijatelju ako bi i meni mogao rec tu novost sto nas ocekuje,bio bi zahvalan!DANDY je napisao/la:Da znate,što ne znate,kakva će senzacija biti za par dana.Pojačanje pravo...
Kojeg datuma pocinje liga .
Dana 08.06.2013. godine je u Hannoveru u Njemačkoj započeo Međunarodni turnir u nogometu za djecu koja su rođena 2002. godine. Na turniru učestvuje 48 timova iz internacionalnih prvih divizija iz 18 zemalja kao što su FC Valencia, FC Sevilla, Arsenal Kiew, Benfica Lissabon i sl. Predstavnici Bosne i Hercegovine su djeca iz Omladinskog pogona FK Željezničar.
Veoma motivisani omladinci FK Željezničar su jučer stigli u Hannover i već danas pokazali da djeca iz BiH posjeduju kvalitet, pobijedivši FC Nordhem, Lyseng, te FC Minsk. Pobjedom nad Bayer Leverkusenom osigurali su ulazak u zlatnu grupu za osvajanje medalje. U zlatnoj grupi su sa FC Sevilla, FC Grazhoper, FC Benfica, te FC Lisabon. Utakmice će se održati 09.06.2013. godine.
Svoje današnje pobjede posvećuju djeci bez JMBG u njihovoj borbi za svoja prava i izglasavanje zakona, stoji u saopštenju iz omladinskog pogona FK Željezničar.
sourc/e ba
Veoma motivisani omladinci FK Željezničar su jučer stigli u Hannover i već danas pokazali da djeca iz BiH posjeduju kvalitet, pobijedivši FC Nordhem, Lyseng, te FC Minsk. Pobjedom nad Bayer Leverkusenom osigurali su ulazak u zlatnu grupu za osvajanje medalje. U zlatnoj grupi su sa FC Sevilla, FC Grazhoper, FC Benfica, te FC Lisabon. Utakmice će se održati 09.06.2013. godine.
Svoje današnje pobjede posvećuju djeci bez JMBG u njihovoj borbi za svoja prava i izglasavanje zakona, stoji u saopštenju iz omladinskog pogona FK Željezničar.
sourc/e ba
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
27. jula ja mislimterabajt je napisao/la:Kojeg datuma pocinje liga .
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Cocalić ?DANDY je napisao/la:nebi bilo pošteno zbog mog izvora,al eto prati ovaj forum u narednim danima sve če se samo kazati.Mogu ti reći da će se ovdje prvo objaviti.Budi mi pozdravljen.PlaviSaJUGA je napisao/la:De prijatelju ako bi i meni mogao rec tu novost sto nas ocekuje,bio bi zahvalan!DANDY je napisao/la:Da znate,što ne znate,kakva će senzacija biti za par dana.Pojačanje pravo...

Ja te volim, volim Željo..
svaka čast dječacimazeljocity je napisao/la:Dana 08.06.2013. godine je u Hannoveru u Njemačkoj započeo Međunarodni turnir u nogometu za djecu koja su rođena 2002. godine. Na turniru učestvuje 48 timova iz internacionalnih prvih divizija iz 18 zemalja kao što su FC Valencia, FC Sevilla, Arsenal Kiew, Benfica Lissabon i sl. Predstavnici Bosne i Hercegovine su djeca iz Omladinskog pogona FK Željezničar.

I onda kada više ne bude me ovdje
2002ceze je napisao/la:Koja su to godišta ?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- zeljo4life
- Kontakt:
Ma ebi se ti jaraneDANDY je napisao/la:Da znate,što ne znate,kakva će senzacija biti za par dana.Pojačanje pravo...

Amare hvala ti...
Odigrane su prve utakmice završnice pionirskog prvenstva Federacije Bosne i Hercegovine.
VITKOVIĆI:
FK "Azot" - FK "Željezničar" 0:16
Revanš utakmice završnice pionirskog prvenstva Federacije BiH igraju se u nedjelju 09.06.2013. godine.
Bravo za ŽELJINU djecu!
VITKOVIĆI:
Revanš utakmice završnice pionirskog prvenstva Federacije BiH igraju se u nedjelju 09.06.2013. godine.
Bravo za ŽELJINU djecu!
- zeljo4life
- Kontakt:
Ziku sto fk Azot ima perspektivnu mladost...nime_tm87 je napisao/la:Odigrane su prve utakmice završnice pionirskog prvenstva Federacije Bosne i Hercegovine.
VITKOVIĆI:
Bravo za ŽELJINU djecu!
Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
Pricajte vi sta hocete,al ovih dana na forumu najvise fali Acin pesimizam 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Otiš'o si Škija, ostala je tuga, vječno će te voljeti, Manijaci s juga.

9.6.2011.-9.6.2013.

9.6.2011.-9.6.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.