Ma jeb.em sebe..i ja sam zeni kupio Mate 20 Pro a sebi A70
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Mate je strasan telefon.
Dosta ti, ne treba to nista vise.
Dosta ti, ne treba to nista vise.
Aljegri, out!
27.10.2020
Imam Nokiu 7plua. I danas da je otkljucam nece, samo crno. Izgasim i upalim, opet isti slucaj samo sto se cuju tonovi kad se pali. Od maloprije se ne cuje ni to. Kad upalim bude kao neka svjetlost ali i dalje se nista ne vidi.
Kupio sam a10. Da li ikako mogu da vidim poruke koje su mi slate danas na viber ? Prikazuje mi samo 10ak dana stare poruke.
Kupio sam a10. Da li ikako mogu da vidim poruke koje su mi slate danas na viber ? Prikazuje mi samo 10ak dana stare poruke.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
stavi na viberu da ti radi dnevni back up, tebi vjerovatno radi svako 7 dana pa s toga i pokazuje poruke stare 7 danajasmin10 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 18:41Imam Nokiu 7plua. I danas da je otkljucam nece, samo crno. Izgasim i upalim, opet isti slucaj samo sto se cuju tonovi kad se pali. Od maloprije se ne cuje ni to. Kad upalim bude kao neka svjetlost ali i dalje se nista ne vidi.
Da li mi ovaj kvar s ekranom spada pod garanciju ? I da li iz telecoma daju drugi mobitel ako mi ovaj ne naprave ?
Spada ako ti nisi kriv za njega, tj. nisi ga razbio, nije ti ispadao i tako to a trebali bi ga popraviti, ako ne uspiju dace ti drugi nov
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Hoću mami da kupim telefon neki jednostavan za light use, al da ima finu kameru. Šta se preporučuje?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Imam problem sa updateom na IOS 13, stoji mi ovako danima Zna li neko ako se ovo može riješiti? Probao sam neke stvari što sam našao googleu kao Reset Network Settings, Delete update ali ništa ne pomaže.
Denchi ti se ne javljaj
Denchi ti se ne javljaj

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa klikneš na to dole automatic updates na on, i riješen problem
ccc jesi smotan

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ova slika je sa google-a

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
If you hard reset your iPhone but it still gets stuck on Update Requested, go to Settings -> General -> iPhone Storage and delete the iOS update from your iPhone. The update will appear on this menu as the version of the software update.
Tap on the software update, then tap Delete Update. Afterwards, head back to Settings -> General -> Software Update and try to download and install the update again.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Imal koja dobra duša za jedno trivijalno pitanje. Ispao mi je telefon, iphone 6 i ugasio se nema šanse da upali.
Sad odradio sam ja hard reset, msm pokusao i nece da upali logicno.
Sad ne trazim pomoc da ga upalim vec informaciju jel sjeban skroz ili ipak postoje sanse da se popravi u servisu za neke normalne pare.
Mislim normalne kad ne vrijedi ni on vise od 150.
Sad odradio sam ja hard reset, msm pokusao i nece da upali logicno.
Sad ne trazim pomoc da ga upalim vec informaciju jel sjeban skroz ili ipak postoje sanse da se popravi u servisu za neke normalne pare.
Mislim normalne kad ne vrijedi ni on vise od 150.
Don't hate what you don't understand.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
brate ima riješenje, znači ni ja ne mogu da vjerujem kako je jednostavno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav je ovaj Xiaomi redmi 7? Jel velika razlika između njega i redmi note 7?