NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Proljetos umalo zamrzih Zvijezdu zbog sudijskih krađa protiv Želje ali onda shvatih da oni nemaju veze s tim, tako ni Široki večeras!
Ali morate priznati da ste se provukli i to sa igračem viče, ganjat ćemo se mi još
Ali morate priznati da ste se provukli i to sa igračem viče, ganjat ćemo se mi još
Da li vas je stid zaliti se na bilo sta? Sljedeci put kad vas opljackaju tisina ako imate obraza imalo. FUJ!!
Ti nisi dobar pa nama cist penal nije sviran u 1 pol.i ponisten nam cist gol Velkoskog u 2pol. i nadigrali smo vas u svemumaxmore je napisao/la:Ništa bolje Široki nije prošao na Koševu. Činjenica je da ovo nikome ne treba. Ako misliš da Široki kontrolira sudce i da je ovo namjera onda nemam riječi. Prije ću reći da je ovo po nalogu tvojih. Bar se nismo na poluvremenu "hladili" na sudcima, što je bio slučaj na zadnjoj našoj utakmici sa vama. Rano je pričati o bilo čemu , ali po svemu Željo je oštećen. Crveni je čist ko suza tu nema priče.visokohz je napisao/la:I vi se zalite na sudenje i sudijsku organizaciju,pa ovo je bruka sta su sudije uradile zelji nocas fuj lige i govana

Pitam se jel ima veće ironije od ove da se navijači želje raspravljaju o suđenju?? Pa kako vas nije sram? Netko je očito zaboravio našu zadnju utakmicu na grbavici i veliku krađu Ognjena Valjića !!! Fuj bijednici jedni!!!
Sta oces jeste nas pokrali na Grbavici prosle godine cist gol Zakarica je ppnisten.EmirTM87 je napisao/la:Da li vas je stid zaliti se na bilo sta? Sljedeci put kad vas opljackaju tisina ako imate obraza imalo. FUJ!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
inace postujem siroki brijeg u postovacu ga, ali zapamtite, sljedeci put kad budete igrali sa nama, ima da vam damo 4 gola iz nepostojecih ofsajda, samo da se kompenzira ovo... jel ti jasno?!Britvica je napisao/la:Pitam se jel ima veće ironije od ove da se navijači želje raspravljaju o suđenju?? Pa kako vas nije sram? Netko je očito zaboravio našu zadnju utakmicu na grbavici i veliku krađu Ognjena Valjića !!! Fuj bijednici jedni!!!

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne lupetaj majke ti, bar se poklopi poslije ovoga.modric je napisao/la:Sta oces jeste nas pokrali na Grbavici prosle godine cist gol Zakarica je ppnisten.EmirTM87 je napisao/la:Da li vas je stid zaliti se na bilo sta? Sljedeci put kad vas opljackaju tisina ako imate obraza imalo. FUJ!!
Nećete uspjet zabit 4 gola jer moramo i mi kompenzirat ono izležavanje i glumu od 55 minute pa nadaljejovanmaksimovic je napisao/la:inace postujem siroki brijeg u postovacu ga, ali zapamtite, sljedeci put kad budete igrali sa nama, ima da vam damo 4 gola iz nepostojecih ofsajda, samo da se kompenzira ovo... jel ti jasno?!Britvica je napisao/la:Pitam se jel ima veće ironije od ove da se navijači želje raspravljaju o suđenju?? Pa kako vas nije sram? Netko je očito zaboravio našu zadnju utakmicu na grbavici i veliku krađu Ognjena Valjića !!! Fuj bijednici jedni!!!

Eto takav mali klub ste morali opljackati da bi sacuvali bod iako ste imali igraca vise od 15. minute. Bravo za vas velikaniBritvica je napisao/la:Nećete uspjet zabit 4 gola jer moramo i mi kompenzirat ono izležavanje i glumu od 55 minute pa nadaljejovanmaksimovic je napisao/la:inace postujem siroki brijeg u postovacu ga, ali zapamtite, sljedeci put kad budete igrali sa nama, ima da vam damo 4 gola iz nepostojecih ofsajda, samo da se kompenzira ovo... jel ti jasno?!Britvica je napisao/la:Pitam se jel ima veće ironije od ove da se navijači želje raspravljaju o suđenju?? Pa kako vas nije sram? Netko je očito zaboravio našu zadnju utakmicu na grbavici i veliku krađu Ognjena Valjića !!! Fuj bijednici jedni!!!Zapamti to rade samo mali klubovi

Crveni je bio
Za ostalo ne znam jer nisam vidio, nisam bio u poziciji toj..ako je poišten čist gol onda sramota sudaca..inače je utakmice bila ok i s jedne i s druge strane, Željo dosta borbeno i požrtvovno osvojio bod i to je to..iako je isto bilo i sa 11a na 11 i sa igračem više Širokog..uglavnom se branio i čekao kontre i polukontre..
što se tiče suca, **** ga, Široki je na to i ukazivao, da je suđenje loše..neam tu veze ni Široki, ni Željo, ni ostale ekipe, jednostavno ljudi ne znaju suditi i to je to..
Za ostalo ne znam jer nisam vidio, nisam bio u poziciji toj..ako je poišten čist gol onda sramota sudaca..inače je utakmice bila ok i s jedne i s druge strane, Željo dosta borbeno i požrtvovno osvojio bod i to je to..iako je isto bilo i sa 11a na 11 i sa igračem više Širokog..uglavnom se branio i čekao kontre i polukontre..
što se tiče suca, **** ga, Široki je na to i ukazivao, da je suđenje loše..neam tu veze ni Široki, ni Željo, ni ostale ekipe, jednostavno ljudi ne znaju suditi i to je to..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa ajde se onda zalite sada, i upucivajte zalbe, ako smijete... ako kazes za dobrobit fudbala u bih...brig je napisao/la:Crveni je bio
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 16 avg 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Opet ista sranja se nastavljaju u PL BIH ,sad će se Željo požalit na suđenje pa će u njihovu korist sudit sljedeću utakmicu
A prošlogodišnji poništen Zakarićev gol je veća smijurija od ovog ,zato da nemate šta srat
Opet je puno grešaka sudac imao ,pa ja ne znam do kad će ovakvi debili masakrirat nogomet u BiH
Realno nismo zaslužili ni bod ,ali nije ni Željo ,realno ništa nisu odigrali ,a igrači su najveći valjci na terenu u čitavoj ligi
MLADINA nemoj zaboravit nešto kad se budeš pakirao
A prošlogodišnji poništen Zakarićev gol je veća smijurija od ovog ,zato da nemate šta srat
Opet je puno grešaka sudac imao ,pa ja ne znam do kad će ovakvi debili masakrirat nogomet u BiH
Realno nismo zaslužili ni bod ,ali nije ni Željo ,realno ništa nisu odigrali ,a igrači su najveći valjci na terenu u čitavoj ligi
MLADINA nemoj zaboravit nešto kad se budeš pakirao

što se vi niste oglašavali nakon one lakrdije na Grbavici prošle sezone?jovanmaksimovic je napisao/la:pa ajde se onda zalite sada, u upucivajte zalbe, ako smijete... ako kazes za dobrobit fudbala u bih...brig je napisao/la:Crveni je bio
svatko neka se za sebe bori...realno, šta ima Široki od 1:1? ništa..većian ljudi bi da su radije izgubili ako je tako trebalo biti nego 1:1..isti nam ****..
Kakva je situacija sa Pandžom i Špikićom. Ima li ikakvih naznaka za njihov povratak??
Spikic nece prije sljedece godine
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kaze Mladina da je zadovoljan hahahahahhahaahhaha
O **** ti, oce li itko objasniti izmjenu u 93.minuti hahahahah, konju gdje su izmjene prije, zasto Menalo nije igrao, zasto nisi ubacio Corluku??????
Sve mi se cini da ces ti postati bivsi nakon Mostara, ja stvarno ne vidim nacin na koji ih mozemo uzeti dole, jedino ako mali Ajayi ne bude pun pogodak...
Sto se tice sudjenja, pomocni je sve usrao, Zeljo je danas ostecen i nadam se da ce save reagirati, nikakvog napretka nece biti sa ovakvim likovima...
O **** ti, oce li itko objasniti izmjenu u 93.minuti hahahahah, konju gdje su izmjene prije, zasto Menalo nije igrao, zasto nisi ubacio Corluku??????
Sve mi se cini da ces ti postati bivsi nakon Mostara, ja stvarno ne vidim nacin na koji ih mozemo uzeti dole, jedino ako mali Ajayi ne bude pun pogodak...
Sto se tice sudjenja, pomocni je sve usrao, Zeljo je danas ostecen i nadam se da ce save reagirati, nikakvog napretka nece biti sa ovakvim likovima...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nikome nije drago, ali... trebaš zabiti onda ti se neće valjati, Široki im je dozvolio da se valjaju. Njima na obraz, Širokom na nemoć. Kokot ono radi u EL sa Standardom eto neće na Pecari sa igračem manje.. uozbilji se.Evolve je napisao/la:Onaj Kokot i Dzenis sami okrenu igru da se igra na nož sa valjanjima. Mrzim takve igrace u bilo kojem timu.
Željo oštećen kao što sam i mislio. Sada će nadoknaditi Želji, pa tom nekome sa Željom... da zamaste sve, da niko ne moze prigovarati a "jedan tim" će trljati ruke.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Neće oni nadoknaditi Želji, mogu samo nastaviti otimati, ovo ostalo si sve korektno rekaomaxmore je napisao/la:Nikome nije drago, ali... trebaš zabiti onda ti se neće valjati, Široki im je dozvolio da se valjaju. Njima na obraz, Širokom na nemoć. Kokot ono radi u EL sa Standardom eto neće na Pecari sa igračem manje.. uozbilji se.Evolve je napisao/la:Onaj Kokot i Dzenis sami okrenu igru da se igra na nož sa valjanjima. Mrzim takve igrace u bilo kojem timu.
Željo oštećen kao što sam i mislio. Sada će nadoknaditi Želji, pa tom nekome sa Željom... da zamaste sve, da niko ne moze prigovarati a "jedan tim" će trljati ruke.
Ako Željo digne glas na ovakvo suđenje mislim da hoće , samo da Željo ne moze ništa reći i da mu mogu reći eto vidiš .... Isto kao što je nama napravljeno sa ovim da se opravda Sarajevo. Siguran sam da nitko iz Širokog nije ovo tražio , nego su klasične podvale.lisander je napisao/la:Neće oni nadoknaditi Želji, mogu samo nastaviti otimati, ovo ostalo si sve korektno rekaomaxmore je napisao/la:Nikome nije drago, ali... trebaš zabiti onda ti se neće valjati, Široki im je dozvolio da se valjaju. Njima na obraz, Širokom na nemoć. Kokot ono radi u EL sa Standardom eto neće na Pecari sa igračem manje.. uozbilji se.Evolve je napisao/la:Onaj Kokot i Dzenis sami okrenu igru da se igra na nož sa valjanjima. Mrzim takve igrace u bilo kojem timu.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, jurisicduska, MostarReds22, torbica i 21 gost.