Safet Sušić - Pape

samson
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la samson » 15 okt 2012, 16:37

Ah, eto, Vaha se naosvajao trofeja kao Trap.. Paradžija jaci. Toliko da je otisao Mamicu na koljena, a znamo kako je zavrsilo.. On bi i Vijetnam trenirao prije nas ..

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 15 okt 2012, 21:51

soko je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Najubojitija repka kvalifikacija ;)
Safet je i za to kriv 8-)
Lihtenstajn i Latvija ?? Skromni protivnici koje bi svaka repka mogla uzet sa 4-5 razlike,zasto nismo dokazali ubojitost protiv Grcke,vec nas ljudi rasuli ko saku rize,sa samo jednom ili dvije prave sanse .. treba biti malo realan inace..drago mi je zbog ovih pobjeda ali sad dolaze tezi ispiti,jedan smo na guzove prosli zahvaljujuci Gekasu i Begovicu..
Slovacka-Latvija 2:1
Latvija-Grcka 1:2
Hrvatska-Latvija 2:0
Latvija-Grcka 1:1
ovo je bio najtezi ispit, Grcka nije izgubila kuci od 2008.
Sad ce neko reci, falilo im je igraca.
Miske klupa, Medo tek poceo igrati, Zahir druga ruska liga, Edo vecinom klupa. Sejo ne igra, Vranjes kako kad.
Pjanic je nam falio, i to dosta. A i Grke je spasio onaj sto je izbacio loptu sa linije i odbrana Lulicu.
Dosta treme u igri, pa Vedo sam trci za loptom i iznese je u out. K'o da lopte nikad nije vidio..
onako REALNO
Nas je spasio Bog od one prilike iz 10 minute ili vec koje. Da je ono uslo kraj bi bio 3:0.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 okt 2012, 22:05

Pendik je napisao/la: Nas je spasio Bog od one prilike iz 10 minute ili vec koje. Da je ono uslo kraj bi bio 3:0.

Da je ono uslo onda bi se nasi naljutili i zabili grcima 5 komada.

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 15 okt 2012, 22:12

calcio je napisao/la:
Pendik je napisao/la: Nas je spasio Bog od one prilike iz 10 minute ili vec koje. Da je ono uslo kraj bi bio 3:0.

Nazalost nasi nisu mogli onako hendikepiranim grcima nista, a ne da daju pet komada. Drugo su zelje, a trece mogucnosti.
Malo jaca reprezentacija mi ne mozemo nista.

Vise od ikoga bi volio da odemo na neko to veliko takmicenje ali daBogda.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 okt 2012, 22:16

Pendik je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Nazalost nasi nisu mogli onako hendikepiranim grcima nista, a ne da daju pet komada. Drugo su zelje, a trece mogucnosti.
Malo jaca reprezentacija mi ne mozemo nista.

Vise od ikoga bi volio da odemo na neko to veliko takmicenje ali daBogda.
Da su nam zabili, napravljene bi izmjene i rokade. Izgledali bi mnogo bolje, sigurno. Sada, kako bi zavrsili... O tome ne treba uopste ..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2012, 22:19

Cuj da su nam zabili? Da mi nismo retardirana drzava, da smo citavi, da pravilno radimo, itd itd itd, sigurno bi se negdje do sad plasirali. ALI JESMO, tako isto Grci NISU zabili, dobili smo bod. Vrijedan bod.

Samo se mora srati, kad se plasiramo na WC, onda ce biti pa sto nismo prosli grupu, kad bi kojim slucajem prosli grupu bilo bi onda sto smo sad ispali oni su hendikepirani.
Celik!3,2,2.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 okt 2012, 22:34

po cemu su Grci hendikepirani?saberimo se ...

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 15 okt 2012, 22:42

Pendik je napisao/la:
Nas je spasio Bog od one prilike iz 10 minute ili vec koje. Da je ono uslo kraj bi bio 3:0.
tako je, ali Bog nas je nadahnuo da treniramo, dao nam talent i pamet da vjezbamo, da razvalimo prethodne protivnike i utjeramo grcima strah u kosti tj poremetimo im koncentraciju, i radi poremećene koncentracije , treme i značaja momenta gelas je promašio nepromašivo... da je on bio smiren i koncentrisan ne bi ono fulio...eto kako nas je Bog spasio...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 okt 2012, 22:44

danas na treningu neki debil stariji dodje i poce na glas posvati safeta, tj sto stavlja vranješa, kao stavi ga još jednom ja cu ti pokazati i slicne nebuloze. jedno minut je tako srao i onda komotno odšetao sa tribina :roll: ono ispunio zivotni san, sta li :roll:
nema potpisa

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 okt 2012, 22:54

I ovo je Bosna i Hercegovina :!: :x
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 15 okt 2012, 22:59

Admir_Sa je napisao/la:danas na treningu neki debil stariji dodje i poce na glas posvati safeta, tj sto stavlja vranješa, kao stavi ga još jednom ja cu ti pokazati i slicne nebuloze. jedno minut je tako srao i onda komotno odšetao sa tribina :roll: ono ispunio zivotni san, sta li :roll:
Ma sigurno mu zena hebala od do pa dosao papak da se istrese jer kod kuce bi za to oklagije sijevale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 okt 2012, 00:40

E kako bi ga ja da sam bio blizu poslao u šesnses' pm. Međedović neki sigurno...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2012, 00:53

Admir_Sa je napisao/la:danas na treningu neki debil stariji dodje i poce na glas posvati safeta, tj sto stavlja vranješa, kao stavi ga još jednom ja cu ti pokazati i slicne nebuloze. jedno minut je tako srao i onda komotno odšetao sa tribina :roll: ono ispunio zivotni san, sta li :roll:
Odlicno,znaci Vranjes uz Spahica od sad standardni na stoperskoj poziciji.
Inat Bosnji praviti ili ici uz nos,yebena stvar.
A ni Ogi me nece iznenaditi da bude najbolji na tekmi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 16 okt 2012, 01:03

harishp je napisao/la:
Odlicno,znaci Vranjes uz Spahica od sad standardni na stoperskoj poziciji.
Inat Bosnji praviti ili ici uz nos,yebena stvar.
A ni Ogi me nece iznenaditi da bude najbolji na tekmi.
ni mene btw stravicno se dobro vratio u 2 pol. nakon onih stravicnih kikseva, znaci da je momak mentalno jak

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 16 okt 2012, 03:25

Niko ne uzima u obzir to što je momku prva jača utakmica,što su mu 23 godine,a počeo je igrati za repku sa 22 i pol,odigrao je u tandemu sa Spahom tri tekme..Njegova prirodna pozicija je desni bek..Šta hoćete ? Mogao je biti krivac za 2 gola,ali isto tako nakon toga je spasio 2 čista..OGI UZ TEBE SMO !!!

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 16 okt 2012, 11:27

[youtube][/youtube]

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 okt 2012, 11:30

MrTaki,ostale su ti još teme "Vedad Ibišević","Asmir Begović","zaboravljeni i potencijalni reprezentativci" da postavis taj klip i završio si.
Mislim možeš ti i na "Senijad Ibričić" i "Adnan Zahirović" ali to ti ionako niko i ne čita.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 okt 2012, 11:34

Jao kralja :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 okt 2012, 12:09

I onda nam cudo sto nas niko nece da trenira, i svako bjezi od nas k'o djavo od krsta.
Da smo normalna drzava to se ni u snu ne bi moglo niti smjelo dogodit'.
On je cuo negdje pricu tipa: 'ta ce mu Vranjes, hebo li ga on, pa sad da i on bude u fazonu, dos'o se istresti na Safeta :roll: ...ko eto on se bolje razumije u fudbal !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 okt 2012, 12:14

Nemojte šta god se ružno desi okarakterisati sa "to samo kod nas ima","nismo ni zaslužili ništa kad smo takvi".
Eto Mourinhovom sinu,koji ima nekih 12 godina,i koja igra za Canillas "navijači" tj roditelji djece iz protivničkih ekipa dobacuju redovno razne grozote i psovke,samo zbog toga što je Mourinhov sin.
Hoću da kažem,nekulturnih i primitivnih osoba ima svugdje,ne treba samo naš narod redovno proglašavati najgorim,a ti što tako dobacuju govore samo o sebi.

S time da bi Sušić trebao zabraniti prisustvo gledaoca na treningu zbog takvih,naravno ako ta dobacivanja postanu konstantna pojava a ne pojedinačni incidenti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.