FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pabizo
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pabizo » 16 dec 2010, 01:32

Trigger je napisao/la:'Pabizo' pobogu šta se ovo 'kuha'!?

Polovina Borca na rasprodaji! :o
Trivunović, Puzigaća, Nikolić...Vukelja, Sakan, Muminović, Stančeski, Stajić....!!! :?:
Je l' to 'maslo' tvog 'malog murinja' ili Šipovac & Co.!????
Hajd' bez brige, dovešće V.J. Gnjatića iz Kozare.... ;)
Halo,momci se prodaju a ne narcis jagodic i naravno žele da promene klub upravo zbog narcisa jer ga ne podnose.Pitaj narcisa koliko je para dao za sliku i tekst o njemu u sportskom listu ŽURNAL------OPASAN PRLJAVKO JE narcis vlado.Sve je on i trener i sudija bio i direktor Borca.Uskoro kada ga provali onaj VELIKI ČOVEK što obožava košarku BIĆE STRAŠNO.,,,,,,,,,,

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 dec 2010, 18:10

Upravni odbor FK Borac je protiv prodaje igrača koji su jesenas iznijeli teret prvog dijela šampionata u kojem su stigli do jesenjeg naslova.

Nakon ove odluke doveden je u pitanje i transfer kapitena Vuleta Trivunovića koji ima na stolu konkretne ponude iz Poljske, Turske i Levskog iz Sofije.

"Naš cilj je da sačuvamo igrače koji su u prvom dijelu sezone bili okosnica tima. Kad je riječ o Trivunoviću mi ćemo da obavimo razgovor s njim i da vidimo kakvo je njegovo razmišljanje o svemu. Uz to što želimo da sačuvamo igrački kadar, mi ćemo u dogovoru sa stručnim štabom vidjeti i da se pojačamo pred nastavak sezone", rekao je danas u Banjaluci nakon sjednice Upravnog odbora predsjednik jesenjeg prvaka Srđan Šuput.

Fudbaleri Borca nalaze se na odmoru sve do 10.januara kad će početi pripreme za nastavak sezone. Glavni dio priprema Borac će kao i prije godinu dana da odrati u Antaliji.

Moracete jos sacekati to raspadanje.... ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 dec 2010, 23:36

SrdjanBL je napisao/la:Upravni odbor FK Borac je protiv prodaje igrača koji su jesenas iznijeli teret prvog dijela šampionata u kojem su stigli do jesenjeg naslova.

Nakon ove odluke doveden je u pitanje i transfer kapitena Vuleta Trivunovića koji ima na stolu konkretne ponude iz Poljske, Turske i Levskog iz Sofije.

"Naš cilj je da sačuvamo igrače koji su u prvom dijelu sezone bili okosnica tima. Kad je riječ o Trivunoviću mi ćemo da obavimo razgovor s njim i da vidimo kakvo je njegovo razmišljanje o svemu. Uz to što želimo da sačuvamo igrački kadar, mi ćemo u dogovoru sa stručnim štabom vidjeti i da se pojačamo pred nastavak sezone", rekao je danas u Banjaluci nakon sjednice Upravnog odbora predsjednik jesenjeg prvaka Srđan Šuput.

Fudbaleri Borca nalaze se na odmoru sve do 10.januara kad će početi pripreme za nastavak sezone. Glavni dio priprema Borac će kao i prije godinu dana da odrati u Antaliji.

Dali je mali-maleni umišljeni vlada-murinjo još uvek u Borcu.Dojavio mi jaran iz Beograda da su se svi smejali kada su pročitali NARUČEN I DOBRO PLAČEN TEKST u SPORTSKOM ŽURNALU o malom-malenom narcisu vladi jagodiću.PROSTO PROVIDNO I JES ZA SMEH.E,moj nabeđeni treneru NISI DOBAR.Uskoro dolazi dan kada će ti veliki D..IK kazati DOVIĐENJA narcisu,,,,,,,,,,,,,,,
Moracete jos sacekati to raspadanje.... ;)

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 21 dec 2010, 23:44

pabizo još uvijek maltretiraš ljude,a da li si se ikad zapitao da li nekog interesuje tvoje jedno te isto mišljenje ponovljeno 18967324 puta? :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 dec 2010, 12:23

Tarantino je napisao/la:pabizo još uvijek maltretiraš ljude,a da li si se ikad zapitao da li nekog interesuje tvoje jedno te isto mišljenje ponovljeno 18967324 puta? :mrgreen:
Ja samo napišem ponekad PRAVU ISTINU a vi to procitajte ili preskocite.Najveca ZABLUDA uspesnog kluba FK BORCA je upravo taj mali umišljeni maleni vlado narcis.Pitanje je dana kada ce dobiti nogu od velikog coveka koji obozava kosarku.Narcisu prestani da se reklamiras preko novina jer si najmanje ti doprineo da Borac bude to što je sada.Veliki je BORAC klub da ti sa malo fudbalskog znanja budes trener.ps----DZimi je institucija za tebe----Sve si trenere izbušio i minirao koji su bili u Borcu---NISI DOBAR,,,,,,,,,,,,,Hvala

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 dec 2010, 18:08

pabizo je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:pabizo još uvijek maltretiraš ljude,a da li si se ikad zapitao da li nekog interesuje tvoje jedno te isto mišljenje ponovljeno 18967324 puta? :mrgreen:
Ja samo napišem ponekad PRAVU ISTINU a vi to procitajte ili preskocite.Najveca ZABLUDA uspesnog kluba FK BORCA je upravo taj mali umišljeni maleni vlado narcis.Pitanje je dana kada ce dobiti nogu od velikog coveka koji obozava kosarku.Narcisu prestani da se reklamiras preko novina jer si najmanje ti doprineo da Borac bude to što je sada.Veliki je BORAC klub da ti sa malo fudbalskog znanja budes trener.ps----DZimi je institucija za tebe----Sve si trenere izbušio i minirao koji su bili u Borcu---NISI DOBAR,,,,,,,,,,,,,Hvala
hahaha pabizo da te nema trebalo bi te izmisliti :)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 dec 2010, 00:02

jovanbl je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
hahaha pabizo da te nema trebalo bi te izmisliti :)[Jarane,bolje je da izmislite novog trenera----HVALA---

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 24 dec 2010, 11:58

Jagodic je cak trenirao i Prnjavorski Ljubic odakle sam ja. :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 24 dec 2010, 17:10

Elmar je napisao/la:Jagodic je cak trenirao i Prnjavorski Ljubic odakle sam ja. :lol:
Narcis mali maleni vlado jagodica je pravi trener za ovaj klub.A ne da se šepuri u Borcu i da folira čelnike kluba kako on zna put uspeha.Reklamira se po srbijanskim novinama uveliko i na žalost njegovu to dobro mora platit a svi znaju da ima opasnu zmiju zvečarku u dzepu.Halo,čelnici FK BORCA uzmite se u pamet i dovedite pravog trenera nebitno odakle i coveka koji ne želi da mu se zatvaraju utakmice.Pitam se kakvu magiju ima mali maleni jagodica-bobica.Teško vama kada malo odvoji vremena onaj veliki čovek koji voli košarku i pozabavi se vama i malenim narcisom,,,,,,,,,,HVALA

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 24 dec 2010, 17:16

pabizo je napisao/la:
Elmar je napisao/la:Jagodic je cak trenirao i Prnjavorski Ljubic odakle sam ja. :lol:
Narcis mali maleni vlado jagodica je pravi trener za ovaj klub.A ne da se šepuri u Borcu i da folira čelnike kluba kako on zna put uspeha.Reklamira se po srbijanskim novinama uveliko i na žalost njegovu to dobro mora platit a svi znaju da ima opasnu zmiju zvečarku u dzepu.Halo,čelnici FK BORCA uzmite se u pamet i dovedite pravog trenera nebitno odakle i coveka koji ne želi da mu se zatvaraju utakmice.Pitam se kakvu magiju ima mali maleni jagodica-bobica.Teško vama kada malo odvoji vremena onaj veliki čovek koji voli košarku i pozabavi se vama i malenim narcisom,,,,,,,,,,HVALA
Meni je Dovla rekao da bi više volio tebe da upozna nego da vodi Borac, eto onda samo zamisli koliko mu značiš...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 dec 2010, 18:07

tema je FK Borac.
trolovima će biti zabranjen pristup forumu.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 dec 2010, 18:38

drinin vuk je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:$ фаза & $ $, & & $ сјеверне " јужне ", - терена " уређење " & $, - на /, потврђено је у " за $, $ " спорт у $ ? &. У & је $ $ &, & ¥ - се " ? - " $ фаза &.

" &, $ $ сјеверне " јужне ", $ " ", $ " се " " $ на $ ? & - $ $ ? $ ?.

& - $ " " $, $ " спорта РС, $ ? " FIFA, а % је ", ? $ " - $ $ строге " FIFA " UEFA " $ " $ $ $ $ у ". " ? $ је $ се $ сјеверне " јужне " $ & 4 800 '. " " ? $ $ ", а простор $ " " " за & " ¥ " су & $ $ " " UEFA.

$, прва фаза &, за & је $ РС $ $ ? &, ? је " " " $ ", на " су / нове ?. / је простор за - " $ ", " ?, " су " ? " ¥, $ $ " уређене су ? ".
Braćo fine stvari za vas,akobogda na ljeto ćete imat fin stadion.Nadam se samo da će bolje vrijeme bit na proljeće kad ćemo nadam se doći navijati,te da neće bit vremenskih neprilika jer valja stajat na onoj skeli :lol: .
- & " на ?, " " ? $

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 24 dec 2010, 19:16

Braco ma akobogda da mi dodjemo na proljece u prestonicu,manje je vazno gdje cemo gledat tekmu.A nadam se da cete vi bit sampioni mi izboriti opstanak.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 dec 2010, 20:05

" je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:$ фаза & $ $, & & $ сјеверне " јужне ", - терена " уређење " & $, - на /, потврђено је у " за $, $ " спорт у $ ? &. У & је $ $ &, & ¥ - се " ? - " $ фаза &.

& - $ " " $, $ " спорта РС, $ ? " FIFA, а % је ", ? $ " - $ $ строге " FIFA " UEFA " $ " $ $ $ $ у ". " ? $ је $ се $ сјеверне " јужне " $ & 4 800 '. " " ? $ $ ", а простор $ " " " за & " ¥ " су & $ $ " " UEFA.

$, прва фаза &, за & је $ РС $ $ ? &, ? је " " " $ ", на " су / нове ?. / је простор за - " $ ", " ?, " су " ? " ¥, $ $ " уређене су ? ".

", по " пут се $ овај $ & " ¥ " " $, ', " прање новца!
" " на $ ????? Па $ то ", ? су " ? " на & :(

? $ " пуно / % " " ? на ? /, него $ се паре ? у ово ?, - па " ? " $ " " УЕФЕ $ $ " $ страну, а не ' " & је све ''& " &''
? су " % $-$ " уз & спонзора, по & " се звао $ " праву оазу у ", ? ", " " ' $ & " ? ?...[/quote
% $, јој пун &...ц " је " ? " се у све " ' не у оно за % су ? & су % ?. ? РС!

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 25 dec 2010, 17:06

Dejan, BL je napisao/la:
" je napisao/la:

", по " пут се $ овај $ & " ¥ " " $, ', " прање новца!
" " на $ ????? Па $ то ", ? су " ? " на & :(

? $ " пуно / % " " ? на ? /, него $ се паре ? у ово ?, - па " ? " $ " " УЕФЕ $ $ " $ страну, а не ' " & је све ''& " &''
? су " % $-$ " уз & спонзора, по & " се звао $ " праву оазу у ", ? ", " " ' $ & " ? ?...[/quote
% $, јој пун &...ц " је " ? " се у све " ' не у оно за % су ? & су % ?. ? РС!
Ауууу, ", о ? ", " " $ % " $ о % & :ugeek:
? у срцу, & у '!!!

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 28 dec 2010, 16:19

Borac dužan preko pola miliona eura FK Dzaja :D Eh kako li ce nam se Banjalucani izvuci iz ovoga ili ce im opet Dodik sve srediti ?!
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 dec 2010, 17:08

Ronaldo_7 je napisao/la:Borac dužan preko pola miliona eura FK Dzaja :D Eh kako li ce nam se Banjalucani izvuci iz ovoga ili ce im opet Dodik sve srediti ?!
Da to sam i ja procitao,oko 1 100 000 KM duguju za 7-8 igraca,videcemo kako ce se to resiti,nije to ni mali dug,plus sto jos imaju nekih ostalih dugovanja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 dec 2010, 17:31

Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.

Na vašu žalost neće se Borac ugasiti,i izaće još jači iz svega.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 dec 2010, 17:56

Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.

Ako si zeljan smajlija ili ne daj boze ne znas ih postati onda evo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jer ja u nasim postovima nigde nisam video da se mi radujemo ovome,cak naprotiv,mada izgleda da je i tebi ostalo ono od @Schlagera i kompanije da kada se god javim na temu da me prvo nesta napadate pa tek onda pocinjete pricati. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 dec 2010, 18:09

Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.

G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.