NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Bi li Ali mogao na 9, ima njuh za gol ko niko
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Eto jos napadac i to je to. Bar prizeljkuju.
Uh kako bi nam dobar napadac sjeo.
Uh kako bi nam dobar napadac sjeo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Gdje onaj @ASD šta je najkvalitetnije trenutno na tržištu 1LF za ubicu u napadu Čelika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Hocemo Anesa Masica iz Travnika 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sto se tice pojacanja predobra su pojacanja i plus sto su ostali svi i igraci i treneri vec nekoliko sezona.
Svaka cast klubovima ostalim ali ovi igraci su birali Celik jer Celik je jedan od najorganizovanijih klubova sad ,u BIH .Znaju to i igraci em ime Celik em Robijasi em uprava prava postena i znaju da ce svaku marku zaradjenu i dogovorenu dobit na vreme i to je razlog..Nismo igracki jos na visokom nivou za PL ali stepenica jos jedna samo .
Ovo je ekstra odradjeno sva pojacanja pred prozivke a ne ko prije u pola priprema ili kad pocne liga ali to je proslost zauvjek.
Milina ce pratit ligu bez pritiska pa ako se udje udje ako ne boze moj uci ce mo ,mi ne patimo za elitom .Nama treba zdrav klub i sve ce doci na svoje a zdrav klub imamo.
Nadam se jos boljoj podrsci grada i kantona a sa gradom je sad ok i treba jos bolji bit i nema podjela vise navijaca jer ČELIK JE ZENICA A ZENICA JE ČELIK..
UPRAVA SVAKA CAST IDEMO JOS JACE I BOLJE

Svaka cast klubovima ostalim ali ovi igraci su birali Celik jer Celik je jedan od najorganizovanijih klubova sad ,u BIH .Znaju to i igraci em ime Celik em Robijasi em uprava prava postena i znaju da ce svaku marku zaradjenu i dogovorenu dobit na vreme i to je razlog..Nismo igracki jos na visokom nivou za PL ali stepenica jos jedna samo .
Ovo je ekstra odradjeno sva pojacanja pred prozivke a ne ko prije u pola priprema ili kad pocne liga ali to je proslost zauvjek.
Milina ce pratit ligu bez pritiska pa ako se udje udje ako ne boze moj uci ce mo ,mi ne patimo za elitom .Nama treba zdrav klub i sve ce doci na svoje a zdrav klub imamo.
Nadam se jos boljoj podrsci grada i kantona a sa gradom je sad ok i treba jos bolji bit i nema podjela vise navijaca jer ČELIK JE ZENICA A ZENICA JE ČELIK..
UPRAVA SVAKA CAST IDEMO JOS JACE I BOLJE
Ekipa dobro posložena,odličan posao za sada uprave SVAKA ČAST! Sreča nije doveden ni jedan stari uhljup što je jako pozitivno! Ekipa je prvenstveno čini mi se na prvu napravljena tako da bude non stop medju prvih 5 na tabeli. Ovaj i ovakav tim pratit če sigurno 2 - 3 milje stalnih navijača ( bez rutonja i ženturača krompiruški)uz 4,5 dobrih derbija to če iči i do 7000. Preko KUPa izač u Evropu
Svaku utakmicu obavezno sve 4 tribine otvarat sa cijenama Z6,I5,J4,S3 obavezno sjever otvarat zbog penzionera nek ljudi dodju gledat svoj Čelik. I svaku prijateljsku tekmu OBAVEZNO ULAZ DA SE PLAČA minimum 3 km! Imajte na umu da svaku tekmu igra 16 igrača ( 11 + 5 izmjena) Tako da klub sigurno u rosteru mora imat najmanje 22 igrača! Gdje su povrede,žuti,crveni
Mislim da bi mjesec avgust morali svi iskoristiti maximalno da se račun konačno odblokira,moramo se svi al baš svi potruditi da se dobije konačno i ta bitka!!! SAMO ČELIK

::::SAMO ČELIK::::
Svi na Bilino u subotu!
Čelik - Mladost Kikači
Čelik - Mladost Kikači
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
DA li mozemo uzeti koji evric za ovog mladog golmana B.Dizdarevica evo kao potpisuje za Monpelje,neka naknada za treniranj ili nesto tako ili to ide samo ako su odstete u pitanju.
Prozivci prvog tima odazvali su se svi igrači iz prethodne sezone, dok su opravdano izostali Mahir Karić i Fenan Salčinović.zamorano je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:39Ekipa dobro posložena,odličan posao za sada uprave SVAKA ČAST! Sreča nije doveden ni jedan stari uhljup što je jako pozitivno! Ekipa je prvenstveno čini mi se na prvu napravljena tako da bude non stop medju prvih 5 na tabeli. Ovaj i ovakav tim pratit če sigurno 2 - 3 milje stalnih navijača ( bez rutonja i ženturača krompiruški)uz 4,5 dobrih derbija to če iči i do 7000. Preko KUPa izač u EvropuSvaku utakmicu obavezno sve 4 tribine otvarat sa cijenama Z6,I5,J4,S3 obavezno sjever otvarat zbog penzionera nek ljudi dodju gledat svoj Čelik. I svaku prijateljsku tekmu OBAVEZNO ULAZ DA SE PLAČA minimum 3 km! Imajte na umu da svaku tekmu igra 16 igrača ( 11 + 5 izmjena) Tako da klub sigurno u rosteru mora imat najmanje 22 igrača! Gdje su povrede,žuti,crveni
Mislim da bi mjesec avgust morali svi iskoristiti maximalno da se račun konačno odblokira,moramo se svi al baš svi potruditi da se dobije konačno i ta bitka!!! SAMO ČELIK
Babuka je tu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ode Dizdarevic ipak u Montpellier. Ali nema veze, svakako su neki mislili da nije dorastao federalnoj ligi...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Protiv Kikača 08.07 ili 15.07 ?
Duvnjak kaže 15.07., a na web stranici piše 08.07...
Duvnjak kaže 15.07., a na web stranici piše 08.07...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Husić još nije preuzeo slobodu. Pokušavaju da uvale Mujkanovića (predsjednik Kikača) ponovo da bude predsjednik Slobode.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Pojacali smo i strucni stab, Izudin Kamberović je tu. Preslusao sam i ovu prozivku, gdje je pricao Duvanjak, koji kaze da su u pregovorima sa napadacem i jos jednim igracem. Poziciju nije otkrio, al imam osjecaj da je neka transfer bomba. Nadam se da ce po nas dobro zavrsiti, jer ako azmir ne preuzme slobodu, cisto sumnjam da ce se kako treba sastaviti (sto ne znaci da ih treba otpisati). Koga jos mozemo imati za to prvo mjesto, ok stupcanica je tu isto, al sumnjam da napadaju PL zbog infrastrukture. Zvijezda, cisto sumnja, ovo ostalo ne znam ko nas moze toliko ugroziti. Kolo po kolo idemo, pa nase je da pobjedjujemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Banovici imaju dobru ekipu,a i s finansijamaredbull93 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:47Pojacali smo i strucni stab, Izudin Kamberović je tu. Preslusao sam i ovu prozivku, gdje je pricao Duvanjak, koji kaze da su u pregovorima sa napadacem i jos jednim igracem. Poziciju nije otkrio, al imam osjecaj da je neka transfer bomba. Nadam se da ce po nas dobro zavrsiti, jer ako azmir ne preuzme slobodu, cisto sumnjam da ce se kako treba sastaviti (sto ne znaci da ih treba otpisati). Koga jos mozemo imati za to prvo mjesto, ok stupcanica je tu isto, al sumnjam da napadaju PL zbog infrastrukture. Zvijezda, cisto sumnja, ovo ostalo ne znam ko nas moze toliko ugroziti. Kolo po kolo idemo, pa nase je da pobjedjujemo.
dobro stoje(Viscin transfer ih je bas popravio)E sad imaju li ambicija za ulazak ne znam
Manje vise svi vrebaju pa ako se otvori, otvori. Racunaj na jesen da ce svaka na noz biti i svi prave neke ekipice i najavljuju vrh. Zvijezda, Bratstvo, Banovici, oba Kaknja, Stupcanica, Sloboda ko god da ih preuzme, bice guzve u vrhu. Tekmu po tekmu pa podvuci crtu na zimu.redbull93 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:47Pojacali smo i strucni stab, Izudin Kamberović je tu. Preslusao sam i ovu prozivku, gdje je pricao Duvanjak, koji kaze da su u pregovorima sa napadacem i jos jednim igracem. Poziciju nije otkrio, al imam osjecaj da je neka transfer bomba. Nadam se da ce po nas dobro zavrsiti, jer ako azmir ne preuzme slobodu, cisto sumnjam da ce se kako treba sastaviti (sto ne znaci da ih treba otpisati). Koga jos mozemo imati za to prvo mjesto, ok stupcanica je tu isto, al sumnjam da napadaju PL zbog infrastrukture. Zvijezda, cisto sumnja, ovo ostalo ne znam ko nas moze toliko ugroziti. Kolo po kolo idemo, pa nase je da pobjedjujemo.
Meni je trenutno ova naredna sezona bas gust. Nema pritiska ulaska, top ekipa, fina atmosfera u klubu i oko kluba, dobri protivnici u odnosu na kanton i centar, neka vrsta slaga na tortu na zadnje 3 godine. Bice uzivancija i ljepota pratiti tekme

- prisonbreak
- Kontakt:
To je to.Truhlo je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:01Manje vise svi vrebaju pa ako se otvori, otvori. Racunaj na jesen da ce svaka na noz biti i svi prave neke ekipice i najavljuju vrh. Zvijezda, Bratstvo, Banovici, oba Kaknja, Stupcanica, Sloboda ko god da ih preuzme, bice guzve u vrhu. Tekmu po tekmu pa podvuci crtu na zimu.redbull93 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:47Pojacali smo i strucni stab, Izudin Kamberović je tu. Preslusao sam i ovu prozivku, gdje je pricao Duvanjak, koji kaze da su u pregovorima sa napadacem i jos jednim igracem. Poziciju nije otkrio, al imam osjecaj da je neka transfer bomba. Nadam se da ce po nas dobro zavrsiti, jer ako azmir ne preuzme slobodu, cisto sumnjam da ce se kako treba sastaviti (sto ne znaci da ih treba otpisati). Koga jos mozemo imati za to prvo mjesto, ok stupcanica je tu isto, al sumnjam da napadaju PL zbog infrastrukture. Zvijezda, cisto sumnja, ovo ostalo ne znam ko nas moze toliko ugroziti. Kolo po kolo idemo, pa nase je da pobjedjujemo.
Meni je trenutno ova naredna sezona bas gust. Nema pritiska ulaska, top ekipa, fina atmosfera u klubu i oko kluba, dobri protivnici u odnosu na kanton i centar, neka vrsta slaga na tortu na zadnje 3 godine. Bice uzivancija i ljepota pratiti tekme![]()
Nije "mrtva glava" ak se ne udje, kospice, zapad i lagano

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Upravo to, bit ce sezona bas za prave navijace, sto nismo dugo imali. Meni je i prosla sezona bila dobra, samo sto je monotono postalo i protivnici bili onako. Sada bas krecu malo jace utakmice, gdje tu protivnici atraktivniji i ostriji, bit ce sigurno derbija koji ce okupiti fin broj gledalaca. Steta samo zbog tih prenosa.
Jos u kupu da doguramo sto dalje, ludilo u najavi odmah.
Jos u kupu da doguramo sto dalje, ludilo u najavi odmah.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jesu li Viber objave zavrsile za danas? pitam za jarana 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.