@Mortem, krivo mi jest brate. Za mene je on jedan dobar igrac za nase uslove. Sjetim se one noci i slike na fb kad je tek bio potpisao za nas. Ma to je bila ludnica i euforija i jedva se cekalo da zaigra. Samo sto smo mi previse ocekivali od njega, i brzo smo ga osudili i kaznili. Sa njegovim 10 golova i 6 asistencija u jednoj sezoni, na kraju ipak nije bilo dovoljno za jedan klub kao sto je to nase Sarajevo. Upravo ovu zadnju cinjenicu trebamo svi gledati pozitivno ma koliko god on meni bio drag. Dok npr. neki drugi dovode nepoznate igrace iz Viteza, Slavije ili jednog igraca koji je kod nas bio cista krampa, oni to zovu "pojacavanje". Mi kao sampioni na jedan fin i realan nacin odbijamo produzivanje ugovora jednom igracu kao sto je to Bilbija, a siguran sam u to da bih ga svi klubovi u ovoj ligi zeljeli kod sebe. To je ta razlika izmedju nas i ostalih. Idemo dalje!
Nemanja hvala ti za sve a pogotov Atromitos i play off! Sretno dalje!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase